Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

SINAVI KAZANDIM darısı gireceklere 24.02.2009

Yorum için giriş yap 8 mesaj · 2.885 görüntülenme
24.02.2009 14.30 da ankarada girdigim sınavı kazandım .. darısı girecek arkadaslara :)) katkılarınızdan dolayı tesekkür ediyorum ... arkadaslarsagolun ...
hadi geçmiş olsun darısı vizeye inşallah..
:ugeek: Tebrikler arkadasim

insallah vize islemlerinde bi an once hallolur ve sevdigine tez zamanda kavusursun

kolay gele
darısıbasima yazdı:
24.02.2009 14.30 da ankarada girdigim sınavı kazandım .. darısı girecek arkadaslara :)) katkılarınızdan dolayı tesekkür ediyorum ... arkadaslarsagolun ...

ayy ne guzel yaa bu aralar gene sinavi kazananlarimiz vizesi cikanlarimiz hollandaya gelenlerimiz cogaldi sevdiklerine kavusanlarimiz cogaldi masallah masallah masallah nazar degmesin,,, :geek: :geek: :geek: cok sevindim arkdsm ins ins ins en kisa zamanda vizen de cikarda esinize yeni hayatiniza kavusursunuz...tekrar tebrik ederim gozunaydin,,,

:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Tsk ler arkadaslar .. yaa bu sitenin cok katkısı oldu bana .... ama :d ben uzun zamandır form kullandıgım halde , yazdıgım yazının geri nasıl degiştirecegimi bilemiyorum ve ondan dolayı :) ayrı ayrı yeni konu acmak zorunda kalıyorum idare edersiniz artık :) yada ögretin bana ...

sınavın yarısını bilemedim nerdeyse kitap haric , duymadıgım oldu anlamadıgım oldu , bilmedigim oldu :P ama attım , önümdeki kagıttan okudum ve gecdim ... darısı sizlere arkadaslar ... kolay gele ..
darısıbasima yazdı:
Tsk ler arkadaslar .. yaa bu sitenin cok katkısı oldu bana .... ama :d ben uzun zamandır form kullandıgım halde , yazdıgım yazının geri nasıl degiştirecegimi bilemiyorum ve ondan dolayı :) ayrı ayrı yeni konu acmak zorunda kalıyorum idare edersiniz artık :) yada ögretin bana ...

sınavın yarısını bilemedim nerdeyse kitap haric , duymadıgım oldu anlamadıgım oldu , bilmedigim oldu :P ama attım , önümdeki kagıttan okudum ve gecdim ... darısı sizlere arkadaslar ... kolay gele ..

arkkdsm yazini yazar yazmaz degistirmek istedigin bisey olursa senin en son yazdigin yazinin sag alt kosesinde duzenle yazar oraya basip yazina yazi ekleyebilir yada silmek istedigin kismi silebilirsin ama yanlis biliyosam site yoneticilerimiz duzeltsin eger baskasi senin yazini okursa ozaman degistirme imkanin ortadan kalkiyo yani o duzenle yazan buton kayboluyo degistiremiyosun,,,ama ayni baslik altinda yazabilirsin ozamanda sol alt kosede alinti ve cevap yaz butonlari var onlari kullanarak ayni baslik altinda tekrar yazabiilirsin,,,umarim yardimci olmusumdur arkdsm,,,
hayırlı olsun arkadasım sevincini paylasıyorum önümüzde engel kalmaz insallah diyorum vize yolunda sabır ve sonunda selamet diliyorum...
desenize vize daha zor ve sıkıcı :(

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol