Slm arkadaşlar şuanki duygularımı sizlerle paylaşmak istedim. Başvuruyu yapıp sonuç beklemesi ne kadar zor bir duyguymuş ben bu duyguyu bir askerlik yaparken yaşadım birde şuan yaşıyorum.
Askerlik vatani borcumuzu ödemekiçin gittiğimiz bir kurum ordayken bir şafak çizelgem vardı ve hergün gece saat 24:00 olsada bir gün daha karalasam diye sabırsızlıkla beklerdim o günü karaladığımda ise tekrardan gözüm birsonraki saat 24:00 de olurdu. Arkadaşlarım vardı aynen burdakiler gb birşeyleri paylaşabildiğim içimi dökebildiğim birde onu düşünemeden uyayamadığım sevgilim (şuan eşim) derlerdi askerlik tezkereyi aldıktan sonra başlıyor tabi ben şafak derdindeydim biran evvel bitirip sivil hayata kavuşmak. Ama şimdi dönüp bakıyorumda dedikleri gb askerlik tezkereyi aldıktan sonra başlıyor bu sefer sevdiğimle olmazsa olmazımla evlenmek mutlu bir yuva kurmak dileklerimle dolu bir hayat başlıyor birde hollanda gb bir yer üzerinde yuva kurmaya karar alındıysa tamam işte. Canım karıcığıma giden yolları bir bir geçiyorum yorulmadan yılmadan ama böyle elimden bir şey gelmeden beklemek aynı askerdeki şafağı beklemedeki duyguları yaşatıyor bana asıl şuan düşündüğüm konusu ise
ben askerliği bitirdiğimde geriye dönüp baktığımda hergünümün ayrı bir tadı olduğunu anladım o günlerin nasıl geçtiğinin tattırmış olduğu acıyı askerliğimin bitmesindeki vermiş olduğu sevincin nasıl bastırdığını anladım. Şimdi ise mutlu bir haberin gelmesini telefonumda beklemenin acısını birgün mutlu bir haber gelecek duygusunun verdiği heyacanla bastırmaya çalışıyorum ama inanıyorum sabredildiğinde askerlikteki olduğu gb mutluluğa kavuşulacağına ve birgün geriye baktığımda başvuru sonucununda gelmesini beklediğim her anın, bu sitenin ve burdaki kader arkadaşlarımın ayrı bir yeri olduğunu ve değerli olduğunu vurgulayacağım. inş. herkezin başvuruları tez zamanda mutlu bir şekilde sonuçlanır.
Bu aradada site kurucularımıza çok minnettar kaldığımı bildirmek isterim bizlere yardımcı olacak bir adım attıkları için teşekkürler.
SAYGILARIMLA
askerprens
SONUÇ BEKLEMEK ASKERLİK GİBİ
selam arkadasım gercekten cok guzel anlatmıssınız bır bekleyen olarak gecekten beklemek cok zor ama burda farklı olan bırsey var askerlıgın ne zaman bıtecegı belı en azından sayılı gun buradakı bekleyıs belı degıl bazılarına cok uzun bazıları ıcın kısa surebılıyor ama sonucta beklemek sabır ıstıyor hanı dıyorum bende mutlu haber bırgun gelecekse beklıyelım ama uzadıkca endıselenmıyor da degılım ALLAH bu yolda beklıyenlere hepsıne guzel haberler nasıp eylesın
:geek: Allah sabrımızı eksıltmesın...
:geek: amın :geek: amın :geek: amın
:geek: Allah sabrımızı eksıltmesın...
:geek: amın :geek: amın :geek: amın
SLM arkadaşım duygularını okadar güzel anlatmışınki galiba bizde aynı kaderi yaşadığımız için okurken sanki yaşadım.çok uzun bi bekleyiş oldu benimkide ama inanıyorum ALLAHHIM bizlere bu evliliği nasip etsiyse bizi eşsiz bırakmadıysa mutlaka kavuşturacağına inanıyorum,evet beklemek çok acı veriyor ama belkide mükafatı çok farklı verecek bize,bu bir sınav şu kazandığımız sınavdan daha zor bi sınav arkadaşlar lütfen dualarımızı eksik etmeyelim müslümnın müslümana duası daha makbul.şu mübarek gün yüzü suyu hörmetine ALLAHIM hepimizi sıkıntısından kurtarsın.AMİN.AMİN.AMİN.GÜLÜM
amin :geek: amin :geek: amin :geek: arkdsm,,,,
derdi veren yüce allahım dermanınıda verirmiş ama onu arayıp bulmak lazım sabretmek ve pes etmemek lazım inş. dermanımızı bu şartları yerine getirdiğimizde bulacağız allahım sabır versin hepimize AMİN AMİN
SAYGILARIMLA
askerprens
SAYGILARIMLA
askerprens
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol