Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

sizde sınavı kazanacaksınız!!!(ben kazandim)

Yorum için giriş yap 7 mesaj · 2.480 görüntülenme
siteye ve yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkürler. arkadaşlar sınav zor değil sınav deneyimlerini anlatan arkadaşlarlardan farklı anlatacağım pek bir şey yok. sadece şunu sölemek istiyorum tavsiyeleri dikkate almanızı tavsiye ederim ;) bu arada yanılmıyorsam sınava siirtli sahra ile aynı gün girdik ve ikimizde kazandık. arkadaşımız deneyimlerini anlatmış bende az önce tesadüfen gördüm ve okudum. sınava girecek olan arkadaşlara başarılar dilerim.
Tebrikler arkadasim

Allah vize islemlerinde kolaylik versin

darisi diger arkadaslarimizin basina

kolay gele
Tebrik ederim arkdasim,

Darisi tum sinava gireceklere insallah,

Vize islemlerinde kolaylik ve basarilar diliyorum..
tebrıkler.gerçegi galıba ilk ben tebrık etmışım gibi görünüyo.yınede adet yerını bulsun diye yazayım dedim.vıe,zende allah kolaylıklar versın..................başvurdun mu.hayırlısı olur inşlh
arkadaşlar dilekleriniz için çok teşekür ederim. sahra sanada teşekkür ederim umarım hayatının geri kalan kısmıda başarılar ve mutluluklarla geçerç.
teşakkür ederim arkadaşım.aynısını bende senın için dılıoyrum.evet tekrar karşılaşmak güzel.dunyanın fanılıgı ve küçüklüğü işte.
tebrikler sahra az once gordum sen kazanmissin sinavi egerki elinde varsa calsima setini bana gonderirmisin senden ricam bende bu sinavi calsip kazanmak istiyorum birbirmizin elinden tutarak bu engelleri asabiliriz bizler senin mesajini bekliyourm mail adresimi vereyim istersen oradan da konusabilirisz handsome_young19@hotmail.com oradan bana ulasabilrsiziniz sizlerin mesajlarini bekliyorum

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol