Arkadaşlar pazartesi sat 3de sınava girecem heyecan dorukda tavsiyelerınız varmı bana yazıyı yazarken biel heyecanlanıyorum yarın sabah yola cıkacam bakalım ınsallah geçerım bide eğer sınavı geçersem hemen hangı işlemlerı yapacam vize için bilginiz varmı hadi herkese iyi forumlar
SON 3 GUN KALDI SINAVA BENDE BAĞIRMAK İSTİYORUM
Arkadaşlar pazartesi sat 3de sınava girecem heyecan dorukda tavsiyelerınız varmı bana yazıyı yazarken biel heyecanlanıyorum yarın sabah yola cıkacam bakalım ınsallah geçerım bide eğer sınavı geçersem hemen hangı işlemlerı yapacam vize için bilginiz varmı hadi herkese iyi forumlar
Slm arkadasım heyecan yapma kesinlikle hic susma sakın sacmalıyorum diye düsünme allahın izniyle gecersin.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
inan bana stres yapacak kadar korkulacak bı sınav degıl. sakın ol heyecanını atmaya calıs. sınava baslayınca hepsı gececektır zaten sınava konsantre olacaksın ve hemencecık bıtecek sınav. ıyı puan almanın yolu da herkesın dedıgı gıbı hıc susmamak sacmalasan bıle konusmak bıldıgın herseyı söyle hıkaye bölumunde dıgerlerınde de bılmıyorum anlamıyorum hızlı gectı falan demeyı unutma.... basarılar dılerım işaallah gecersın
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol