TRAFİK POLİSİ ADAMI DURDURMUŞ? EHLİYET ADAM VERMİŞ.. RUHSAT VAR...YANGIN TÜPÜ VAR...ÇEKME HALATI VAR...ZİNCİR VAR.. POLİS DAYANAMAMIŞ OYUN HAVASI KASETİ VARMI LAN DEMİŞ.. ADAM ONUDA ÇIKARMIŞ.. POLİS TAK KASETİ DEMİŞ.. POLİS BAŞLAMIŞ OYNAMAYA.. ADAM GÜLEREK NE YAPIYORSUN MEMUR BEY... POLİS. EE EŞŞEK DEĞİLSİN HERHALDE BİR 20 MİLYON YAPIŞTIRIRSIN ARTIK. :D :D :D

Sakıp Sabancı'ya bir gün demişler ki: - "Ağa bu dünyada her şey güllük gülistanlık nereye baksak her tarafta senin şirketlerini ve fabrikalarını görüyoruz (MarSA,YünSa,LasSA,ToyotaSA)" - "Burada işin iş. Ya diğer tarafta ne olacak, orada ne yapacaksın, nasıl kurtulacaksın zebanilerden?" Sakıp Ağa gülerek cevap vermiş:... - "Öte yanda da işimizi sağlama aldık. Bir tarafımızda iSA, diğer tarafımızda muSA :D :D :D

3.0 biten bjk fb maçından sonra alex yaşlı adam kılığına girip bir cafeye gider yanına bir kadın gelip naber alex der alex bu beni nasıl tanıdı 2 gün yine naber alex 3 gün başka kılığa girer yine aynı kadın naber alex.alex dayanamaz beni nerden tanıdın.kadın ..olum ben guiza len..

TARKAN BİRGÜN HANDA ODASINA 5 TANE KARI ATIP ALEM YAPAR KURT BUNLARI KAPI ARASINDAN DİKİZLER BİR SÜRE SONRA KURT DAYANAMAZ İÇERİ DALAR .. ULAN TARKAN SAVAŞLARDA.. KAVGALARDA.. BAŞIN HER SIKIŞTIĞINDA ATIL KURT DERSİN BİRGÜNDE KATIL KURT DESENE ŞEREFSİZ