Evet arkadaşlar tam 14 gün bekledikten sonra, geçte olsa sınav sonucum bugün geldi.
Toets Kennis Van De Nederlandse Samenleving=100 punten
Toets Gesproken Nederlands=44 punten.
ve evet,kısaca sınav için yapılması gerekenler bu sitede mevcut arkadaşlar,
ben kursa gitmedim,sadece 3 hafta .çok sıkı çalıştım ve sadece bu sitedeki kaynaklardan çalıştım.Ve kazandım sınavı.
bu siteyi yaşatan ,her kaynağı bulmamıza olanak sağlayan,moral desteğini esirgemeyen ve
en önemlisi dualarını eksik etmeyen tüm arkadaşlarımıza Allah razı olsun..
bundan sonra sınava girecek herkesede en iyi başarıları dilerim.....
SONUNDA SINAV SONUCUM GELDİ...KAAAAZAAANDIIMMM
Tebrikler arkadasim,
umarim vize islemlerinde en kisa zamanda hallolur ve sevdigine kavusursun
kolay gele
umarim vize islemlerinde en kisa zamanda hallolur ve sevdigine kavusursun
kolay gele
hayirli olsun :) sabretmesini ogren bura geliyon bence .... cok sevindim darisi digerlerine
gözün aydın kardeşim darısı vızene olsun ama onda senı bu kadar bekletmezler ınsallahda tez zamanda hayırlısıyla sevdıgıne kavusursun ınsallah darısı bızler olsun rabbım herkesın yardımcısı olsun
hayirli olsun :) sabretmesini ogren bura geliyon bence .... cok sevindim darisi digerlerine
ilkönce tesekkur ederim kardes.
Benim sorunum sabırla alakalı degil,bu tamamen sınav sonucunun nasıl degerlendirildigini bilmemekten,
ve sınav sonrasında konsolosluk calisanlarindan aldigim farkli farkli cevaplarla alakalı,
elbette bu beni biraz gerdi ve endiseye sevketti.
Takdir edersinizki bi konunun detaylarını bilmiyorsanız ve sizi rahatlatacak cevaplar alamıyorsanız,bu durumda endiselenmek ve cevaplar aramak cok dogaldır diye düsünüyorum ve
bende bunu bu sitede yaptım.
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun inşallah vizende çabuk çıkar....
Arkadaslar iyi dileklerini ve tebriklerini esirgemeyen herkese cok tesekkur ederim,
Allah hepinizden razı olsun.
sınava gireceklere ve vize bekleyen her arkadasim icin basarı ve tez zamanda sevdiklerine kavusmalarini dilerim..
Haziran ayi girer girmez yeni pasaport alacagim ve
Bizde Haziranın ilk haftasi Hollanda'dan vize icin basvurumuzu yapacagiz,
Esim vize basvuru formunu bir avukatla birlikte hazirliyor,
en dogrusu bu diye dusunduk,
Cenabı Hak'kın dedigi gibi/HİC BİLENLE BİLMEYEN BİR OLURMU!!!!
Allah hepinizden razı olsun.
sınava gireceklere ve vize bekleyen her arkadasim icin basarı ve tez zamanda sevdiklerine kavusmalarini dilerim..
Haziran ayi girer girmez yeni pasaport alacagim ve
Bizde Haziranın ilk haftasi Hollanda'dan vize icin basvurumuzu yapacagiz,
Esim vize basvuru formunu bir avukatla birlikte hazirliyor,
en dogrusu bu diye dusunduk,
Cenabı Hak'kın dedigi gibi/HİC BİLENLE BİLMEYEN BİR OLURMU!!!!
kardeşim yenıden gozun aydın ama pasaport alacaksan acele et derım cunku bır hafta sonra pasaport ıcın ıkı katı daha fazla para odeyeceksın bende bu hafta cıkarıcaktım nasıp olmadı sımdı pazartesı gunu gıdecem tabı rabbım ızın verırse allahtan bı manı olmassa inşallah seninde vızen hayırlısıyla cıkar kardeşimde sende sevdıgıne kavusursun amın darısı bana ve butun bekleyenlere olsun
:ugeek: :ugeek: :ugeek:
tebrikler kardesim.gozun aydin.rabbim diger islemlerinde kolaylik gostersin.bol sanslar
tebrikler kardesim.gozun aydin.rabbim diger islemlerinde kolaylik gostersin.bol sanslar
tebrik ederim conhoney, sinav heyecanindan gormemisim senin msjini, kusura bakma, tekrar tebrik ederim, Allah yolunu acik etsin, diger islemlerinde de kolayliklar versin Rabbim, biraz gec olmus sonucun gelmesi ama onemli olan olumlu bi cevap gelmesi zaten, ins. vizen cabuk cikar da aradaki fark kapanir ;)
sonunda sinavinin gelmis olmasina sevindim arkdsm,,,tekrar tebrikler tekrar gozunaydin umarim vizende en kisa zamanda cikar...
sonunda sinavinin gelmis olmasina sevindim arkdsm,,,tekrar tebrikler tekrar gozunaydin umarim vizende en kisa zamanda cikar...
Cok tesekkur ederim sansli kardes,
darisi vizeme :geek:
Sansli kardes,hem moral verdigin hemde bilgilendirdigin icin sana cok tesekkur ederim,
soylediginin aksine,senin lafi uzatman ve detayli bir sekilde aciklama yapman,
tecrubesi olmayan bizleri bir nebzede olsa rahatlatıyor,
dedigin gibi darisi vizemin basina ins ins..
estagfurullah arkdsm rica ederim birazda olsa kafaniz rahatliyosa ne mutlu,,,herzaman herkese elimden geldigince sitede yardimci olmaya calisirim ...
Tebrik ederim arkadaşım,umarım en kısa zamanda başvurunuzu tamamlayıp vizeni alırsın,
Allah yardımcınız olsun.
Allah yardımcınız olsun.
arkadaşım inan şu an çok kötüyüm sinirlerim çok bozuk sınava girdim ve sonucu almaya gittim kurula kaldın dediler...deliricem taa haftaya perşembeye kadar beklicem....
arkadaşım inan şu an çok kötüyüm sinirlerim çok bozuk sınava girdim ve sonucu almaya gittim kurula kaldın dediler...deliricem taa haftaya perşembeye kadar beklicem....
sen kendini boşyere paralıyorsun kardeş çünkü bende senin durumundaydım ve sınav sonucunu 15 gün bekledim,
sana iyi geçti demişler yani geçtiğine dair ipucunu vermişler,daha stress yapma artık kendini harap edersin böyle yaparsan.kendine ben sınavı kazandım ben sonunda başardım deki sonucuda başarılı olsun.
haftaya sevinçten delirirsin burada kazandım diye....
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol