merhaba arkadaşlar ben tr'den vize başvurusunda bulundum fakat 6 kasımda sonuç belli olması gerekiyordu ama halen daha bi sonuç yok.bide ben tr'den başvuru yaptım ve vize sonucu Türkiyeye banamı yoKsa hollandaya eşimemi bildiriliyor.bana bi cevap verirseniz çok memnun olurum çünkü 6 kasımdan beri içim çok huzursuz sonuç belli olmadığı için.şimdiden teşekkür ederim hepinize.
tr'den vize başvurusu için
degerli arkadaşım, kendini üzmene gerek yok, onların dedikleri tarihe bakma sen. vize sonucunu hollandaki eşe bildiriyorlar. umarım biran önce güzel haberi alırsınız.
helın arkadas dogru soyluyor sana gun vermelerıne bakma. vızen cıkarsa esıne yazılı kagıt gelıyor. rahat ol arkadasım bırgun mutlaka cıkar. ben nl den basvurdum 3 kere benden eksık evrak talep ettıler avukat tuttum tr den basvur dedı 1 ay oldu bı haber yok.
Slm arkadasim,
Insallah en kisa zamanda mektup gelirde vizeniz cikti diye.
Biz 11 kasim 08 Ankaradan basvuru yaptik, sonra bana burdan INDden mektup geldi €830 yatirin ve gereken evraklari gonderin diye. 25 kasim 08 butun evraklarimi gonderdim ve 29 kasim 08 bana bi mektup geldi. Evraklariniz elimize gecti ve incelenecek bizden haber bekleyin diye.
Ve Ankara konsolosda calisan bir bayan esime; butun evraklari teslim ettiginizde bir hafta sonra bizi arayin demis. ve bugun 02-12-08 esim ariyacak, INSALLAH bir olumlu cevap aliriz.
Ama su bir gercek, Trden basvurular daha hizli, NLden basvurdugun zaman 3.5ay sure beklemek zorundasin sonra sana olumlumu olmulu degil bir cvp geliyo.
Benim tanidigim bir abla var, oda Ankaradan istek yapti ve vizesi tam 1 haftada cikti. insallah Rabbim butun sevenleri kavusturur. amin
Insallah en kisa zamanda mektup gelirde vizeniz cikti diye.
Biz 11 kasim 08 Ankaradan basvuru yaptik, sonra bana burdan INDden mektup geldi €830 yatirin ve gereken evraklari gonderin diye. 25 kasim 08 butun evraklarimi gonderdim ve 29 kasim 08 bana bi mektup geldi. Evraklariniz elimize gecti ve incelenecek bizden haber bekleyin diye.
Ve Ankara konsolosda calisan bir bayan esime; butun evraklari teslim ettiginizde bir hafta sonra bizi arayin demis. ve bugun 02-12-08 esim ariyacak, INSALLAH bir olumlu cevap aliriz.
Ama su bir gercek, Trden basvurular daha hizli, NLden basvurdugun zaman 3.5ay sure beklemek zorundasin sonra sana olumlumu olmulu degil bir cvp geliyo.
Benim tanidigim bir abla var, oda Ankaradan istek yapti ve vizesi tam 1 haftada cikti. insallah Rabbim butun sevenleri kavusturur. amin
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol