Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

sonucu elden almak istersek sınvdan sonra nezaman veriliyor?

Yorum için giriş yap 3 mesaj · 1.960 görüntülenme
eğer sınav sonucu sınavdan sonraki gunlerde elden alınabiliyorsa ankara da kalmayı duşunuyorum. ama sınavım perşembe gunu . bir gun sonra sonucu elden alabiliyor muyuz?

önceden sonucu söylüyorlardı. ama yeni giren bir arkadaşa sınav sonucunu (arkadaşın sınav tarihi hatırlamıyorum ama 2 hafta kadar oldu sanıyorum ) sınava girdiği hafta başından itibaren artık söyleyemiyoruz demişler . acaba sadece bu arkadaşa mı böyle dediler. 10 gun içinde sınava giripte sınav sonucunu aynı gun öğrenenler var mı? bir gun sonra sınav sonucu elden alabiliyor muyuz?

not:farkli basliklarda ayni konuyu iki kere actiginizdan diger basliginizi cop tenekesine tasimak durumunda kaldim,cvplarinizi ve iletinizi burdan takip etmenizi rica ederiz,anlayis gostericeginizi umarakdan tesekkur ederim...
sınav sonucunu elden veriyorlar mı bilemiyorum sınava girmiş olanlara sorsan ii olur aslında
sınav sonucu sınavdan çıktıktan bir iki dakika sonra belli oluyor ben sınav bittikten sonra ordaki yetkiliyle ufak bir diyalog kurdum ve sağolsun söyledi.cuma girdim pazartesi elden aldım ancak haftasonu tatil olduğundan bir iş günü geçmiş oluyor sorsaydın keşke.fakat postaylada gönderiyorlar ondan orada kalmasanız daha iyi olur seçim sizin

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol