Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

TEK BİR CD YLE SEVDİKLERİNİZE KAVUŞUUN YÜZDE YÜZ GARANTİLİ

Yorum için giriş yap 7 mesaj · 8.292 görüntülenme
arkdaşlar tek bir cd yele sizi sınavderdinden kurtarıyorum cd nin içinde herşey var ona toplam 3 gün güzel bir şekilde çalışın gidin kesin garanti veriyorum sınavı gecrsiniz zaten hollandaca kurslarında öğretilen herşey onun içinde, ben size içindekileri sayayım 100 tane resimli soru 500tane zıt kelime yazılışları, okunuşları ve mp3 soru cevaplar anlatıcı biruslupla 80tane hikaye 10tane tın koduyla yapılmış deneme sınavları var ve arkadaşlar birde günlük hollandada konuşulan konularla ilgi cd var evet arkadaşlar elimde bunlar var

sadece sınav için tek alırsanız 6 TL EĞERGÜNLÜK KONUŞMA CD SİYLE VE SINAV CD SİNİ BERABER ALIRSANIZ 10YTL KARGO ÜCRETİ SİZE AİT ZATEN 3 TLFELAN TELOFON NO 05458848574 ARKADAŞLAR ADRESİ VEREMİYORUM ÇÜNKÜ ASKERİ LOJMANLARDA OTURUYORUM BEN BUCD BEN BUNA ÇALIŞTIM 100 55 ALDIM KURSA BOŞUNA PARA VERMEYİİİN İŞTE SİZE FIRSAT
Not:Birden fazla ayni baslikta ve ayni icerikte konu actiginizdan dolayi 1 tanesi acik olmak uzere digerleri silinecektir...Cvp ve iletilerinizi reklam bolumunden takip edebilirsiniz...Anlayis gostereceginizi umar tesekkur ederiz...

Saygilar

sansli...
arkadaşım elien sağlık güzelmiş gerçekten çok beğendim
kardes saolasin biraz daha ayrintili bilgi verebilirmisin .. nasil birsey programin icinde mi hersey , resimlerle gosterebilirmisin ...
Ben bu CD den alsam , Darisibasima 'ya havale etsem , O duzenleyip siteye koysa ..

Senin isini baltalar mi ?

Herkes indirir siteden , guzel bir calisma olur ama hak sahibi sensin .

Dusunmek lazim .
ben bu cd yı bır kac arkadasımda duymustum cok oguyolar ama elımde henuz yok benım garıbıme gıden 3 gun calısmıs sınav gırmıs ve sınavda 55 almıs bu cok garıbıme gıttı ha eger bu bılgı gercekten dogruysa cogu arkadasımızın cok ısıne yarar inşallah
arkadaşım bu yazıda sana ait degil mı

murat k yazdı ARKADAŞLAR BURAYA NASIL SES DOSYALARI YÜKLENİYOR ELİMDE 80 NE YAKIN HİKAYE VE HOOLANDACA MP3 LERVAR YÜKLEYEMEDİM BEN BİLEN VARSA YAZZSIN YÜKLÜYÜM BEN

kardeşim senın sattıgın ve bu cd ler farklı mı?

nevılen bu senın sorunun cevabını verır galıba...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol