esım bosanma davası acmıs bunu avukatla gorusup hollanda konsolosluguna soylesek dava dılekçesınıde sunsak gıdemıyo mu ya onların kı sadece kagıt uzerı evlılık
SITE KURALLARINA UYULMADIGI ICIN BASLIGINIZ KILITLENMISTIR
tekrar evlenmek için 6 ay beklemek mı gerekıyo
esım bosanma davası acmıs bunu avukatla gorusup hollanda konsolosluguna soylesek dava dılekçesınıde sunsak gıdemıyo mu ya onların kı sadece kagıt uzerı evlılık
arkdsm bu soruna ancak seninle ayni durumu yasamis olan biri cvp verebilir bu sitede,ben simdiye kadar boyle bi durumu olanida gormedim sitede yazilanlardan ama,,,en dogru cvbi ve yolu size bi avukat gosterebilir,6 ay konusuna gelince geluk ablamiz bu sitenin kurucularindan yani bu site kuruldugundan beri vaar bu ablamiz sanirimda en tecrubeli olanimiz ve 6 ay beklemen gerektigini daha sen sormadan soylemis diger baslik altinda,,,yine diyorum en iyiysi bi avukat la gorusmek sizin durumunuzda,,,ins ins ins en kisa zamanda hayatin yoluna girer arkdsm,,,
arkdsm cvplamak istemessen anlarim bi soru sormak istiyorum,,,dun yazmistin durumunu boyle boyle bi durumun icindeyim diye,kiz bosanmak istemiyo demistin,simdi diyosunki esim bosanma davasi acmis,madem bosanma davasi acabiliyodu bunu neden daha once yapmamis yani senle imam nikahi yapmadan once,ve esim bosanma davasi ACMIS demissin bundan senin haberin yokmus gibi konusmussun kagit belge gibi bisey gordunmu davanin acildigina dair,bide dun durumunu yazdin ve bugun esim dava acmis dedin bugun sabah mi acildi dava,bide kiz iknami oldu bosanmaya bunlari merak ettim yani senin durumuna gercekten uzuldugum icin sordum yanlis anlama sakin hicbir ima yok bu sozlerimde sadece bayanlarimizin bizlerin boyle durumlarda kalmasi beni acikcasi cok ama cok uzuyo gercekten,oyuzden bu kadar yazi yazisim,,,yoksa gecmis olsun umarim duzelir her isiniz der baskada bisey yazmazdim ilgilenmesem inanki sadece uzuldugum icin bu yazilar,,,yanlis anlamani istemem,,,
sevgili elif kardeşim, açtığın çeşitli başlıklardan bir çözüm arayışı için çırpındığını anlıyorum. fakat tek çözüm yolu eşinin boşanması. samenwonen da başvursan evlilik için de başvursan vereceğin belgeler aynı. tek farkı, samenwonen da her iki eş bekar olduklarına dair nufüstan alınan belge, (evlenme ehliyet belgesi) evlilikte ise evlenme cüzdanı veriliyor. eşin hollanda vatandaşı da olsa 10000 euro maaş da alsa, başka çaren yok güzel kardeşim. boşanma süreci yaşıyor da olsan, ne kadar kağıt üzeri bir nikah da olsa, boşanması şart.
belki bu yazdıklarım sana ağır geliyordur, sakın kızma. lütfen yıllarını boşa bekleyerek heba etme. herşey yerine gelir, kaybettiğin herşeyi fazlasıyla tekrar elde edebilirsin, fakat zamanı geri döndüremezsin. böyle beklemekle ne bir düzen kurabilirsin, ne anne olabilirsin, ne türkiyede bir işe girebilirsin, hollandaya kaçak gelsen zaten hiç yok sayılıyorsun. tabi bu arada senin de bahsettiğin gibi etraftan gelen lafa söze cevap vermek, ya da vermeyip kulak tıkamak zorunda kalmak da cabası.
bak sen bu sözlerime kızsan bile daha sonra dediklerime hak vereceksin.
herşey gönlünce olsun. umarım biran önce bu boşanma gerçekleşir.
belki bu yazdıklarım sana ağır geliyordur, sakın kızma. lütfen yıllarını boşa bekleyerek heba etme. herşey yerine gelir, kaybettiğin herşeyi fazlasıyla tekrar elde edebilirsin, fakat zamanı geri döndüremezsin. böyle beklemekle ne bir düzen kurabilirsin, ne anne olabilirsin, ne türkiyede bir işe girebilirsin, hollandaya kaçak gelsen zaten hiç yok sayılıyorsun. tabi bu arada senin de bahsettiğin gibi etraftan gelen lafa söze cevap vermek, ya da vermeyip kulak tıkamak zorunda kalmak da cabası.
bak sen bu sözlerime kızsan bile daha sonra dediklerime hak vereceksin.
herşey gönlünce olsun. umarım biran önce bu boşanma gerçekleşir.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol