Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

son 6 günnnn ( vize basvurusu )

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 1.437 görüntülenme
selam arkadaşlar uzun süredir bu siteyi takip ediyordum ama yazmak ancak nasip oldu..

konsolosluktan verdikleri sürenin dolmasına 6 gün kaldı.. eşim aradığında işlemde diyorlardı ilk zamanlar. şimdilerdeyse biri ilgileniyo gibi bişiler zırvalıyolar.. zannımca sonuçlanma zamanı yaklaştı. bu aralar güzel vizem çıktı haberleri duymaya başladık.. umarım bunlardan biride ben olurum..

herkese sabır diliyorum :roll:
Insallah hayirlisi olur :geek:
teşekkürler ufoss!

ama son 4 gün kala mektup geldi 2. iş için maaş bordrosu ve banka dökümüünü istediler...

bence zaman kazanmak için yapıyolar..

bu durumu yaşayan başka arkadaşlarda vardı sitede..

bu iş ne kadar uzar ne olur fikir beyan ederseniz sevinirim...
Ne amaçla bu kadar zorlaştırııyorlar anlamış değilim. Antalya da hollanda mahallesi kuruluyo faturaları dahi hollandaca gönderiliyo da onlara noluyo gerçekten hiç anlamıyorum. Belki de oturum alabilmek için yapılan ''sahte ewliliklerin'' yoğunluğundan bizim gibi eşinden uzak yuvasını kurmanıın özlemini çeken insanlardan çıkarıyorlar acısıını.

ere3a kardeşim sizin içinde hayırlısını diliyorum dilerim bir an önce hayırlısıyla alırsıınız vizenizi.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol