Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

SINAVI KAZANDIM ( bodrumlu )

Yorum için giriş yap 29 mesaj · 7.309 görüntülenme
Evet arkadaşlar BUGÜN saat 10da girdim ve ilk bölüm fotoğraflı sorular gayet iyiydi.

2.bölüm ilk 12 cümle tekrarı hemen hemen hepsini tekrarladım ve sonra kısa sorulu sorular 12 tane cıktı ve yanılmıyorsam 3tanesini salladım burasıda iyi geçti.ve tekrar cümle tekrarı hepsini tekrarladım.ve ZIT anlamlı kelimeler elimde 300den fazla kaynak vardı sadece 6 ve 7 tanesi çıktı.

ve hikaye anlatımı burasıda iyi gecti

ve sınav bitti bayan geçmiş olsun nasıl geçti diye sordu bende süper geçti dedim ve bana dedi yarın sınav sonucunu sana gönderiyoruz dedi ve ama istersen burda bi bakalım dedi bayan arka tarafa gitti ve bir kac dakika sonra elinde kağıtla geldi ve bana gösterdi ve gecmiş olsun sınavı gecmişsiniz 1.BÖLÜM 100 ve 2.ci bölüm 62 almışsınız ve siz hiç susmadınız dedi

SINAVA GİRECEK ARKADAŞLARA TAVSİYEM ARKADAŞLAR BOL BOL CALIŞIN VE ZIT KELİMELERİ YAZARAK ÖĞRENMEYE CALIŞIN VE SORUNUZ OLURSA CEVAPLARIM

UFOSS ABİ ARTIK YEŞİL OLABİLİRMİYİM?

NOT:BU SİTEDE EMEĞİ GECEN BÜTÜN ARKADAŞLAR ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN
geçmiş olsun

vizenizde başarılar :)
Efeler Diyarı yazdı:
geçmiş olsun

vizenizde başarılar :)

SLM arkadaşım çok sevindim sınavı kazandığına,ama şuda bi gerçek bu site gerçekten çok yararlı ben sınav konusunda yaralanamadım ama şu anda farklı şeylerden yaralanıyorum bu siteye bütün emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum,inşallah vizenide en kısa sürede alırsın :ugeek: gülüm
tebrikler :ugeek:

Allah vize islemlerinde utandirmasin :geek:

Yesilde yakisdi yani :D
hadi gözün aydın bodrumlu. allah vize işlemlerin sırasında sabır ve selamet versin. umarım cok kolay gecer ve vizenide alırsın. bizde sabır tasları bitmek üzere;)))

allah yar ve yardımcımız olsun cümlemizin
allaha sukur sende yesıl oldun arkadasım vıze ıslemlerın kolaylıkla bıter ve hasretıne kavsursun ..
hadı gecmıs olsun aramıza hos geldın ınsallah vızende tez cukar gıdersın ALLAH sımdıden vıze ıcın sabır versın
seher yazdı:
hadı gecmıs olsun aramıza hos geldın ınsallah vızende tez cukar gıdersın ALLAH sımdıden vıze ıcın sabır versın

Arkadaşlar bilgisi olan yazsın lütfen ben altı aydır vize bekliyorum,sınavı 26.07.2007de kazandım eğer bu kalan sürede vizemi alamazsam ALLAH korusun ben sınava tekrarmı girecem çünkü böyle bi bilgi aldım doğrumu bilmiyorum yazarsanız sevinirim kafama çok takılıyo.teşekkürler gülüm
selam gemlıklı nehaber nasıl gıdıyor
selam efeler dıyarı bır sorum olucak mazeretımı hos gorursenız tabı sıze neden red geldı bende vıze beklıyorumda ceap yazarsanız sevınırım
slm ufoss ben benım bugun uc ayım doldu vıze beklemekten ama herhangı bır cevapalmadık sızce ne yapabılrız
tebrik ederim bodrumlu darısı diğer snva girecek arkadaşların başına.umarım vizende tez zamanda çıkar sevdiğine kavuşursun...
selam seher iyiyim sen nasılsın?derslerle uğraşıyorum sen neler yapıyorsun?
bırgun senınde sınav sonucunu burdan goruruz ınsallah gemlıklı16
moralımcok bozuk gemlıklı bugun uc ay doldu amabır cevapalmadık ne acı beklemek
dur önce bi İNŞALLAHHHHHH diyim umarım o mutlu günü bende yaşarım birgün ve burada sizlerle paylaşırım.Ee sitede arkadaşlar sürekli arayın ilgilenin diyolar arıyomusunuz sürekli?İnşallah bir an önce hayırlı haberler alırsın sehercim.dualarım sen ve senin gibi vize bekleyen arkadaşlarla.
cok ıyısınızazda olsa bu sıtede aynı derten yana var dıye yazısıyoruz bızı uc ay aramıyın dıye mektupgondermısler bızde pazartesı arayacaz yanı bıraz tedırgınım ya gene bekle derlerse dusunmek bıle ıstemıyorum bızden sonra kagıdını veren cevapvermısler bıleya kafam karısmıyor degıl eksık evragımız sadece sınav sonucumdu oda ellıme 55 gun sonraulastı hepsansızlık ya neden
sahı ne yaptın yaz tatılınde nl gıdecekmısın arastırmaların nasıl gıdıyor aaaa bu arada gıdecem dıye okulunu asma senınde tez zamanda kavusmanı temenı ederım saygılar
dur canım isyan etme neden ben deme herşeyde bir hayır vardır derler.senin içinde hayırlı olan en kısa zamanda gerçekleşicek merak etme içini ferah tut sen tamam mı?Ya bu arada özel bir soru mu bilmiyorum ama evlimisiin?evliysen ne kadardır evlisin??

Açıkcası hala araştırıyorum ama çok fazla bişi bulamadım daha :( zaten derslerin yoğunluğundan doğru dürüst hiç bir şeye zaman bulamıyorum :(
gözün aydın bodrumlu hadi bakalım vizende çıkınca tamamdır
Arkadaşlar bilgisi olan yazsın lütfen ben altı aydır vize bekliyorum,sınavı 26.07.2007de kazandım eğer bu kalan sürede vizemi alamazsam ALLAH korusun ben sınava tekrarmı girecem çünkü böyle bi bilgi aldım doğrumu bilmiyorum yazarsanız sevinirim kafama çok takılıyo.teşekkürler gülüm

arkdsm sen 26 07 2007 de girmissin sinava senin sinavin daha 26 07 2008 e kadar gecerli yani sinav kagidi 1 sene gecerli umarim bu sure icerisinde vizenden olumlu sonuc alirsin,,,yoksa bende yeniden girilmek zorunda diye bilyorum,,,eger yanlissa diger arkdslar da bilgilendirsinler bizde ogrenelim,,,saygilar
selam arkdasim tebrik ederim sinavi kazandigin icin.. umarim kisa zaman icinde vizenide alirsin .. allah kolaylik versin... arkadasim sinavda cikan sorulardan hatirladigin var mi? varsa soylermisin..

bende 13 de sinava girecem ondan dolayi.

sevgiler
hemşerim naber,,ee suan yoldasın sen,,jıj kom terug naar hıer man,,dus ık ga naar ankara bijna bijna;)

dostum geldiğinde eve ara beni,,bu arada demiştim dimi ben sana alıcan gelicen bu sınavı diye,,bak gordun ıste..allahın izniyle salı gunu bende alıcam şu sınavı insallah..bak sınavı gecersem ilk eşimi arıcam ondan sonra seni ve murat'ı ve 3 olarakta bu siteye yazıcam ve gercekten bu siteden cok sey ogrenıyorum.emeği gecen butun arkadaslara helal olsun ve cok tesekkurler..

gorusuruz dostum..bell mıj;)

doeg
tebrık ederim arkadaşım.vizende başarılar
ya bodrumlu bir sorum olacak.sen evde mı çalıştın.elindeki kaynaklar sitede ve bizim de elimizde olan kaynaklar mı acaba.çok merak ediyorum.benimde elimdeki kaynaklar sadece bunlar.sence yeterli olur mu?
Siirtli sahraya

Arkadaşım ben kendim calıştım ve şu an hollandacam iyi ben turizmle uğraşıyorum benim hollandaca hakkında bilgim vardı zaten ben 4yıl dan beri her yıl hollanda da 2yada 3ay kaldım.Ama bu sitenin bana cook faydası oldu zıt anlamlı kelimeler ve moral olarak cook faydasını gördüm.bol bol kelime ögrenmeyi calış VE iyi calışırsan kazanırsın.Allah senide kazandırmayı nasip etsin.İNŞALLAH KAZANIRSIN ARKADAŞIM VE SEVDİKLERİNE KAVUŞURSUN.SINAV TARİHİN NEZAMAN?ve sınavda hiç susma bilmediğin birşey olsa bile kendi bildiğini söyle hollandaca hiç panik yapma ve sınava girdiğinde kazanacağım diye gir

EMRAH Kardeşim sen kazanamazsan kimse kazanamaz İNŞALLAH SALI GÜNÜ SENİDE YEŞİİLLL GÖREÇEĞİZ.SINAV BİTTİKTEN VE YENGEYİ ARADIKTAN SONRA MUTLAKA ARA BENİ İYİ HABERİNİ BEKLİYORUM.
benım sınav nısan 29.bakalım artık hayırlısı olur.oraya gitmenın faydalarından bi tanesı.kulak dolgunlugun varmiş senin.allah vizendede kolaylık versın.bilgin için tşkr
emın ol kardesım emın ol,,bu sıte hakkında butun soyledılerıne katılıyorum dostum,,ınsallah allahın ıznıyle bende yeşilleneceğim.
bodrumlu yazdı:
Siirtli sahraya

Arkadaşım ben kendim calıştım ve şu an hollandacam iyi ben turizmle uğraşıyorum benim hollandaca hakkında bilgim vardı zaten ben 4yıl dan beri her yıl hollanda da 2yada 3ay kaldım.Ama bu sitenin bana cook faydası oldu zıt anlamlı kelimeler ve moral olarak cook faydasını gördüm.bol bol kelime ögrenmeyi calış VE iyi calışırsan kazanırsın.Allah senide kazandırmayı nasip etsin.İNŞALLAH KAZANIRSIN ARKADAŞIM VE SEVDİKLERİNE KAVUŞURSUN.SINAV TARİHİN NEZAMAN?ve sınavda hiç susma bilmediğin birşey olsa bile kendi bildiğini söyle hollandaca hiç panik yapma ve sınava girdiğinde kazanacağım diye gir

EMRAH Kardeşim sen kazanamazsan kimse kazanamaz İNŞALLAH SALI GÜNÜ SENİDE YEŞİİLLL GÖREÇEĞİZ.SINAV BİTTİKTEN VE YENGEYİ ARADIKTAN SONRA MUTLAKA ARA BENİ İYİ HABERİNİ BEKLİYORUM.
daha 29 nisana cook ama sen her gün 2-3saat calışırsan kzanırsın.bol bol hollandaca cümleleri ve konuşmaları dinle.İNŞALLAH kazanırsın arkadaşım.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol