selamlar arkdaslar
dun oglen 11 de sinava girdim.. benden onceki cocuk sinavi kazanamamisti o biraz etkiledi beni ilk basta... sonra ben girdim ilk bolumden 100 aldim .. ikinci bolumden 72 aldim.kelime tekrarda cikan kelimeleri soyleyim sizlere bunlari net hatirliyorum
dat is lekker
iedereen worstelt wel eens met dit soort vragen
man steelt geld uit spaarvarken 2 jarige
deze straat komt uit op het stationsplein
we zullen snel weer in de lucht zijn
ik schaamde me zo toen baslayan bir cumle vardi sonunu hatirlayamadim
sorular..
wanner jij gaan naar slaapen in de avaond of in ochtend. ? avaond
wat is harder…schreeuwen of fluisteren? schreeuwen ( bizim calistigimiz soruda var )
als ik doof ben kan ik dan niet zien of niet horen? horen
als je griep heb ben je dan ziek of gezond. ziek
wat do je met bakker?eten of drinken eten
zitlar ( zitlara cok iyi calistim ama en zorlandigim bolumlerden birtanesi oldu 8 tane bildim gerisine on koydum ..
precies– ongeveer
uitdoen- aandoen
meest- minst
vorige- volgende
moe- uitgerust
ziek- ongezond
afhenkelijk- onafhenklijk
kopen- verkopen
hikaye bolumunde ise...
benim hikeye bolumum bana gore cok kolaydi en buyuk puani orada aldim bence.. ozellikle ilk bolumde... aciklayim size turkce olarak
peter diye birinin. bisikletten SIKILDIGINI ve artik araba kulanmak istedigini acikladi babasina..babasida diyor ki :) daha peter in o kadar buyuk olduguna ve araba surecek yasa gelmedigini acikliyor.. ama peter para biriktip iki yil sonra araba aliyor kendine .
obur hikaye bolumunde ise..
marolijn her cumartesi gunleri markete alis verise gidiyor.. gelecek hafta annensinin dogum gunu varmis (verjaardag) onun icin hediye alacakmis onun ama ne alacagini bilmiyormus.sonunda annesine kahve makinasi aliyor
iste boyle arkdaslar sinav heycani bitti.. sabah 4 lere kadar oturma vakti bitti.. kafamda rahatladi.
allah herkese yardimci olsun sinavda umarim basarili olursunuz..
vize islemleri icinde herkese basarilar.. allah sabir versin herkse guc versin ..
ufoss abim yesilmeyi hakkettim mi abim?:) bu kadar aciklamalardan sonra :)
sevgi ve saygilar
Sinavi Kazandim arkdaslar.. yuran (detayli aciklama )
Hadı gozun aydın arkadasım,
SImdıye kadar gordugum en yuksek puanı sen almıssın helal olsun.Darısı sınava gıreceklere.
Vıze ıslemlerınde basarılar.
SImdıye kadar gordugum en yuksek puanı sen almıssın helal olsun.Darısı sınava gıreceklere.
Vıze ıslemlerınde basarılar.
Tebrik ederim.. :ugeek:
Allah vize islmelerinde utandirmasin.. :geek:
Dunden mezun bi arkadas vardi. Ondan bi yesil boya var :lol:
Ama olmasada bulurduk bu kadar detayli aciklamadan sonra...
Yesilde yakisdi yani
Allah vize islmelerinde utandirmasin.. :geek:
Dunden mezun bi arkadas vardi. Ondan bi yesil boya var :lol:
Ama olmasada bulurduk bu kadar detayli aciklamadan sonra...
Yesilde yakisdi yani
ufoss abi ve arkdaslari sitede emege gecen herkese alah razi olsun cok faydali oldu.. allah herkesten razi olsun
sevgiler
sevgiler
Tebrik ederim, darısı diğer arkadaşlara.
Bu arada dikkatimi çekti, yanılmıyorsam 2. bölümden en yüksek puanı alan sizsiniz. Genelde hep 30, 40 alıyorlar.
Bunun için de ayrıca ödüllendirilmelisiniz bence. Uğur sizin rendinizi koyu yeşil yapsın. :D
Bu arada dikkatimi çekti, yanılmıyorsam 2. bölümden en yüksek puanı alan sizsiniz. Genelde hep 30, 40 alıyorlar.
Bunun için de ayrıca ödüllendirilmelisiniz bence. Uğur sizin rendinizi koyu yeşil yapsın. :D
Evet mebarek haklısın bencede arkadasımız ayrı bır odulu hakedıyor..Koyu yesıl fıkrıde guzel.
tebrikler arkadaşım...
tebrikler arkadaşım, gerçekten de çok yüksek puan almışsınız ikinci bölümden. sınava nasıl hazırlandınız, daha önce hollandada bulunmuşmuydunuz. umarım vizeniz de biran önce çıkar hayırlısıyla. tabi darısı tüm diğer arkadaşlara, hem sınava hazırlanan hem vize bekleyen herkese.
arkadaşık tebrik ederim güzelde puan almışın ama burda en güzel sınav tecrübesini yazanlardan biri sensin bakyorum yazılara adamın biri sınava girmiş yolculuğunu anlatmış burda yazmanın amacı birilerin birşeyler kazandırmak inşallh vizende tez zamanda çıkar allah yardımıcn olsun
slm arkadasim çok tebrik edrim umarim hayırlısyla vizenide alirsin sen kursa felan gittinmi yoksa evde tekmi çalistin simdiden tsk....a bide hikaye bölümünü ilkini tekarr ediyoruz ikinciyide kendimzi anlatşyoruz demi biz aklimiza gelen hollandaca bisyeler desekde olurmu
hatice ve helin arkdaslarim daha ocne kursa gitmedim fakat alt yapim vardi ben turizimde calisiyordum ve kislari surekli hollandaya gidip geldim 3 yil boyunca kislari. ve surekli sesli calistim .. simdi bir program attacam onlarin dil konusunda ve sinav konusunda yardimci olacagini dusunuyorum .. hollanda kurs kitabi diye bir kitap
ve ABC bolumleri ile ilgili Esimle yaptigim amatorce ses kayidi var ama sesi net aliryorsunuz yardimci olur size.
linkleri verim sizlere
http://rapidshare.de/files/38850306/hollandacakurskitabisesli.rar.html ( bu kurs kitabi sesli hikaye bolum ve cumle tekrarlarda iyi olur sizin icin kurun bilgisayara calisin
http://rapidshare.com/files/99829073/lijst_tegenstellingen_ve_Vraag_Antwoord__en_nazegzinnen.rar.html
bu da size ABC bolumu zitlar sorular ve kelime tekrar lari esim ile yaptigim ...
umarim size yardimci olur sevgiler
sevgiler
ve ABC bolumleri ile ilgili Esimle yaptigim amatorce ses kayidi var ama sesi net aliryorsunuz yardimci olur size.
linkleri verim sizlere
http://rapidshare.de/files/38850306/hollandacakurskitabisesli.rar.html ( bu kurs kitabi sesli hikaye bolum ve cumle tekrarlarda iyi olur sizin icin kurun bilgisayara calisin
http://rapidshare.com/files/99829073/lijst_tegenstellingen_ve_Vraag_Antwoord__en_nazegzinnen.rar.html
bu da size ABC bolumu zitlar sorular ve kelime tekrar lari esim ile yaptigim ...
umarim size yardimci olur sevgiler
sevgiler
ya bunları kaydetmek çok uzun sürüyo.pc başında bi hal oldum.ve hala bitmedı.şaka bir yana emeğine sağlık umarım faydasını ben ve kaydeden arkadaşlarımda görür
MRB MÜSAİTSENİZ SİZE BİR SORU SORMAK İSTİYORUM
Tebrik ederim arkadasım darısı İNŞALLAH bana,ve diğer arkadaslara benim sınavımada çok az bir zaman kaldı,çok korku,heyecan vede stres var umarım KAZANIRIM,,,darısı vizene,BASARILAR.. :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol