Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

stres atma :) ehliyet teori sinavimi aldim ...

Yorum için giriş yap 8 mesaj · 4.687 görüntülenme
1. girisimde ehliyet teori sinavimi aldim.

pis bi sinav cok kolay ama :)) stresi adami olduruyo .... notlarim var isteyen olursa facebookda paylastim burdada paylasirim. ihtiyac olmuyor die kalabalik yapmayim dedim...
vaay:) cok güzel cok sevindim kardesim. birsey soracagim oraya gittigimizde yazili sinava girmeden direk teori sınavınamı gireceğiz ? Bide o notlarini benimle paylaşabilirsen sevinirim kardesim.
supersin arkadasimm tebrikler ..

artik darisi basimiza :)
türkiyedeki ehliyetin faydası varmı bilen varmı
saolasiniz arkadaslar , facede aldigim notlari paylasdim ama daha kapsamlisini sonra paylasacagim ...

teori sinavi trdekinden cok farkli , masada buton var yukarida karsida tv oradan sorular soruyor sen yanitliyorsun ordan ...

tr deki ehliyetin faydasi olmuyor sadece trafigi daha kolay kavriyorsun... :))

darisi sizlere ve direksiyona insALLAHCC :))
bende bir saat once geldim sinavdan ikinci kez girisim ama uc soruyla kaldim.varsa elinde birseyler paylasirsan sevinirim.istifade.comdan calistim on tane deneme var ama sinavda orda bulunmayan iki uc tane farkli soru gorunce iki uc tane ben yanlis yaptim kaldik anlican.senin adina sevindim hayirli olsun.
hayirli olsun agbi tebrikler

enkisa zamanda Praktijk examini da alirsin :)

insaallah
darısıbasima yazdı:
1. girisimde ehliyet teori sinavimi aldim.

pis bi sinav cok kolay ama :)) stresi adami olduruyo .... notlarim var isteyen olursa facebookda paylastim burdada paylasirim. ihtiyac olmuyor die kalabalik yapmayim dedim...

Tebrikler serkan evet gercekten cok kolay bende gecen hafta gectim ayın 27.sinde praktik sınavım var insallah bunuda geceriz 1 seferde.Adamlar herseye mana buluyorlarmıs mesela bana hadi beni mc donaldsa götür diyip ders veriyomus sanki ben alkmaarda yasıyorum yolu bilmeden navi olmadan nasıl götürürüm bakalım hayırlısı.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol