Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Siteye Eslerinizle Resminizi Koyarmiydiniz ( Lutfen Katilin

Yorum için giriş yap 48 mesaj · 63.680 görüntülenme
arkadaşlar benim dikkatimi çeken şey ankete göre neden bu kadar fotoğraf koyan sayısının az olması..yani neden böle oldu.. :roll: :roll: biz burda çok şeyi paylaştık..yani bilemiorum..bi anlam veremedim doğrusu..ama üzüldüm açıkçası..
Arkadaslar bnce sakıncvası yok eger ki bir durumda olursa o yanlısı yapanındır ayıp ben cekinmeden koyabilirim resmimi arkadaslarında dedigi gibi dünya kücük burda arkadaslar birbirleriyle karsılasırız tanıma imkanımız olsun diye resim koyuyorlar bende koyuyorum ama bir yanlıs bir ayıp yapanda olursa oda koysun resmini elbet birgün bi arkadas onunlada karsılasır ben bunu diyorum ve bu sitedeki herkes paylasım icin ve bazilarida yardima ihtiyaci oldugu icin burda ben herkese güveniyorum sakin kimsede yanlis anlamasin bu bir tehdit degil öneridir :) :D
Hayir koymazdim, koydurmazdimda!

Neden derseniz, her nekadar aileyiz diorsakta sonucta burasi Sanal alem.. Acikca söylemek gerekirse sanal alemde kimseye güvenmiyorum, resimlerimizi baska yerde veya baskasinin pc'de görmek istemem :!:
Sadece 42 üye oylamaya katılmış ve toplam 12 üye resimlerini koymuş.

demek ki çok büyük bir güvensizlik var üyeler arasında :( bu nedenle istemiyorlar resim koymayı o zaman bende kaldırıyorum arkadaşlar.

Bilmiyorum ufoss ne düşünüyor bu konu hakkında?

Başlığı kilitleyecekmisin ufoss?
Baslik kilitlenmeyecek ama isteyenler resmini silebilir...

silen arkadaslarda var....
bende uzun zamandır siteye giremiyorum kusura bakmayın arkadaşlar..

resim konusuna gelince de güvensiz olmak saçma geliyor bana baktığımızda çok az bir talep olmuş demekki burdaki arkadaşlık anlamında ki yaklaşım havada kaldı bence bir başka sı benim resmimi görse ne olur görmese ne olur mantığındayım burda herkezin amacı aynı eşlerine kavuşabilmek için mücadele veren bizler yani BURASI BİR ARKADAŞLIK SİTESİ DEĞİL ARKADAŞLAR yanlış amaçlarda kullanılsın resimleriniz.....
yaa bende fotomuzu koycambide zaten fotolarada bakamıorum ama naıl olcak :?:
ya burada kımsenın fotografı gozukmuyorki!!
arkadaslar

evet fotograflar gozukmuyor

cunku silindi..!

kolay gele
meraba ugur bey linki calistirirmisin resim koymak istiyorum. ben ceren nijmegen yeni uyeyim
Gayet ii bi fikir bende yenilerdenim Bunun için cesaretli olmaniz gerekmior tedirgin olmayın :P

Merhba arkadaslar,

Bu konunun basinda resimleri misafirlerin goremeyecekleri yaziyor, ben misafir degilim neredeyse 2 senedir uyeyim ama hic bir resimi goremiyorum.

Bende resim eklemek istedim ama basarili olamadim.
esLeri olmayanlarda benim gibi baksinlar :D birer masallah allah daim etsin duyerek :D
ömercikkk hariç kimsenin resmi görünmüyo ki!
Eskiden buraya resimleri koyuyorduk ama istemediler sonradan. Resim koymak isteyen

Buraya http://imageshack.us/ resmini yukleyebilir ve sitederesmini paylasabilir.

http://www.web-takip.com/2007/03/04/image-shacke-resim-yuklemeekleme/
Resmi buyuk goruntulemek icin uzerine tiklayiniz..!
aslinda güzel bir düşünce ama işte mağlesef sanal alemde olan olaylar yüzünden kimsenin güvenmemesini bi nebzede olsa anlarım , güzel bir etkinlik olabilirmiş aslında ama mağlesef , peki tekrar neden denemiyoruz ? belki insanların siteye ve bizlere güvenleri yerine oturmuş olabilir
bır konu ancak bu kadar guzel anlatılabılır yanı resım ekleme anlatımı.harıkasınız cok hossunuz

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol