Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Sonunda bugun aldim inbugeringsdiploma'yi

Yorum için giriş yap 34 mesaj · 10.590 görüntülenme
sansli yazdı:
arkadasim tum sinavlarini kazandigini biliyordum, demek artik diplomanida aldin.

tekrar seni candan kutlarim.Allah yolunu acik etsin.insallah darisi benim ve tum sinava

hazirlanan arkadaslarimin basina.

cok saol arkdsm allah razi olsun,,,darisi tuum arkdslarimin basina,,,yarin ilk adimi atiyorum meslek icin ve beveiliger icin direk polis olamiyorum cunku pasportum yok once beveiliger yapicam ozamana kadar pasport surem(3 yilim) dolmus oluyo ve polislige gecis yapicam yarin basvurumu yapicam bakalim ne olucak?

insallah bunuda halletceksin canım.yürekten inanıyorum buna ben.
zeyna yazdı:
arkadasim tum sinavlarini kazandigini biliyordum, demek artik diplomanida aldin.

tekrar seni candan kutlarim.Allah yolunu acik etsin.insallah darisi benim ve tum sinava

hazirlanan arkadaslarimin basina.

cok saol arkdsm allah razi olsun,,,darisi tuum arkdslarimin basina,,,yarin ilk adimi atiyorum meslek icin ve beveiliger icin direk polis olamiyorum cunku pasportum yok once beveiliger yapicam ozamana kadar pasport surem(3 yilim) dolmus oluyo ve polislige gecis yapicam yarin basvurumu yapicam bakalim ne olucak?

insallah bunuda halletceksin canım.yürekten inanıyorum buna ben.

ayyy canim yaaa ne guzel bi destek bu boyle allah razi olsun bugun basvuru yapicam bakalim eger yeterli sayida basvuru olursa 2 subatta baslayabilirmisim yeterli sayida basvuru olmassa 22 subatta kesinmis oyle dediler ama bakalim hayirlisiyla bi baslasaydim,,,guzel temennin icin tekrar tesekkur ederim cnm benim,,,
Gefeliceteerd...
Dank u wel !!!

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol