Sadece ben mi farkında değildim bilmiyorum ama aynı TIN koduyla aynı sınavı 2 kez yapabiliyormuşuz. böylece stratejiler geliştirebiliyorum :lol:
Denemeyi her duyduğumu söyleyerek yaptım 55 puan aldım. gerçek sınavda farklı sorular olacağına göre ve anlamak da zorlaşacağından bi de her nazeggenında sadece 2-3 kelime söyleyerek, korte vragenların hepsini yanlış cevaplayarak ve tegenstellingen'da onwinter onoctend diye sadece on getirerek yaptım. 18 puan aldım :P :P
Tın kodları 2 kez kullanılıyormuş
Sadece ben mi farkında değildim bilmiyorum ama aynı TIN koduyla aynı sınavı 2 kez yapabiliyormuşuz. böylece stratejiler geliştirebiliyorum :lol:
Denemeyi her duyduğumu söyleyerek yaptım 55 puan aldım. gerçek sınavda farklı sorular olacağına göre ve anlamak da zorlaşacağından bi de her nazeggenında sadece 2-3 kelime söyleyerek, korte vragenların hepsini yanlış cevaplayarak ve tegenstellingen'da onwinter onoctend diye sadece on getirerek yaptım. 18 puan aldım :P :P
yanı bır tın kodunu ıkı kere kullanabılırmıyız dıyorsun,kıtabta acıkca her tın kodu bır seferlık kullanıma aıttır dıyor eger yanlıslıkla hat kesılırse yıne onu kullanamaasınız dıyor sen emınmısın aynı tın kodunu kullandıgına bıde bacım numaraları tuslarken bırını yanlıs basmıs olmayasın ınsallah dedıgın dogrudur.bacım bak nazeggenda her kelımeden 3 ,4 kelıme soylesen bu sana yeterlıdır ama kısa sorularda yanlıs cevaplamak hıc mantıklı bı fıkır degıldır cunku orda senın bılgın ve konusman olculuyor ve bunu bılgısayar dogru olup olmadıgını hemen bılıyor sen elınden geldıgı kadar dogru cevabı bulmalısın ve bılmedıgınde sallamalısın ,zıt anlamlı kelımelerde duydugun kelımenın basına on yada nıet koyup soyledıgınde dırek zıttını soylemıs oluyosunkı yanı sen on koyup soyledıgınde dogru cevaplamıs oluyosun bacım
kısa cevaplı sorularda tabiki yanlışını söylemem tabi ki sadece asgari kaç puan alabilirim diye merak ediyordum. evet kılavuzda tin kodları bir kere kullanılır diyor ama ben 3 tin koduyla 6 sınav yaptım :) 2. kullanımdan sonra tekrar kullandırmıyor ama 2 defa kullanılıyor yanlış basmadım :-D
tamam bacım bu çok güzel bir şey ha saolasın
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol