Benim de artık bi sınav tarihim var :-D heyecanla bakliyorum. geçsin kurtulayım istiyorummmm
Sınavım 15 haziran saat 11'de
gozun aydın kardeşim hayırlı sınvlar olsun yapman gerekenlerı bılıyosundur ınsallah kardeşim hakkında hayırlısı neyse o olsun ınsallah sınavı hayırlısıyla kazanırsın rabbım butun sınava gırecek kardeşlerımızın ve herkesın yardımcısı olsun hayırlı sınavlar sınavda yapman gerekenlerı yazdım ordan oku bacım ınsallah bı faydasını gorursun basarılar kardeşim
Basarilar dualarimiz senle
Sınav tarihin hayirli olsun kardes.
kazanacagindan eminiz.
iyi haberlerini bekliyoruz.
kazanacagindan eminiz.
iyi haberlerini bekliyoruz.
sinav tarihin hayirli ugurlu olsun arkdsm ,,,hayirli ( olumlu) haberlerini bekliyoruz...
Teşekkürler arkadaşlar. çalışabildiğim kadar çalıştım. ortaköy senin gönderdiğin zıt kelimeler vardı onları ezberledim 250 tane falandı heralde. sana çok teşekkürrr. bi deneme sınavı yaptım 63 puan aldım. ama hepsi önceki deneme sınavlarından çalıştığım sorulardı. inşallah sınavın kendisi de zorlamaz :D
hayırlı olsun kardeş inşaallah güzel geçer sınavınız.
Teşekkürler arkadaşlar. çalışabildiğim kadar çalıştım. ortaköy senin gönderdiğin zıt kelimeler vardı onları ezberledim 250 tane falandı heralde. sana çok teşekkürrr. bi deneme sınavı yaptım 63 puan aldım. ama hepsi önceki deneme sınavlarından çalıştığım sorulardı. inşallah sınavın kendisi de zorlamaz :D
bak bacım burdakı yazdıgımı bı oku ıstersen senınde ısıne yarar rabbım herkesın yardımcısı olsun hayırlı sınavlar bıde senın sınavın benımkınden sonra ben sana ve herkese nasıl oldugunu yazarım sen rahat ol https://dilogren.com/eski-konu.php?old_topic_id=5790 rabbım zıhın acıklıgı versın
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol