Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

sInAvI gEçTimmmmmmm E YeSiLLeNdİrİn BeNi

Yorum için giriş yap 13 mesaj · 4.349 görüntülenme
geçtim çok sükür sınavı bakıyorumda herkes sınavı gecince kayıp oluyor neden :geek: :ugeek: :oops: :oops: :oops:
korkma korkma vize sirasi gelince geri donuyolar.ben takip ediorum onlari :lol: :lol:
nevilen yazdı:
korkma korkma vize sirasi gelince geri donuyolar.ben takip ediorum onlari :lol: :lol:

aa sitemizin ve sitedeki arkdslarimizin hakkini yemeyin simdi baksaniza turkuaz renkli kisiler hergun bir suru kisi giriyo yani nl dekiler,,,,ama uyari iyyi olmus kimse kacmasin okusunda kacma fikri olanlar unutsun :lol: :lol: :lol:
ozgurluk_46 yazdı:
geçtim çok sükür sınavı bakıyorumda herkes sınavı gecince kayıp oluyor neden :geek: :ugeek: :oops: :oops: :oops:

buarada seenide tebrik ederim arkdsm sinavini gecmissin hayirli ugurlu olsun gozunaydin,,,
sevgili sansli

benim sozum sana diil ya,saolun kac aydir burdayim,hic bir sorum cevapsiz kalmadi.insallah forumdaki bu iyimser yaklasimlarla butun sikintilar atlatilck.sizin gibi yardimseverler olmasa bizim gibi acemiler napardi bilmiorum.hele ben o alperin hakkini nasil oderim onu hic ama hic bilmiorum bilmiorum ;)
nevilen yazdı:
sevgili sansli

benim sozum sana diil ya,saolun kac aydir burdayim,hic bir sorum cevapsiz kalmadi.insallah forumdaki bu iyimser yaklasimlarla butun sikintilar atlatilck.sizin gibi yardimseverler olmasa bizim gibi acemiler napardi bilmiorum.hele ben o alperin hakkini nasil oderim onu hic ama hic bilmiorum bilmiorum ;)

yok arkdsm ben zaten ustume alinmadim ben hergun en az 5 kere oda en az giriyorum oyuzden ustume alinmadim,,,sadece arkdsmzin yanlis dusundgunu cogunluk arkdsmzn siteyi terketmedigini vurguladim birazda espri katim isin icine dedim,,,ikincisi estagfurullah burda baslangicda herkes bilmedigi konulari ogrenmek icin geliyo,,bende gerci ben sinavi gectikden sonra buldum bu siteyi ama gerek site yonetiicileri gerekse bilgisi olan arkdslar sorularima herzaman sabirla cvp verdiler hepsinden allah razi olsun,,,yani dedigim bizamanlar bende hicbisey bilmiyodum ama bunun icin size acemi diyemem ben,,,sende ve siteye yeni gelen arkdslarda bizaman sorna edindikleri tecrube sayesinde yardimci olmaya baslicaksiniz bilmeyenlere,,,bu site bunun icin var,,,tabiki arkdsm butun skntilar birgun gecer atlatilir rabbim hicbir kuluna tasiyamayacagi yuku vermezmis,,,sizde birgun buraya nl ye geleceksiniz yuvanizi duzeninizi kuracaksiniz,,,bak ben evleneeli 6 sene oldu nerdeyse ama daha nl ye gelebilmek 3 ay once nasip oldu,,,artik nerdeyse umidimi kesmisken yani,,,dicem o ki bugunlerde gelip gecer siz sagliginiza ve esinizle olan dialogunuza sahip cikin hersey gelip geciyo ama skntili gunlerde sagliginiz elden giderse stresden fln,yada esinizle artik sadece hollanda konusunu konusup tartisio halina gelirseniz hersey bitip nl ye geldiginizde hersey rayina oturdugunda aslinda nekadar cok seyin ellerinizden kayip gittiginizi farkedersiniz,,,oyuzden bugunlerinizi en az zararla atlatmaya calisin gelecek olan guzel gunleri dusunun,,,kolay gelsin arkdsm,,,
:)

tebrikler arkadasim

umarim vize islemlerinde en kisa zamanda hallolur ve sevdigine kavusursun..!

kolay gele
wyvallah inslallah arkadaslar herkes sevdigine kavusun ben sınav hakkında ne diyim ki herkesn dedigi gibi sallan gidin ikinci bölümde başka kelime söyleyın ben öle söyledim 19 aldim hiç bişey anlamadım ben konustuklarından öle konustum ben hollandaca onlar anya dedi ben konya dedim anlayacagınız bu şekilde

:mrgreen:
ewet şimdi arkadaslar sizler tecrübeli olarak benim eşimden ne gibi evrak isteyecekler birde ne kadar sürede çıkar bu vize çevrim içi olan arkadaslar bir zahmet yazarsanız sevinirim geluk ve şanslı arkadaslar nasıl hareket edecez kontratlı işe başlayacak eşim 2 haftaya kadar ondan sonra ne gibi evrak hazırlayacak bir zahmet yazarsanız sevinirim
ozgurluk_46 yazdı:
ewet şimdi arkadaslar sizler tecrübeli olarak benim eşimden ne gibi evrak isteyecekler birde ne kadar sürede çıkar bu vize çevrim içi olan arkadaslar bir zahmet yazarsanız sevinirim geluk ve şanslı arkadaslar nasıl hareket edecez kontratlı işe başlayacak eşim 2 haftaya kadar ondan sonra ne gibi evrak hazırlayacak bir zahmet yazarsanız sevinirim

arkdsm esin yeni ise baslicaksa,1 yillik kontrati olmasi gerek istek yapabilmesi icin,ama ind ye basvurdugunuzda elinzdeki kontratin bi sene olmasi lazim,yani diyelim esin ekimde basladi isine size 3 aylik maas bordrosu bekliceksiniz konrtattan kalio geriye 9 ay,ind ye basvurdugunuzda kontrat 9 ay kaldigi icin red edebilirler,ama bazi arkdslarin dedigine gore kontratin uzatilicagina dair kagit alirsa esiniz isyerinden ozaman olabilir,

yani istenilen genel evraklar:baska seylerde isteyebilirler

1 yillik kontrat,

3 aylik maas bordrosu,

nl pasaortu fotokopisi yoksa kimlik karti fotokopisi

a formulu+fotokopisi

b formulu+fotokopisi

nufus kayit ornegi+fotokopisi

sizin pasaportunuzun fotokopisi

sinavi kazandiginizin belgesi,

2 adet resim

simdilik aklima gelenler bunlar arkdsm daha aklima gelirse yazarim,,,kolay gelsin,,,
selam sanlı arkadas şimdi ben ankaradan vize basvurusu yapacam ne götürmem gerekli benim nasıl edecem eşim beni istek yapacakta avukat demiş eşin ankaraya gidecek randevu alacak vize vbasvurusu yapacak demiş anlatsana baba bir
ozgurluk_46 yazdı:
selam sanlı arkadas şimdi ben ankaradan vize basvurusu yapacam ne götürmem gerekli benim nasıl edecem eşim beni istek yapacakta avukat demiş eşin ankaraya gidecek randevu alacak vize vbasvurusu yapacak demiş anlatsana baba bir

arkdsm ben trden basvurdum ve sunlari goturdum...

basvuru formu doldurulmus,,,(ben ordda yrdim alarak doldurdum)

2 adet resim 35 e 45 mm arka fon beyaz( ama 1 tanesini geri verdiler)

a formul +fotokopisi(sadece fotokopisini aldilar)

b formul +fotokopisi(sadece fotokopisini aldilar)

sinav kazandi belgesi+fotokopisi(istemediler dosyanizi bulduk arkasina ekledik dediler)

esimin nl pasaprtunun fotokopisi(sadece 1,2,3 olabilir bide son sayfasini aldilar)

toplu kayit ornegi +fotokopisi(almadilar)

kendi pasaportumun oorjinali +fotokopisi(sadece 1,2,3olabilir bide son sayfasini aldilar)

evlilik cuzdani+fotokopisi(baktilar sadece)

kimligim ve fotokopisi istenmedi ama goturdum gerci almadilar,

esimde uc aylik maas bordrosu

banka kagitlari

a formulu

b formulu

sinav kagidiinin fotokopisi

toplu kayit ornegi

pasaport fotokopisi kendisinin

benim pasaportun fotokopisi

bunlar tr den sen basvuracaksan istenilen goturulen evraklar arkdsm ama su var bunlardan bazilarini istemeyebilirlerde yada bunlar haricinde baska evraklarda isteyebilirler,,o konsolosluga kalmis bisey,,,sen simdiden tedbir olarak bunlar hazirla zaten basvuru yapmak icin telefonla aradiginda istedikleri seyleri yazdiriyolar sana,soyluyolar,,,bu arada ben baba degil bayanim arkdsm neyse onuda arada belirtim dedim,,,benden randevu alirken bunlari istediler ayrica konsolosluk ek evrak isteme hakkina sahip dediler gerci benden bunlar haricinde bisey istemediler ama belli olmas bunlarin sagi solu,randevu alirken ogrenirsin zaten ne istediklerini ama genelinde bunlar isteniyor arkdsm,,,bu yazdiklarimin hepsini istediler benden o parantez icinde yazdiklarim istedikleri halde alip almadiklari yada bakip bakmadiklariyla ilgili ama bunlari istediler yani,,, kolay gelsin,,,,umarim yardimci olur bu bilgiler,,,
sınav girişi:18.9.2008

ind ye müracat:09.10.2008 bekleyecez artık

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol