Slm sormak istedigim benim gonderdigim iletileri nasil silebilirim sitenizi daha tam olarak taniyamadim yazarsaniz sevinirim tskrler
soru
Slm sormak istedigim benim gonderdigim iletileri nasil silebilirim sitenizi daha tam olarak taniyamadim yazarsaniz sevinirim tskrler
neyi, neden silmek istiyorsunuz ki?
daha açık yazarmısınız?
Slm silmek istedigim yalnizca benim gonderdigim iletilerim yani benim yazdiklarim eger sebebini sormassaniz sevinirim tskr ederim.
Slm silmek istedigim yalnizca benim gonderdigim iletilerim yani benim yazdiklarim eger sebebini sormassaniz sevinirim tskr ederim.
iyide güzel arkadaşım
ben bir yöneticiyim ve elbetteki sormaya hakkım var !
ben zormaz isem başka kim soracak ki?
eğer bizim tarafımızdan bir hata var ise görmüş oluruz !
lütfen çekinmeyin ve söyleyin ok?
eğer burada söylemem diyor iseniz o zaman size e-mail adresi veririm
ve oraya gönderirsiniz ok?
biz burda bir aile gibiyiz !
kimseden saklımız gilimiz yoktur !
kolay gele ;)
Soyle soyleyim sizlerden ve burdaki arkadaslardan bir sikayetim yok yalniz bu siteyi bazi arkadaslara gondermek istiyorum ve onlarinda fazla ozelimi bilmelerini istemiyorum eger bu yeterli degilse bana e-mail adresi verin tskr ederim
ufoss61@gmail.com a mail atabilirsin..
ufoss61@gmail.com a mail atabilirsin..
sağol ufoss ilgilendiğin için ;)
slm e-maille gonderemedim benim bilgi sayararda sorun var. vazgecdim arkadaslara gondermekten silinmeye bilir artik gonderdigim iletiler ilgilendiginiz icinde ayrica tesekur ederim kolay gelsin
arkadaslar bı sorum olucak,,bu mvv vizesinin askerlikle bişiyi varmı?yani demek istediğim,benım askerlik 2009 un sonuna kadar ertelenik ve benım sınavım 20 martta,yani benım askerlik durumumu göze alıyorlarmı?
arkadaslar sımdıden cok tesekkurederım
arkadaslar bı sorum olucak,,bu mvv vizesinin askerlikle bişiyi varmı?yani demek istediğim,benım askerlik 2009 un sonuna kadar ertelenik ve benım sınavım 20 martta,yani benım askerlik durumumu göze alıyorlarmı?
askerliğinizle bir alakası yoktur mvv' nin ;)
kardes cok saol ozaman,,bilgin için tesekkürederım..
arkadas senın bu arada bellı oldumu sonuc?sınava gırdın sanırım ve bellı oldumu yanı alıp almadıgın?
Merhaba sevgili arkadaslar,,benim sorum genelde sınavı geçipte suan hollanda'da olanlar için,benim açık kredi kartım var,benım bu mvv yi almamı etkiliyormu?yani kredi kartımı kapattırmammı gerekiyor?soruyorum cunku eşim hollandada bi forumda gormus,kredi kartı istemıyorlarmıs dıye okumus..
bunlar hakkında bılgısı olan varsa bilgilendirirse sevinirim..
herkeze basarılar arkadaslar..
bunlar hakkında bılgısı olan varsa bilgilendirirse sevinirim..
herkeze basarılar arkadaslar..
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol