Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Şükürler Olsunnn Vizem Cıktıııı Hosgeldin Vizemmm

Yorum için giriş yap 18 mesaj · 5.403 görüntülenme
Arkadaslar cok mutluyummm ya vizem cıktı :) Şükürler olsun Allah'a... Darısı tüm bekleyenlere olsun inşallahhh Allah herkesin yardımcısı olsunnn Allah herkese bu mutlulugu yaşatsın inşallahhh :geek: :geek: :geek:
kardesim hayırlı olsun yeni hayatında mutluluklar dilerim allah herseyi gonlunce versin , darisi biz bekleyenlerin basina. Birde birşey sormak istiyorum ne kadar zamanda cıktı vizen.
konyali yazdı:
Arkadaslar cok mutluyummm ya vizem cıktı :) Şükürler olsun Allah'a... Darısı tüm bekleyenlere olsun inşallahhh Allah herkesin yardımcısı olsunnn Allah herkese bu mutlulugu yaşatsın inşallahhh :geek: :geek: :geek:

Hadi hayırlı ugurlu olsun allah yeni yasamında saglık ve huzur versin.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Sagolun arkadaslar, Allah razı olsun tüm vize bekleyenlere nasip etsin Allah inşallah onlarda bu mutlulugu yasarlar biran önce

c.adiyaman arkadasim 26 martta işleme alınmıstı işte bugun geldi cevap, Şükürler olsun cok mutluyum darısı tüm bekleyenlere , her vize bekleyen yaşar bu mutlulugu inşallahhh
hayırlı olsun kardeş darısı biz bekleyenlerin başına inşaallah. bizde 17 martta başvurduk nisan sonuna cevap gelir demişler bakalım bekliyoruz inşaallah olumlu gelir hayırlısıyla.
hatice25 yazdı:
hayırlı olsun kardeş darısı biz bekleyenlerin başına inşaallah. bizde 17 martta başvurduk nisan sonuna cevap gelir demişler bakalım bekliyoruz inşaallah olumlu gelir hayırlısıyla.

Sagol hatice aminnn darısı tüm vize bekleyenlerin basına inşallahhh :geek: inşallah en yakın zamanda seninde vizen olumlu gelir arkadasim. :geek: Allah yardımcımız olsun :geek:
vizen hayırlı olsun kardeş.

Allah bekleyenlerede aynı mutluluğu yaşatsın inş inş inş.
hayirli ugurlu olsun kardes.gozun aydin .masallah isa zamanda cikmis.insallah her isin bu kadar kisa zamanda olur .

bol sanslar kardesim.
arkadaşım hakkınızda hayırlara vesile olsun inşallah. darısı biz bekleyenlerin başına
hayirli olsun darisi digerlerine ... :) ne mutlu sana ... o zaman mumkun oldugunca :) ucak tarihini ileri tarihe al ve :)) iyice vedalas herkezle sonra heryeri gez ailenle hic ayrilmadan vakit gecir ... yani onlara temiz bir sayfadan yine bak ... Buraya geldiginde 3 ay aramazsin ondan sonrada ... Gelince anlarsin
Hayirli olsun arkadasim yeni yasaminda basarilar.Darisi vize bekleyen arkadaslarimizin basina insAllah.

Rabim yar ve yardimciniz olsun.

Selam ve Dua ile.

hayırlı olsun kardeşim darısı bizlere olsun yolun acık şanşın bol olsun rabbım sana eşinle birlikte hayırlı ve mutlu bı hayat yasatsın tekrardan gözün aydın olsun
ayyyy cnm yaaa cok sevindim inanki,,,gozunaydin rabbim sagsalim yuvana esine kavusmanida nasip etsin ins ins ins,,,internetim bozuk oldugu icin sk sk giremiyorum nete su an bi yakaladim neti de anca girebildim,,,
sansli yazdı:
ayyyy cnm yaaa cok sevindim inanki,,,gozunaydin rabbim sagsalim yuvana esine kavusmanida nasip etsin ins ins ins,,,internetim bozuk oldugu icin sk sk giremiyorum nete su an bi yakaladim neti de anca girebildim,,,

sagol canim ya güzel temennilerin icin tsk ve aminnn :) darısı tüm bekleyenlere inşallah ;)

Arkadaslar hepinize güzel temennileriniz icin tsk ederim, Allah yardımcımız olsun inşallah
canim cok sevindim.bundan sonraki yasaminda mutluluklar dilerim.insallah hersey gonlunce olur.
gozun aydin arkadasim.insallah burdaki hayatinda hakkinda herseyin hayirlisi olur.
hayırlı ugurlu olsun kardesım allah ıns senı orda mahcup etmez darıs tum bekleyenlerın basına bende aralıkta bas burdum 5 ay bıtecek hala yok ıns hayatında mutlu olursun
polat66 yazdı:
hayırlı ugurlu olsun kardesım allah ıns senı orda mahcup etmez darıs tum bekleyenlerın basına bende aralıkta bas burdum 5 ay bıtecek hala yok ıns hayatında mutlu olursun

Tesekkür ederim arkadasım Allah razı olsun güzel dileklerin icin. inşallahhh darısı sana ve tüm vize bekleyenlere olsun :geek: :geek: :geek:

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol