Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Tarihin en büyük virüs saldırısı olacak(dogrulugu bilmiyorum

Yorum için giriş yap 6 mesaj · 2.260 görüntülenme
24 Kasım'da tarihin en büyük virüs saldırısı olacak. Dünyadaki 500 bin bilgisayardan alınan bilgiye göre truva atı ve virüs salgını gelmiş geçmiş en büyük rakama ulaşacak.

Güvenlik uzmanları, bilgisayar kullanıcılarını 24 Kasım Pazartesi günü için uyardı.

24 Kasım Pazartesi günü tarihin en büyük virüs saldırısı olacak.

Dünya çapında 500 bin bilgisayardan alınan bilgilerine göre, 24 Kasım'da truva atı ve virüs salgını gelmiş geçmiş en büyük rakamlara ulaşacak.

Bilgisayar korsanları, internet üzerinden alışverişin had safhaya çıktığı zamanları özellikle kolluyor.

Bayram ve yılbaşı gibi özel günler öncesi, internet başında saatlerce alışveriş yapan ve güvenliğine yeterince dikkat etmeyen kullanıcılar, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalıyor.

Bu yüzden uzmanlar, internet ortamında alış veriş yaparken tedbirin elden bırakılmaması uyarısında bulunuyor.

(bu haberin dogru olup olmadigini bilmiyorum ama dogruysa diye uyarmak istedim site arkdslarimi)
Evet doğru bu haber.Uyarı için çok teşekkürler.
yenibirhayat yazdı:
Evet doğru bu haber.Uyarı için çok teşekkürler.

rica ederim ise yararsa ve bi kisi bile bu haberi okudugu icin onlem alip virusden kurtulabilirse sevinirim,,,
simdi icmizden bazilari bu haber icin asparagas diyecektir. belki gercektende asparagasdir bilemeyiz, ama ben yillar once boyle bi habere gulup gectigimde bilgisayarim goctu . sadece gocmekle kalsa neyse bilgisayarimdaki mekanik parcalarda yandi kullanilamaz hale geldi pc .

yani bu yeni virus saldiri haberini es gecmemek gerekiyor bence. ama nasil bi care bulunur onu bilmiyorum . tarihle oynamak yeterlimidir yoksa illa virus programimi olmali . yada hic acmamamilimi 24 unde . cozum nedir arkadaslar
brrnyksl yazdı:
simdi icmizden bazilari bu haber icin asparagas diyecektir. belki gercektende asparagasdir bilemeyiz, ama ben yillar once boyle bi habere gulup gectigimde bilgisayarim goctu . sadece gocmekle kalsa neyse bilgisayarimdaki mekanik parcalarda yandi kullanilamaz hale geldi pc .

yani bu yeni virus saldiri haberini es gecmemek gerekiyor bence. ama nasil bi care bulunur onu bilmiyorum . tarihle oynamak yeterlimidir yoksa illa virus programimi olmali . yada hic acmamamilimi 24 unde . cozum nedir arkadaslar

ben ve ailem pazartesi gunu pclerimizi acmama karari aldik butun fislerinden ayirmak birgun,yeterli olur diye dusunduk,nasil bi virus ve hangi program korur bilemeyiz cunku,tarih oynamakda mantikli ama yinede yakalanma ihtimali olabilir pc kullanimda oluyo cunku,umarim kimseye zarar veremezler ve zararlari yanlarina kar kalir,,,
İşin aslına bakrsanız doğru kullandığınızda bilgisayarınıza kolay kolay virüs bulaşmaz.örneğin her önünüze açılan pencereye evet demeyip okursanız.Bilgisayarınızda kaybedecek önemli birşey yoksa veya harici bir yedeğiniz varsa problem değil.Genel kullanıcılar için pazartesi günü modemini kapatın,internet bağlantısını kesin yeter,zira bu virüsler havadan yayılmaz.bilgisayarınızı kullanmaya devam edebilirsiniz

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol