Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

SINAVI KAZANMAK İÇİN KAÇ PUAN ALMAK GEREKLİ

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 2.491 görüntülenme
Arkadaşlar sınavı kazanmak için kaç puan almak gerekli bilen varmı .Ben dün sınava girdim 1. bölümde 30 sorunun yüzde 70 i, 2 ci bölümün ise yüzde 17 si geçerli dendi, bilgisi olan varmı
ikinci bölümde baraj 16 birinci bölümde de sanırım 70 di baraj
ilk bölümden resimli kitaptan 30 sorudan en az 21 tanesine cevap vermeniz gerekli oda 69.3 yapıyor yani 70 her bir soru 3.3 değerinde

ikinci bölümde 16 puan almaniz gerekli. maximum 80 minimum 16. Umarım geçmişsinizdir
Birinci bölümde 30 sorunun 30 unuda doğru yaptım. 2.ci bölümde cd deki ses çok kötü ve hiç bişey anlaşılmıyordu nerdeyse,öyle olmasına rağmen yinede cevap vermeye çalıştım susmadım,12 tane hatırladığım kadarıyla doğrum var 2. ci bölümdede. Hikaye bölümünde ise 1.cisinde 1den 41 e kadar saydım. 2 ci hikayede kendimi tanıttım :) umarım geçmişimdir çok teşekkürler cevap yazdığınız için
meryem67 yazdı:
Birinci bölümde 30 sorunun 30 unuda doğru yaptım. 2.ci bölümde cd deki ses çok kötü ve hiç bişey anlaşılmıyordu nerdeyse,öyle olmasına rağmen yinede cevap vermeye çalıştım susmadım,12 tane hatırladığım kadarıyla doğrum var 2. ci bölümdede. Hikaye bölümünde ise 1.cisinde 1den 41 e kadar saydım. 2 ci hikayede kendimi tanıttım :) umarım geçmişimdir çok teşekkürler cevap yazdığınız için

tebrik ederim eger böyle ise geçmissindir eminim :) simdiden hayirli olsun söyle söyleyim ortalama 35 puan falan almissindir buda bi tahmin :) umarim daha yüksek almissindir

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol