Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

tr den basvuru

Yorum için giriş yap 7 mesaj · 1.852 görüntülenme
11 hafta oldu arkadaslar tr den basvuralı ankaradan. haftada ıkı kere tel ıle arıyorum henuz cıkmadıgını soyluyorlar. sızce ne kadar zamanda cıkar cevap yazarsanız sevınırım.
arkadasim turkiyeden bas vurulunca postayla geliyor inceleniyor cok uzun zamana yayiliyor nl yapsaydin belki simdiye vizene kavusurdun benimki sekiz gunde geldi biraz sabret allah kolaylik versin en kisa zamanda cikar insallah
merhaba kardes benim basvuruda 12 hafta sonra gelmisti merak etme simdi soyle bisey normalde bu basvuru suresi 90 gun ama gorevli kisi isterse ek sure alabiliyor 2 hafta yani biraz gec gelebilir tek olumlu olsun ona dua et
sagolun arkadaslar. tabıkı onemlı olan olumlu cevap alabılmek ınsallah herkezın vızesı kısa zamanda cıkar. ama benım kafama takılan su daha once esım nl den basvuru yaptı bekledık bırsey cıkmadı avukat tuttuk oda tr den basvuru yapmamızı soyledı ve daha kolay olur dedı, tamam kolay oldu ama ne bılıyım 11 hafta oldu hıc ses yok. ama daha oncekı nl basvurumuzda ayda bırkere muhakkak bır sey ıstıyorlardı burda ıse hayret hıc bır ses yok.
arkadaşlar ben 14 şubatta hollandada olmak istiyorum sevgilim için ama onun haberi olmamamsi lazim

ben nasil gidebilirim hollandaya turist olarak olabilir mi acaba yardim eden olursa sevinirim
agilok arkadaşım ben habersiz gittim 14 şubatta. turist olarak. yapman gereken geliş gidiş biletin olsun. bi hotele rezervasyon yaptır. vizeni alınca rezervasyonu iptal edersin ama 50 euroyu peşin alıyolar ve yanıyor haberin olsun. aktif bir hesap cüzdanında para ve hesap hareketleri mutlaka olsun. yatırma çekme vs. geri kalanı biliyosun. resim falan. iks sayfasından bak.

selamlar...
geri kalanin bilmiyoırum iste ya.. direk konsolosluga mi gitmem lazim trist olarak gezmek itiyorummu dicme nasil olcak ben bayagı bı yabancıyımda bu işlere kusura bakmayin

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol