Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

SONUNDA BAŞVURUMUZU YAPTIK ÇOK MUTLUYUM

Yorum için giriş yap 12 mesaj · 8.792 görüntülenme
arkadaşlar biraz önce yazmıştım ama galiba gelmedi çok şükür dün başvurumuzu yaptım inşallah hayırlısı ile çıkar dualarınız eksik etmeyin şimdilik bukadar bikaç sorum olcak hoşçakalın
haaayirli olsun sibel tez zamanda çikar insallah vizen.a.e.o sende dua et bilere.aramýza hosgeldin..
Allah yüzüne güler de inşallah bir an önce çıkar arkadaşım.

Dualarım senin ve senin durumunda olan tüm arkadaşlarla.

Selametle kalın.
hadi hayırlısı olsun arkadaşım umarım çabucak çıkar.. allah bizlerin yardımcısı olsun..
hayirlisiyla insallah en kisa zamanda olumlu bi cevap gelir Sibel

Allah yardimciniz olsun

kolay gele
selam arkadaşlar hepinize tek tek burcu,mms,mebarek,ceal ve tüm arkadaşlarıma çok teşekkürler ediyorum desteklerinizden dualarınızdan ve en önemlisi en kötü günlerimde bile yanımda olduğunuzdan dolayı dün yazmıştım ama aynı başlık altında gelmemiş sizlere bikaç sorum var arkadaşlar bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim şimdi başvurumuzu eşim hollandadan bir avkatla birilikte başlattı avkatımız sadece oturum ve başvuru işlemlerine bakıyor ayrıca indylede görüştük durum şu; eşim hollanda doğumlu ve ora vatandaşı başvurumuzu yaparken ID kartı varmış ya hani hollanda pasaportu yerinede geçiyormuş onunla başvurdu tabi diğer evraklarımız da çok güzel hazırlandı yani türk pasaportuna avkatımız ve ind gerek yok demiş ama ben eşimin başının etini yedim olcakta olcak diye avkat bi sorun olmaz ben kaç kişiye yaptım demiş sen bura doğumlusun demiş çok korkuyorum bi sorun olurmu???????? bu türk pasaportunu vermemiş olmamız nolur arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum ve benim gibi olan tüm arkadaşlarımada bol bollll dua ediyorum allah yardımcımız olsun aminnnnnn...
allah yar ve yardımcın olsun sibel inş. tez zamanda vizen cıkar da seviniriz senin adına .

allah kolaylık ve sabur versin herkese
teşekkür ediyorum fyesil arkadaşım amin inşallah hepimizin ki çıkar biran önce senin bir bilgin varmı soru sormuştum da senin eşin nasıl yaptı arkadaşlar lütfen cevaplarınızı bekliyorum çok takılıyo kafama
arkadaşlar lütfen yardımlarınıza çok ihtiyacım var bu konu hakkında kafam çok karışıyo lütfen yardım edin cevaplarınızı bekliyorum lütfen inanın bu yüzden çok strese giriyorum
En kısa zamanda guzel haberler alırsın ınsallah.

Bır an once sevdıklerıne kavusursun.Darısı bızlerın basına ınsallah.

Dualarım hepımıze.Allah hepımızın yardımcısı olsun..
arkadaşlar nolur ya en azından başvurusu yapılan arkadaşlarımız yazsınlar eşleri ora vatandaşımı başvuru yaparken türk pasaportuylamı yaptılar gerçekten çok ihtiyacım var nolur yaaaaa
sibel niye kendine bu kadar sıkıntı yaptın arkadasim avukat öyle dediyse bi bildiği vardır muhtemelen.bizde nl den avukat yardımıyla basvurduk ama benim esim nl vatandaşi değil..basvurdu ama hala bekliyor 3 senedir orda ögenci..esime bi sorayim yinde bir bilgisi varmi.bende bu yüzden sııkıntıdayim eşim nl vatandaşi değil bir sıkıntı olurmu ? iyi akşamlar

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol