Merhaba arkadaslar bgn bugün saat 3.30da sınavım vardı 2 ay hazırlanmıstım ve gecmeliydimmm tabiki eşime kavusabilmek icin:)kapıdan girer girmez heycan başladı ama tatlı bir heycandı gittim sıradaki arkadslar girdi ve sıra bana gelmişti fkt girmedn önce diger arkadslar ikinci bölümde sesin az geldigi hicbsrsey anlasılmadıgını söylediler cok tesasşamdm ,ilk defa o an korktm sınavı gecemeyecegm diee ama bir girdim bayan yapacaklarm konusunda beni yönlendirdi ve sınav basladı yüz soruluk bölüm cook gzl gecti sonucta yüzünüde cok calısmıstım hepsinden emindim sıra ikinci bölüme gecincee okdr cok heycasnlandımki anlatamam ses gelmeyeck filan die ama bi baktım ki,ses ilk bölümden daha gzl geldi(brz şanslıyım galiba diger arkadslara göre:) tekrarları bi şekilde söyledim allah razı olsn kurs hocam beni okdr gzl calıstrdıki ciddi anlamda cok fazla zorlanmadım snra sıra vragenlara geldi hic duymadgm sorulardı bi şekilde anladım bi kacını dierlerini hep of lu oldgu icin oftan önceki ve snrakileri söledim:) onun dısında zıtlardada hep bildiklerim cıktı cogunlukta heen-terug zacht-hard hog -laag bunlar gibiydi bi kacına on koydum ama snraa hikayelerde de duygugum son cümleyi tekrar edip hatırladıgım kelimeri ekledim üstüne fazladanda ekledim fiilerden filandaa en sonunda tabi dat is en mooi verhaal dedim:D iyiydi yaa sınav fena deildi ama ikinci bölüm okdrda kolay deil yaniii tabi az cok bilgisi olan icinnn kolay ama kursa gitmeyenler icin zor olur size tavsiyem kursa gidin cok faydasını gördüm emel hocam saolsn :D:D:D:D uzun lafı kısası ben ilk bölümden 100 ikinci bölümden 57 aldım arkadslarr eger sizlerde iyi bi puan alıp gecmek istiorsanz kursa gidin bol bol tekrar edin ve hep alacakmısınz gibi düşünün insallah size yardımcı olmusumdr arkadslar sorusu olan varsa yazabilr memnuniyetle cevaplarm bu site cok işime yaradı cok tesekkr ediorm kuruculara :) vize işlmelerm sıraasındada takipde olcam herkse succes hoscakalın aaaaaaa bu arada benide yeşillendirin:D:D:
SINAVI KAZANDIM:):):) Çar Mar 11, 2009 -Tecrubelerim
kubra siteyi actimda henuz yesillenmemistin birde baktimki yesillenmissin olan hizla tebrikler insallah vize islemlerinde kolay olur yolun acik olsun
tebrik ederim... :ugeek:
Allah Vize islemlerinde utandirmasin. :geek:
YINE YESILLENDI DILOGRENIN UYELERI :))
Allah Vize islemlerinde utandirmasin. :geek:
YINE YESILLENDI DILOGRENIN UYELERI :))
Diger islerinide halleder,kisa zamanda gidersin insallah ablacim.
slm kübra bende kursa gittim gerçekten çok faydasını gördüm ama sana bir sorum olcak bu vragen da hocam bana dediki bir bayan bir erkek sorduktan sonra sen ikisinin cevabını birlikte vercen dedi sen nasıl yaptın cevap verirsen aydınlatırsan çok sevinirim haftaya sınavım var çünki
slm arkadaslar,
Size bir sorum olacakti:
Abimin hanimi 15 nisan sinava girmis ve ilk bolumunu kazanmis. diger bolumu kazanamamis.
simdi neyapmamiz gerek. yani tekrardan €350 odememizmi lagzim yoksa sadece bir kisminimi?
lutfen acil cvp lagzim. bugun oglen babam ankarayi ariyarak terkar randevu alacak.
ne yapmamiz lazim. pls cvp yazin.
Saygilarimla
Size bir sorum olacakti:
Abimin hanimi 15 nisan sinava girmis ve ilk bolumunu kazanmis. diger bolumu kazanamamis.
simdi neyapmamiz gerek. yani tekrardan €350 odememizmi lagzim yoksa sadece bir kisminimi?
lutfen acil cvp lagzim. bugun oglen babam ankarayi ariyarak terkar randevu alacak.
ne yapmamiz lazim. pls cvp yazin.
Saygilarimla
selam arkadaşım!öncelikle geçmiş olsun hayırlısı olsun herşeyde vardır bi hayır inşşş bu sefer kazanır.arkadaşım ilk sefer nasıl müracaat ettiyse yine aynı şekilde müracaat edecek.değişen hiçbişey yok.yani 350 euroyu yatırıp tekrar sınav tarihi için randevu alınacak sınav tarihinde sınava girecek.
slm... can artik uzmani olmusun herseyin, herseyden haberin var:))
gorusmek uzere,,slm,,,
gorusmek uzere,,slm,,,
Slm halil kardeşimmmm!mesajını okuyunca gülmekten yıkıldım valla:))denk gelemiyoruz sohbet etmek isterdim seninle:))kendine çok ii bak kardeşim görüşürüz yazarken bile gülüyom hala:)))
tebrik ederim darısı vizene ben cuma giricem sınava eğer hatırlıyorsan sorulardan yazabilirmisin kısa sorulardan çalıştıklarımız var genel onlardanmı çıkıyor farklı tarzdamı
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol