Arkadaşlar, elimdeki tin koduyla bu persembe(11.03.2010) ben sınav yaptım. Sizlere tavsiyem, arayıp da boşuna o kadar para dökmeyin. Çünkü sorular sitede kaydı olan diğer tin koduyla yapılan sınavlarla aynı. Herhangi bir değişiklik yok; ama, yine de "ben de kendimi denemek ve paraları telofona yatırmak istiyorum" derseniz bence, eşinizi arayıp ondan sizi test etmesini isteyin. En azından onun sesini duyar, parayı da sevdiğin insan için harcamış olursunuz!!! Ben bunun için pişman oldum:). Bilginiz olsun diye söylüyorum. Sitedeki sorulara iyi çalışın. Bir de bol bol eşinizle konuşun daha çok yararınıza olur bu. Allah yardımcınız olsun.
TİN KODUYLA EN SON SINAVI BEN YAPTIM GALİBA!!!
Tin koduyla sinav yapmak kendini denemek ve alacagin puanlar sinavda alacagin ortalama puani gosterir!!! bence o kadar onemsizz degil de tabi kisiden kisiye degisir!!!
ben cesaret edipte kullanamamıştım tin kodlarını zararı yoktur aksine faydalı da olur neyle karşılaşacağını önceden bilmek için ama bu forumdan çalışıyosa onada hiç gerek kalmıyo
arkadaşlar ben şunu anlayamıyorum. sitede daha önce defalarca verilen ve bir çoğumuzun artık neredeyse ezberlediği bir sınavda başarılı olsanız ne olmasanız ne. keşke dediğiniz gibi her arandığında farklı sorulardan oluşan bir sınav olsa evet bir yararı olurdu ama ben gerçekten de zaman ve para kaybı olarak görüyorum. daha sonra tin koduyla sınav yapan arkadaşlar da bilgi verirlerse soruların değişip değişmediğini görürüz. ben burda verilen linkle aynı sınavı yaptım. nasıl bir yararı olabilirki bunun. ama yinede tabiki her kişinin kendi bileceği bir iş bu ben sadece tecrübemi aktarmak istedim. herkesin allah gönlüne göre versin. herkese başarılar dilerim.
https://dilogren.com/eski-konu.php?old_topic_id=45
https://dilogren.com/eski-konu.php?old_topic_id=45
Soruların aynı olup olmaması farketmez tin koduyla yapılan sınavda bence, cünkü ben sınava girmeden önce ses nasıl soru sırası nasıl diye merak ediyodum, deneyipta yazan arkadasların mesajlarını okuyodum ama bişey anlamıyodum, tin koduyla yaptıktan sonra dedim sınav sırasındaki seste böyle soru şekilleride nerde ne zaman cevap verecem falan, tabi ordaki görevli kişi bilgi veriyo ama daha önceden sınav seklini bilip girmek daha mantıklı bence.
Zaten gereksiz olsa tin kodu diye bişeyde olmazdı. :roll:
Zaten gereksiz olsa tin kodu diye bişeyde olmazdı. :roll:
ok. zaman da sizin para da beni ilgilendirmez.) ben sadece bilgi verdim. Bolşanslar
ben sana katılıyorum arkadasım çünkü yakın zamanlarda bende tın koduyla sınav yaptım hep aynı sorular soruluyor tın koduyla yapılan sınavların hepsı aynı sadece bır kac cümle degısıklıgı yapıyorlar yınede allah herkesın yardımcısı olsun ama tın koduyla sınav yaptıktan sonra insan rahatlıyor
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol