Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

sonucu alınca yıkıldım...

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 2.605 görüntülenme
sınava girdim 27.05.2009 süper geçti ilk etapda heycan yaptım ama sonra geçti hepside bildiğim sorulardı ama bugün cvp geldi ilk bölümden 73 ikinci bölümden 12 puan almışım yani kalmışım çok üzüldüm ama tekrar girmem çünkü resmen para için kazandırmıyorlar tekrar gireceğimze okadar eminlerki şu tarihlerde para yatırırsanız randevunuzu işde şu telefonlardan alabilirsiniz diye ben daha ne diyeyim ki bu devlete allaha havale ettim....
çok üzüldüm maviş aynı duruma bende düştüm ve benim üçüncü girişim olcak Allah yardımcın olsun senin ve hepimizin
gecmis olsun evet herseyler para sen bizim gonlumuzde kazanmis sayilirsin uzulme ins tez zamanda sende gelirsin
maviş yazdı:
sınava girdim 27.05.2009 süper geçti ilk etapda heycan yaptım ama sonra geçti hepside bildiğim sorulardı ama bugün cvp geldi ilk bölümden 73 ikinci bölümden 12 puan almışım yani kalmışım çok üzüldüm ama tekrar girmem çünkü resmen para için kazandırmıyorlar tekrar gireceğimze okadar eminlerki şu tarihlerde para yatırırsanız randevunuzu işde şu telefonlardan alabilirsiniz diye ben daha ne diyeyim ki bu devlete allaha havale ettim....

geçmiş olsun üzüldüm sizin adınıza... inşallah rabbim kolaylık verir.

ama bir daha sınava girmem demişsiniz, girmeden nasıl vize alacaksınızki?

vize yolu sınavdan geçiyor.. hatta sınavı geçseniz bile vize içinde hayli uğraşıyorsunuz ben beklemedeyim mesela... rabbim hepimiz için hayırlısını versin.
maviş yazdı:

aaay cok uzuldum arkdsm yaa bide insan cok iyi gecti diye dusunurken dusuk puan gelmesi daha cok uzuyo...ama yilmak yok buraya gelene kadar hepimizin yaptigi gibi sartlari zorlicaz,,,gelicez,,,ins ins ins ikincide alirsin arkdsm simdi uzulme sadece sinavi dusun gecicem de,,,biraz daha kelime katmaya calis kelime dagarcigina...umarim ikinciye geciceksin arkdsm hic uzulme...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol