Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

tr den basvuru ve gonderilen evraklar

Yorum için giriş yap 11 mesaj · 4.037.372 görüntülenme
arkdslar ben trden basvurdum 1 nisanda,ve sunlari goturdum...

basvuru formu doldurulmus,,,(ben ordda yrdim alarak doldurdum)

2 adet resim 35 e 45 cm arka fon beyaz( ama 1 tanesini geri verdiler)

a formul +fotokopisi(sadece fotokopisini aldilar)

b formul +fotokopisi(sadece fotokopisini aldilar)

sinav kazandi belgesi+fotokopisi(istemediler dosyanizi bulduk arkasina ekledik dediler)

esimin nl pasaprtunun fotokopisi(sadece 1,2,3 olabilir bide son sayfasini aldilar)

toplu kayit ornegi +fotokopisi(almadilar)

kendi pasaportumun oorjinali +fotokopisi(sadece 1,2,3olabilir bide son sayfasini aldilar)

evlilik cuzdani+fotokopisi(baktilar sadece)

kimligim ve fotokopisi istenmedi ama goturdum gerci almadilar,

esimde uc aylik maas bordrosu

banka kagitlari

a formulu

b formulu

sinav kagidiinin fotokopisi

toplu kayit ornegi

pasaport fotokopisi kendisinin

benim pasaportun fotokopisi

aklimda kalanlar avukat istemis bunlari istediklerinin hepsini esim gonderdi avukata ve avukatta 10 nisan yada 11 nisanda gonderdi ind ye..

simdi sorum sizce eksik evrak isteyebilirlermi :?: sizlerden istenen baska evraklar varmi :?: ,,,isleme alindi mektubu gelmeden direk vizesi cikan arkdslar varmi :?: en gec 8 gunde cvp verilmesi gerek diye okudum bi arkdsmizin yazisinda bu dogrumu :?: :?: 8 -9 gun oldu isleme alindi mektubu gelmedi bbu normalmi :?: cvplarinizi bekliyorum arkdslar simdiden cook tskrler,,,saygilar,,,
arkadaşım

eşiniz pazartesi ind yi arasın ve söylesin. işleme alındı mektubu daha gelmedi diye.

bu hafta içi muhakak gönderirler eli kulağındanır. fazla sitres yapma ok ?

bek ben kasım 2007 den beri bekliyorum

gerisini sen düşün artık !

Kolay gele
Efeler Diyarı yazdı:
arkadaşım

eşiniz pazartesi ind yi arasın ve söylesin. işleme alındı mektubu daha gelmedi diye.

Kolay gele

esim avukati aricak ve soylicek pazartesi gunu,,avukat arasin diye,,avukatin aramasi daha dogru olur diye dusunduk,,,tamam bu bile icimi biraz olsun rahatlatti saol arkdsm,,,sen neden bu kadar suredir bekliyosun anlayamadim,,,saol ilgilenip cvp yazidigin icin,,,ins ins ins basta seninki olmak uzere hepimizin vizesi en kisa zamanda cikar,,,amin amin amin,,,saygilar,,,
sansli yazdı:
arkadaşım

Kolay gele

esim avukati aricak ve soylicek pazartesi gunu,,avukat arasin diye,,avukatin aramasi daha dogru olur diye dusunduk,,,tamam bu bile icimi biraz olsun rahatlatti saol arkdsm,,,sen neden bu kadar suredir bekliyosun anlayamadim,,,saol ilgilenip cvp yazidigin icin,,,ins ins ins basta seninki olmak uzere hepimizin vizesi en kisa zamanda cikar,,,amin amin amin,,,saygilar,,,

amin cümlemize. Cenab - ı Allah bizi merhametsizlerin eline düşürmesin
arkadasım senınle benım basvuru tarıhlerımız aynı gun burdanda nl dende kız arkadasım aramıs avukatda soylemış bazen ısleme alındı yerıne dırek olumlu cevap veya eksık evrak dıye mektup gelıyormus canını sıkma fazla gec olsunda guc olmasın
Efeler Diyarı yazdı:
arkadaşım

Kolay gele

amin cümlemize. Cenab - ı Allah bizi merhametsizlerin eline düşürmesin

amin amin amin arkdsm,,,
S.A efeler diyari kardesim ..!!bir cok bilgilerde bizlere yardimci oluyorsun ve herkesin dualarini aliyorsun ...!!a.r.o senden kardes..!!Benimde sormakistedigim

1-Esime 6 aylik kontrat veriyorlar...!!bu sekilde istek yapilamaz heralde.!!!6 ay sonundada 1 yillik verecekleride kesin degili..!!yaa yine 6 aylik yada bir yillik veriyolar..!!

2-bu aylik konrarttaki aldigi maas 900-100 euro arasi ek is ise 1 yilik konratla ek is buldu oda 400-500 euro arasi mecmur ind nin istedigi maasi alabilmek icin gecesini gündüzüne katiyor esim..!!ama bizim ögrenmek istedigimiz bu 6 aylikla yapilmaycagina göre ek isin 1 yillik olmasinin bir faydasi olabilrmi ..!!bu konuda bize nasil yardimci olabilrsin saygilarimla.!!!
slmm arkadaslar benım kafama takılan 1 sey var,,yardımcı olursanız sevınırım...sıteden okuduklarıma gore nl den basvuruldugunda vıze cevabınız ok ise (yanı paramız garantı altında) 830 euroyu yatırıyomusuz... tr den basvuru yapdıgımızda ıse 830 euro nun cevabın ne gelecegını bılmeden 1 hafta gıbı bır surede yatırılması...red geldıgınde paramız yanıyormu,ne oluyor? ıtıraz edıp yada ikinci basvurumuzdada yıne paramı yatırılıyooor.. sımdıden ılvgılerınıze tesekkur ederım... bugun ıcınde donus yapabılırsenız sevınırım...
uquss yazdı:
slmm arkadaslar benım kafama takılan 1 sey var,,yardımcı olursanız sevınırım...sıteden okuduklarıma gore nl den basvuruldugunda vıze cevabınız ok ise (yanı paramız garantı altında) 830 euroyu yatırıyomusuz... tr den basvuru yapdıgımızda ıse 830 euro nun cevabın ne gelecegını bılmeden 1 hafta gıbı bır surede yatırılması...red geldıgınde paramız yanıyormu,ne oluyor? ıtıraz edıp yada ikinci basvurumuzdada yıne paramı yatırılıyooor.. sımdıden ılvgılerınıze tesekkur ederım... bugun ıcınde donus yapabılırsenız sevınırım...

evet arkadasimin parani geri alabiliyorsun senin hesabina geri yolluyorlar korkma paranin uzerine yatmiyorlar:) biraz gec yolladiklarini duydum ama gonderiyorlar parani geri.
ŞANSLI ...o kadar cok bılgı karısıklıgı varkı herkes bırsey soruyor. ben zaten trobzonluyum. kafam karmakarısık oldu. kafam gıttı gıttı benım ..sımdı benım kız arkadasım bana hollandadan samen woonen ıstegı yapacak yanı ıstek gonderecek o zaman ben.mvv bas vurusundamı bulunmam gerekıyor yoksa vıze basvurusundamı bulunmam gerekıyor yardımcıolursan sevınırım ..
acıların baskenti yazdı:
ŞANSLI ...o kadar cok bılgı karısıklıgı varkı herkes bırsey soruyor. ben zaten trobzonluyum. kafam karmakarısık oldu. kafam gıttı gıttı benım ..sımdı benım kız arkadasım bana hollandadan samen woonen ıstegı yapacak yanı ıstek gonderecek o zaman ben.mvv bas vurusundamı bulunmam gerekıyor yoksa vıze basvurusundamı bulunmam gerekıyor yardımcıolursan sevınırım ..

sizinkide binevi aile birlesimi oluyo arkdsm eger 3 aydan az kalicaksan turistik VIZE basvurusu oluyo 3 aydan fazla kalicaksan ki sen samenwonen yapicam diyosun ozaman mvv basvurusu yapmalisiniz,,,

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol