Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

tr den vize başvurusu

Yorum için giriş yap 3 mesaj · 1.230 görüntülenme
merhaba arkadaşlar,biz hollandadan vize başvurusunda bulunmuştuk fakat red cevabı geldi onun için türkiyeden başvuruda bulunacağız.sizden ricam bana yardımcı olun başvuruda hangi evraklar gerekiyo?konsolosluğa herhangi bi randevuda bulunmam gerekiyormu yoksa sadece başvuru formuyla beraber gitsek oluyormu?yani vize almaya gidileceği zaman randevualıp havale yapılıyor ya şimdide para ödememiz gerekiyormu?acil cevap verirmisiniz?ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum
selam arkadasim.trden basvuru yaparken bildigim kadariyla.

senin ve esinin pasportun fotokopisi ve esinin orjinal pasportu.evlilik cuzdaninin fotokopisi ve orjinali.a b formuli.mvv formuli doldurulmus sekilde.sonra sana mektup gelir ne kadr miktar oduyecegini ve kac hafta icinde oduyecegini ve senin neler hazirlaman gerektigini.

allah yarimdiniz olsun arkadasim.genellikde trden basvuru yapilinca vizeler cikiyor.bende trden yaptim sonunda esimin vizesi cikti.rabbim insallah herkezin en kisa zamanda cikarir.
aynur yazdı:
merhaba arkadaşlar,biz hollandadan vize başvurusunda bulunmuştuk fakat red cevabı geldi onun için türkiyeden başvuruda bulunacağız.sizden ricam bana yardımcı olun başvuruda hangi evraklar gerekiyo?konsolosluğa herhangi bi randevuda bulunmam gerekiyormu yoksa sadece başvuru formuyla beraber gitsek oluyormu?yani vize almaya gidileceği zaman randevualıp havale yapılıyor ya şimdide para ödememiz gerekiyormu?acil cevap verirmisiniz?ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum

arkdsm ben trden basvurdum ...

basvuru formu doldurulmus,,,(ben orda yrdim alarak doldurdum)

2 adet resim 35 e 45 mm arka fon beyaz

a formul +fotokopisi(sadece fotokopisini aldilar)

b formul +fotokopisi(sadece fotokopisini aldilar)

sinav kazandi belgesi+fotokopisi

esimin nl pasaprtunun fotokopisi

toplu kayit ornegi +fotokopisi

kendi pasaportumun oorjinali +fotokopisi

evlilik cuzdani+fotokopisi

kimligim ve fotokopisi istenmedi ama goturdum gerci almadilar,

esimdende uc aylik maas bordrosu

banka kagitlari

a formulu

b formulu

sinav kagidiinin fotokopisi

toplu kayit ornegi

esimin pasaport fotokopisi

benim pasaportun fotokopisi

benden istenenler bunlardi ama zaten siz randevu alacaksiniz basvuru yapmak icin randevusuz gidemessiniz cunku,ve telefonda randevu alirken sizden hangi evraklari isteyeceklerini soylicekler size,bunlardan haric baska evraklarda isteyebilirler,bunlardan bazilarini istemeyebilirler,o sizin durumunuza kalmis,herkesten farkli evrak istiyolar ama geneli boyle yani,,,ve tr den basvuracaginiz icin de parayi vize cikmadan once yatiiriosunuz yani basvuru yapilirken,once sabahtan size randevu verirler gider basvuruyu yaparsiniz ve saat 4 de fln geri gelin derler,kucuk bi fis verirler iceri girebilmeniz icin cunku randevusuz almiyolar ama o fisi gosterdgiinizde girebiliosunuz,saat 4 de gittiginizdede size esinizin nl de 830 euroyu yatiracagina dair bi kagit imzalatiyolar,sonra basvuruyu yapmis oluyosunuz,,,bikac gun icindede esinize mektup gidio nl ye,,,830 euroyu yatirin diye,,,umarim yardimci olabilmisimdir arkdsm,,,

arkdsm egerki sen tr de isen bunlari senin yapman gerek eger esin tr deyse bu yazdiklarim esin icin gecerli,yazindan sen tr deymissin gibi anladim oyuzden bu sekilde siraladim,,,ama dedigim gibi esin tr deyse bunlari esin toparlicak bu evraklari,,,

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol