Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

TR'de üni. öğrencisinin evlilikle kredi transferi mümkün mü?

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 3.394 görüntülenme
Merhabalar,

Ben Marmara Üniversite'sinde İktisat Bölümü'nde 4. sınıf öğrencisiyim ve malesef okulumu 5 seneye çıkarttım. Hollandalı bir erkek arkadaşım var ve beraber bir hayat kurmak istiyoruz.

Benim öğrenmeyi rica ettiğim birkaç konu vardı. Bunlardan biri okulumu Marmara'dan Hollandalı bir üniversiteye transfer ettirebilmem mümkün mü? Ve biz evlendiğimiz zaman ben bir Hollanda vatandaşı oluyor muyum? Çünkü malesef yıllık okul ücretleri hollandalıya 1.500 euro kadarken AB üyesi olmayana 9.000 euro paha biçiyorlar. Ben Fransız koleji mezunuyum, ileri seviyede Fransızca, Ingilizce ve biraz da Italyanca biliyorum, bunlara da ek olarak uluslararası şirketlerde çalıştım. Sizce benim durumumdaki birisini okullarına alma şansım nedir?

Şimdiden ilgilendiğiniz ve zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim.

Sevgiler.
Yeniden merhaba,

Acaba postum gözüktü mü diye merak edyordum :oops:

Sanırım biraz heyecanlıyım..... :cry:
Arkadasim

Bu konularda geluk arkadas bilgili. Fakat kendisi kisa bir muddet icin internete giremiyor.

Internete siteye girdiginde size cevap verecektir.

Ben bildiklerimi belirteyim. Evlilik sureclerini atlatarak buraya geldiginizde okul basvurusu yapacaksiniz. Sizin diplomalariniza okudugunuz bolume gore seviye olcecekler. Ve siz dil okuluna ve denkligine karar verdikleri bolume devam edeceksiniz.

Hemen vadandas olamazsiniz vakat buraya gelip calisma belgenizi aldiginizda tum haklara sahip olacaksiniz.

Site icinde bu konuda var olan aciklamalaridda okuyunuz.

Kolay gelsin
selam arkadasim

aramiza hosgeldin

hollandaya ogrenci olarak gelmek icin asagidaki sartlara uymak gerekiyor.

http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=39&t=1006

ama eger hollandada gelecegin yeri bizlerle paylasirsan, ordaki bi okulla kontaga gecip daha ayrintili bilgi alabiliriz..!

kolay gele

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol