Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

SON 3 GUN KALDI SINAVA BENDE BAĞIRMAK İSTİYORUM

Yorum için giriş yap 3 mesaj · 2.230 görüntülenme
Arkadaşlar pazartesi sat 3de sınava girecem heyecan dorukda tavsiyelerınız varmı bana yazıyı yazarken biel heyecanlanıyorum yarın sabah yola cıkacam bakalım ınsallah geçerım bide eğer sınavı geçersem hemen hangı işlemlerı yapacam vize için bilginiz varmı hadi herkese iyi forumlar
pyschoo28 yazdı:
Arkadaşlar pazartesi sat 3de sınava girecem heyecan dorukda tavsiyelerınız varmı bana yazıyı yazarken biel heyecanlanıyorum yarın sabah yola cıkacam bakalım ınsallah geçerım bide eğer sınavı geçersem hemen hangı işlemlerı yapacam vize için bilginiz varmı hadi herkese iyi forumlar

Slm arkadasım heyecan yapma kesinlikle hic susma sakın sacmalıyorum diye düsünme allahın izniyle gecersin.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
inan bana stres yapacak kadar korkulacak bı sınav degıl. sakın ol heyecanını atmaya calıs. sınava baslayınca hepsı gececektır zaten sınava konsantre olacaksın ve hemencecık bıtecek sınav. ıyı puan almanın yolu da herkesın dedıgı gıbı hıc susmamak sacmalasan bıle konusmak bıldıgın herseyı söyle hıkaye bölumunde dıgerlerınde de bılmıyorum anlamıyorum hızlı gectı falan demeyı unutma.... basarılar dılerım işaallah gecersın

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol