gurbette olup hasret cekmek yetmiyormus gibi birde sitemize hasret cekecegimi dusunmezdim meger ne kadar cok seviyormusum burayi bu sitenin sayesinde sevdigime kavustum bunu nasil unuturum ama yeni sitemizde sanki herkes yabanci geldi bana eski arkadaslar tanidik isimler yok gibi yada sitenin giris sayfasi degismis ondan bana oyle geldi bu arada ben hala hollandayi sevmeye calisiyorum daha alisamadim geleli 2,5 ay oldu ama daha ind haber cikmadi ciksada dil okuluna yazilsam simdilik haberler bunlar herkese selam yeni arkadaslar hos geldiniz iyi aksamlarrrrrrr
SONUNDA KAVUSTUK
sende hoşgeldin maviş aramıza sitemizin başından bazı talihsiz olaylar geçti ama biz hala dimdik ayaktayız tekrar sitemize ve ailemize kavuştuna sevindim.
kolay gelsin
kolay gelsin
aaa Mavis, tekrar hosgeldin arkadasim aramiza ve tabiki hollandayada :)
umarim Ind den tez zamanda haber gelir ve dil okuluna baslarsin..!
Allah yardimcin olsun
kolay gele
umarim Ind den tez zamanda haber gelir ve dil okuluna baslarsin..!
Allah yardimcin olsun
kolay gele
aaaaaaaa maviş hoşgeldin canım...
sitemiz git gide büyüyor artık..
inşallah her şey yolunda gider arkadaşım..
bu arada eski arkadaşlardan haber alamaz olduk nl ye gidince unutuluyomuyuz neee...
nalanda geçen çarşamba gitti nl ye onuda göremiyorum msn de artık... :roll:
sitemiz git gide büyüyor artık..
inşallah her şey yolunda gider arkadaşım..
bu arada eski arkadaşlardan haber alamaz olduk nl ye gidince unutuluyomuyuz neee...
nalanda geçen çarşamba gitti nl ye onuda göremiyorum msn de artık... :roll:
mavis hosgeldin nasilsin...
Hollandadaki anilariniz basliginda bi anlat anilarinida dinleyek...
Evet site degisdi... Eskilerde var yeni arkadaslarimizda...
Vefasizlarda var vefalilarda...
Ama buyuk bi aileyiz kolay kolay yikilmayiz
Hollandadaki anilariniz basliginda bi anlat anilarinida dinleyek...
Evet site degisdi... Eskilerde var yeni arkadaslarimizda...
Vefasizlarda var vefalilarda...
Ama buyuk bi aileyiz kolay kolay yikilmayiz
aramıza hoşgeldin tekarar arkadaşım. bir fotoraflarınızı koyunda tanıyalım sizi ;)
hoşgeldin arkadaşım..yani yaşamında herşey güsel olur inş..ama gidince neler hissettin yani,nasıl gidio..biraz bizimle paylaşırsan çok seviniriz...
ARKADASLAR HOLLANDAYA GELELI 2,5 AY OLDU AMA ALISMAK ZOR YENI BI ORTAM YENI BI YASAM BIZI BEKLIYOMUS IND DEN BI HABER YOK YANI GELMEKLE HERSEY BITMIYO ARKADASLAR OKULA BASLASAKTA DIL OGRENSEK BURDA DIL OLMADAN BISEY YAPAMIYORUZ NEYSE DARISI GELMEYENLERE INSALLAH EN KISA ZAMANDA GELIRLER.HOSCAKALIN
uyarı : lütfen büyük harflerle yazmayalım !! forum kuralları gereği bağırmak anlamına gelmektedir !! (Efeler Diyarı)
uyarı : lütfen büyük harflerle yazmayalım !! forum kuralları gereği bağırmak anlamına gelmektedir !! (Efeler Diyarı)
slm aslı..ne güsel sen gitmişsin,kavuşmuşun..bi de hayırlısıyla biz gitsek. :roll: .evet sölediin gibi gitmekle de herşey bitmio,aksine herşey yeni başlıo bizim için..yeni bi yer..dil yok bişe yok..ama allah ın izniyle bunları da aşıcaz..Allah yeni yaşamında utandırmasın..herşey gönlünce olsun arkadaşım..inş herşey çok güsel olucak. ;)
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol