merhaba arkadaşlar sizden bir ricam olucak ben 3 ayda evlendim ve eşim beni belçikada belediyeye bildirdi gecen hafta 28/10/2008 de mulakata cagırdı polis şimdi evragım savcıya gidicekmiş sizce ne kadar sürer vize almam bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..şimdiden teşekkurler..
sizce ne zamanda vizem çıkar?
durumunu detaylı olarak yazarsan arkadaşlar cevap verirler.çok kısaca bahsetmişsin.
ama genel olarak söyleyeyim bu forumdaki arkadaşların yaşadıklarından
4 günde alan da var
10.5 ayda alanda var
4 günde alan da var
10.5 ayda alanda var
arkadaşım 2008/3/25 inde resmi evlilik yaptım ve eşim belçikada şuan o evlendigimiz tarihlerde evrakları verdi polis evliligimizi araştiriyormus eşimi mulakata çagırdılar polis evrakları savcıya vermiş ve ne kadar zaman sürer acaba savcının kararı bu konu hakkında bilgisi olan bir arkadaşım cevaplarsa sevinirim şimdiden teşekkurler..
arkadaşım 2008/3/25 inde resmi evlilik yaptım ve eşim belçikada şuan o evlendigimiz tarihlerde evrakları verdi polis evliligimizi araştiriyormus eşimi mulakata çagırdılar polis evrakları savcıya vermiş ve ne kadar zaman sürer acaba savcının kararı bu konu hakkında bilgisi olan bir arkadaşım cevaplarsa sevinirim şimdiden teşekkurler..
ayni durumu bende yasadim benimde evraklarim savciliga gitti arastirilmasi icin 3ay savcilikta kaldi ayriyetten 3ayda brukseldeydi yani benimki toplam 6ay surdu normalde savcilikta 6aydan fazla tutamiyolar hayirlisi bakalim bekle
sineeko toplamda kaç ayda aldın vizeyi.birde savcılığa nedengönderdiler
holanda başvurun varmıydı önceden
dilerim yanlış yazmışım
SİNOEKO
SİNOEKO
sinoeko teşekkur ederim arkadaşım ilgilendigin için bakalım hayırlısı olsun zaten hep beklemedeyiz:)biz evlendik yasalar degişti:)sürüncemede kaldıgı için canım sıkılıyor eşim belçikada ben buradayım.sen şuan nerdesin belçikadamısın sinoeke kardeşim?
sinoeko teşekkur ederim arkadaşım ilgilendigin için bakalım hayırlısı olsun zaten hep beklemedeyiz:)biz evlendik yasalar degişti:)sürüncemede kaldıgı için canım sıkılıyor eşim belçikada ben buradayım.sen şuan nerdesin belçikadamısın sinoeke kardeşim?
ben belcikadayim arkadasim 1bucuk hafta oldu geleli ve 6ayda cikti vizem dilerim seninde kisa zamanda cikar
sinoeko daha önce hollanda başvurun var mıydı.eşin daha önce hollndada mıydı yada direk belçikamı
sineeko toplamda kaç ayda aldın vizeyi.birde savcılığa nedengönderdiler
toplamda 6ayda aldim arkadasim vizeyi.hayir hollandadan hic basvuru yapmadim ilk defa belcikadan yaptim ve 6ayda aldim
ayni durumu bende yasadim benimde evraklarim savciliga gitti arastirilmasi icin 3ay savcilikta kaldi ayriyetten 3ayda brukseldeydi yani benimki toplam 6ay surdu normalde savcilikta 6aydan fazla tutamiyolar hayirlisi bakalim bekle
neden savcılağa gıttı evrakların ben onu anlamadım..?
polis evraklara bakmış eşime soru sormuş şimdiki prosüdür o sanırım o yuzden ne olcak napıcaz bilmiyorum başından gecen arkadaşlar varsa paylaşim diye yazıyorum buraya iyi günler diliyorum.
polis evraklara bakmış eşime soru sormuş şimdiki prosüdür o sanırım o yuzden ne olcak napıcaz bilmiyorum başından gecen arkadaşlar varsa paylaşim diye yazıyorum buraya iyi günler diliyorum.
biseylerden suphelenmislerdir cunku herkesi savciliga gondermiyolar ya inandirici bulmamislardir sorularda celiski gormuslerdir i yuzden ama eninde sonunda verirler
belcikada vize verirken evlilik sureniz cok onemli ben suanda belcikaya geldim mesela evlendiniz 2 ay gecti aile birlesimine basvurdunuz isiniz zor en erken 3 ayda cikar vizeniz ama merak etmeyin 3-6 ayda kesin cikar sabirli olun.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol