arkadaşlar eşimin bugun iş görüsmesi var dua edın de inşallah bu iş hayırlıysa buna kabul edılır bır seneden berı iş bulamadı iş bulamadıgı için okuluda kabul etmedı meslek okuluna gıdıyo hayırlısıyla bugun yıne bı iş görüşmesı var inşallah bunda rabbımın ıznıyle işe alınır inşallah yınede hakkımızda hayırlısı neyse o olsun dua eden ve etmeyen kardeşlerimden allah razı olsun hayırlı gunler rabbım butun iş arayan kardeşlerimize hayırlı işler nasıp etsın kımseyı muhtac etmesın amın....
sorun iş
Mevlam hayırlı kapılar açsın inşaallah. İnşaallah hayırlısıyla olumlu bir görüşme olur Rabbim yardıımcınız olsun.
rabim yardımcınız olsun, inşallah olumlu geçer.
ins ins ins olumlu haberlerle doner esin is gorusmesinden arkdsm,,,
Arkadaşlar allah razı olsun hepınızden ama eşimi gene işe almadılar conteyjan doluymus yazık yaw valla cok uzuldu tam ıstedıgı gıbı bır ıstı bu avrupada iş falan yok ha avrupa kırızı en derınden yasıyo esım bır seneden berı ıs arıyo bulamadı tek esımdegıl onun gıbı cok rabbım herkesın yardımcısı olsun mevlam kulu kula muhtac etmesın amın iş arayanlara mevlam sabır versın ve hayırlı ekmek kapıları acsın yenıden saolun arkadaşlar
kardes esin nasıl olsa bir is bulur,Allah bir yoluna koymustur mutlaka,
onunda vakti saati vardır elbet,yaradan hayırlısı neyse onu versin inşallah!!
ümitsizlige kapılmadan mücadele etmek sart ve
istedigini almak için bıkmadan rabbinden istesin.o herseye kadir!!
onunda vakti saati vardır elbet,yaradan hayırlısı neyse onu versin inşallah!!
ümitsizlige kapılmadan mücadele etmek sart ve
istedigini almak için bıkmadan rabbinden istesin.o herseye kadir!!
ortakoy kardesim hayirlisi ile olur merak etme sen.bu is olmaz baska is olur.belkide bu is hayirli degildi size.
bende esimin is builmasini bekledim 4 ay kadar bir cok is vardi fakat simdi ki isi gibi rahat ve ust duzey bir is degildi.
senin esin icinde rabbim hayirli bir is nasip etsin.rabbim kalbinize gore versin
bol sanslar kardesim
bende esimin is builmasini bekledim 4 ay kadar bir cok is vardi fakat simdi ki isi gibi rahat ve ust duzey bir is degildi.
senin esin icinde rabbim hayirli bir is nasip etsin.rabbim kalbinize gore versin
bol sanslar kardesim
saolun arkadaşlar allah razı olsun bende onu ümit ediyorum bu iş olmadıysa baskası olur mevlam hakkımızda hayırlısı neyse onu versınde eşim cok uzuldu tam ıstedıgı gıbı bı ıstı bu benım yuzumden bır seneden berli yapacagı ısede gırdı yapamayacagı ısede yazık yaw ben gitsem rahatlar ama işte nasip bızım cabalamamız 7. ayda vızeye basvuracagız onun için bi iş bulması gerekıyo degılse orda anlasmalı ısler varya onu yapacak oda bızı batırır yaw hem gızlı ıs gıbı vıze bır senelıgıne contrat verecekler esım bu bır sene ıcınde hıc bır yerde calısamayacak bıde ustune ustelık her ay o ıs yerı sahıbıne 1500 euro odeyecez işte asıl sorun bu rabbım bızı onlara muhtac etmez inşallah hayırlısıyla esim tez zamanda bi iş bulurda oda rahatlar bende inşallah....
ortaköy kardeş nerelerdesin iyisindir inşaallah.
hakkinizda hasyirlisi olsun arkadasim.bende nerdeyse bir sene beklemistim.insallah hayirlisiyla bir is bulur.dualarimiz sizinle.
ALLAH (CC) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
ALLAH (CC) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
inşallah herşey gönlünüzce olur. dualarım sizlerle.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol