Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

SONUNDA MVV CEVAP GELDİ (EVET) :))))

Yorum için giriş yap 13 mesaj · 3.250 görüntülenme
slm arkadaslar allah herkesın yolunu acık etsin hakkında ne hayırlıysa o olsun insanın alın yazısı vıze cıkar gıdersın cıkmaz kalırsın sakın dert etmeyın herseyde 1 hayır vardır................................... sınav stresı çilesi derken basvurumuzu nl den yaptık kanun degısecek dedıler onuda bekledık ve sonunda olumlu cvp geldı esım parayı yatırdı ama bu arada bende ise basladım tr de sanırım 3 ay içinde randevu almamız ve 3 ay içindede cıkmamız gerekıyormus yanı toplam 6 ay tabı ben kanun cıkmadan once sormustum boyle dedıler....yanı arkadaslar 10 mayısta esım parayı yatırdı 5 temmuzda randevu alsam ve 5 eylul de cıkız yapsam olurmu ???? yoksa kanun degısınce bu da mı degıstı ???
hayırlı olsun kardeşim.
cok sevindim arkdsm gozunuzaydin tebrikler,,,rabbim sag salim esinize yuvaniza kavusmanizida nasip etsin ins ins ins,,,
Merhaba arkadaşım,

Öncelilke vizen hayırlı olsun. Ben derimki randevu almak icin o akadar bekleme! Hazıran ayı icersinde bir tarihe al mesela. abiki İKS yi arayıp sorabilirsin zaman icin.

Vizeyi almaya gittigin zaman, ne zaman hollandaya gideceksiniz diye sorarlar size, İşte o zaman biraz uzun aralık bırakın. Örnegin, Ben 5 eylulde gidecegim dersiniz ve vizeniz o tarih üzerinden verilir. Böylece bu tarih itibarıyla 3 ay daha kazanmıs olursunuz.

fakat, Hollnadaya geleceginiz zaman garanti olsun derseniz en az bir aylık vize süreniz kalmış olsun.

İnsallah yardımcı olmustur.
Hayırlı uğurlu olsun kardeş ve

Allah vize bekleyenlere aynı mutluluğu nasip etsin.
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, allah hakkınızda hayırlara vesile etsin. darısı benim gibi bekleyen tüm arkadaşların başına...
beugos yazdı:
slm arkadaslar allah herkesın yolunu acık etsin hakkında ne hayırlıysa o olsun insanın alın yazısı vıze cıkar gıdersın cıkmaz kalırsın sakın dert etmeyın herseyde 1 hayır vardır................................... sınav stresı çilesi derken basvurumuzu nl den yaptık kanun degısecek dedıler onuda bekledık ve sonunda olumlu cvp geldı esım parayı yatırdı ama bu arada bende ise basladım tr de sanırım 3 ay içinde randevu almamız ve 3 ay içindede cıkmamız gerekıyormus yanı toplam 6 ay tabı ben kanun cıkmadan once sormustum boyle dedıler....yanı arkadaslar 10 mayısta esım parayı yatırdı 5 temmuzda randevu alsam ve 5 eylul de cıkız yapsam olurmu ???? yoksa kanun degısınce bu da mı degıstı ???

Hayirli ugurlu olsun arkadasim sorun icin tr konsoloslugunu ara net cvbi alirsin.Simdiden hayirli yolculuklar.
herkese cok tessekkurler
Hayirli ugurlu olsun arkadasim.Darisi vize bekleyen arkadaslarimizin basina insAllah.

Rabbim yar ve yardimciniz olsun.

Selam ve Dua ile.
hayırlı olsun kardeşim gözün aydın darısı bana ve bekleyenlere olsun rabbım herkesın yardımcısı olsun inşallah herkesın ıslerı rast gıder rabbım herkesı hayırlısıyla sevdıgıne kavustursun sende inşallah sevdıgınle cok mutlu olursun amın hayırlı yolculuklar kardeşim allaha emanet ol .
:ugeek: :ugeek: :ugeek: rabbim yolunu acik eylesin kardes.
çok sevindim , umarım instediğin hayatı dilediğiniz gibi kurarsınız cok sevindim sizin adınıza. Allah vize için haber bekleyenlere yardımcı olsun
hayirli ugurlu olsun vizen.darisi tum bekleyenlere insallah..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol