Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

temmuz ayında değişecek olan maaş miktarı

Yorum için giriş yap 2 mesaj · 1.490 görüntülenme
arkadaşlar temmuz ayında yanılmıyorsam ind maaşları değiştircekti bugun baktırdım birine yanılmıyorsam 1440 falandı ama daha yüksek olacağını sanıyorum bilgisi olan varmı acaba.
http://www.ind.nl/nl/inbedrijf/actueel/ ... reiste.asp

net maas katrolu(is kontratli) en az 38 saat calisiyor bulunuyor olmak gerekli

Wml-norm (120%) per maand

Per maand exclusief vakantiegeld

Echtparen en ongehuwd samenwonenden

€ 1.540,63.................................................... temmuz oncesi 2009

€ 1.463,60.......................................................

€ 1554,08.......................................................temmuz sonrasi 2009

€ 1476,38.......................................................en az net maas resmi (aylik ve banka)maas girdi belgeleri en son calismis 13 aylik olmasi gerekli!! uyari 38 saat hafdada calismis olup net maas aliyor olmali!!!!!!

bas vurunuzda yeni kontratlilarda dahi mvv islemlerine hazir olup olmadiginizi

www.ind.nl

www.iks.com

inceleyip dosya belge evrak vs turkiye ve hollan da icin gerekli olan tum isdenilen belgeler schengen apostril noter tasikli baskent valiligi(dis isleri bakanligi )gorulmusdur tercumeli olmasi gerekir!!! bu islemler icin sizleri tercume ofisleri bilgilendirir! islemleriniz hazirlar takip eder!

AILE BIRLESIMI ICIN BU FORUMDA GENIS BILGI VERILMISDIR ONCE OKUYUNUZ SONRA SORUNUZA GECINIZ DIKKATLI OLMANIZ ICIN!!

randevu icin mvv islemler vize (nakit para) hazirlikli olunuz pasaport islemlerinizi nufus islemlerinizi, sabika Temiz belgesi, TBC tuberkulos(saglam Raporu)

hangi ulkeye aile birlesimi yapacaksaniz iks.com hizmet servislerinden yardim aliniz!~!!

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol