Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Sitemize Nasil Katildiniz..

Yorum için giriş yap 10 mesaj · 3.989 görüntülenme
Dilogren sitesine nerden ve nasil katildiniz.
google dan ...

hollandaca ve uyum sınavı ile ilgili bilgi ararken...2 defa buldum tekrar kaybolursanız yine bulurum sizi :D
diğer sitenin çöktüğünü ankarada sınavdayken öğrendim

sonra eve geldiğimde siteye girmeye çalıştım ama bi türlü giremedim derken 3 gün sonra falan fyeşil arkadaşımız msn üzerinden beni uyuardı ve site farklı bi adreste tekrar faliyete geçti ve yeni olduğu için bilgilere ihtiyaç olduğunu ve elimdeki kaynakları siteye vermemi söyledi bende yeni adresten üye oldum ve kaynaklarımı siteye verdim

kısacası fyesil arkadaşımın beni uyarmasıyla sizleri buldum tekrar siteye üye olduğumda ben 5. üyeydim daha baya yeniydi yani

bu arada arar55 inde siteye üyeliği sağlanmış olmasına çok sevindim kendisine çok ihtiyacımız olcak bilgilerine
ya bıze kımse bı haber vermedı bende googladan aradım buldummmmm
alper68 yazdı:
ya bıze kımse bı haber vermedı bende googladan aradım buldummmmm

yavas yavas herkese haber veriliyor....

Toplu mesajlar ile....

Ama bizim sitemizin gercek ismi Eskidende http://www.dilogren.com idi....

Birde bu durmlarda http://www.ufoss.com a da bakabilirsiniz
herkese slm onceki siteyi arkadas tavsiyesi ile bulmustum. ve surekli girmeyi denedim daha sonra basaramadim meger site kapanmis.hatta buradan tanidigim arkadaslarin sinavi kazandi artik girmiyo demesinden bile cekindim. bu sitenin adresinide bana mail yoluyla site yoneticisi yolladi. umarim birkez daha kaybolmazsiniz :)
ben bir arkadaşın tavsiyesi ile mart ayında bu siteyi öğrenmiştim ;)
diger siteye girmeye calisiyordum ama olmuyordu.ufos ailesinden mail gelince rahatladim.yani mail yoluyla.hepinize tesekkur ediyorum
eski siteyi aramyla buldum google den yeni adresimizide sagolsunlar uğur ve ali vasıtasıyla msn de öğrendim.
eski siteye uye idim coktugunden haberim yoktu,bana mail geldi ondan orendim.tsk ler haberdar ettiginiz icin.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol