merhaba arkadaslar ben cetın sıtenıze 2 haftadır uyeyım ılgılı butun bılgılerı ınceledım cok yararlı bır sıte walla hala dua edıyorum bu sıteyı buldum dıye..
benım bır ıstegım var..ben vıze almıs ve sınava gırmıs arkadaslarla konusmak ıstıyorum msn de sohbet etmek ıstıyorum bazı konular hakkında... ben marmarıstenım burdan emrah arkadasımız tanıdım gorusuyoruz..
eger bazı arkadaslar bana yardım olmak yada sohbet etmek ıstersen gercekten cok sevınırım
barboy14@hotmail.com
hepınıze tesekkurler
tecrubelı arkadaslar lutfen bı bakın
sevgili cetin altun arkadasım ben emrah,,senı msn'e eklemıstım cunku ben naar nederland kıtabını vermek ıcın ekledım fakat chat ve sorular ıcın bız sorularımızı ve cevaplarımızı bu sıtede paylasıyoruz cunku bu sıteye sadece sen,ben ve suankı uye arkadaslarımız yok,,daha bır cok ınsan uye olucak ve sıteden yararlanmak ve bılgı almak ıcın okuyacak,yani benım demek istediğim bılgılerımızı ve sorularımızı burada sıtede paylasalımki bızden sonra gelen arkadaslarımız bu siteye üye oldugu zaman senın dedıgın gıbı duacı olsun bu sıtede bılgısını ve tecrubesını paylasanlara ve yararlı bır sıte halıne gelsın sevgılı arkadasım..eger sorun olursa ve uygun bır baslık altında acarsan ınan herkez elınden gelenı yapıcagına ınanıyorum yardım ıcın..
umarım benı anlamıssındır arkadasım..yine özel bi konu olursa yardımcı olurum msnde fakat normal bılgılerı bu sitemizde paylaşalım ne dersın ;)
hadi allah yardımcın olsun
emrah
umarım benı anlamıssındır arkadasım..yine özel bi konu olursa yardımcı olurum msnde fakat normal bılgılerı bu sitemizde paylaşalım ne dersın ;)
hadi allah yardımcın olsun
emrah
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol