Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

turist olarak istek edilen kişilerin vize alması için

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 1.332 görüntülenme
ailem hollandadan istek edildi ve vize alıcaklar neler gerekiyor bilgi verirmisiniz.pasaport ve uçak bileti hazır.teşekürler
Turist Aile(es ziyareti)risikolu Factorler iceriz!

Aile Birlesiminmde Sorun RED Almakla Karsi Karsiya Kalirsiniz!

Lakin Avrupaya Gezmeye Her hangi bir Otel Uzerinden alternatif cikar yol olabilir!!

www.iks.com

bilgi aliniz!

Illede gelecegim derseniz Esiniz Bulundugu belediyeden uitnodigingverklaring alir(Davediye)Formulu alir doldurur kaseletir sana yollar ok

Aylik Maas ve is Kontrati 10.000 euroluk garanti belgesi(verklaring)bunu belediye veriyor isdeyuince Davetiye Formuli Hollanda pasaportu yada Suresiz oturum hakki calisiyor olmali 1660.00 euro ustunde net maas ok

Turkiyedeki yurd disi tturizm tur operatoerleri ile cikis de olabilir almanya ok!!Gezme icin Ailem var o konuda konussmayiniz!!
arar_55 yazdı:
Turist Aile(es ziyareti)risikolu Factorler iceriz!

Aile Birlesiminmde Sorun RED Almakla Karsi Karsiya Kalirsiniz!

Lakin Avrupaya Gezmeye Her hangi bir Otel Uzerinden alternatif cikar yol olabilir!!

www.iks.com

bilgi aliniz!

Illede gelecegim derseniz Esiniz Bulundugu belediyeden uitnodigingverklaring alir(Davediye)Formulu alir doldurur kaseletir sana yollar ok

Aylik Maas ve is Kontrati 10.000 euroluk garanti belgesi(verklaring)bunu belediye veriyor isdeyuince Davetiye Formuli Hollanda pasaportu yada Suresiz oturum hakki calisiyor olmali 1660.00 euro ustunde net maas ok

Turkiyedeki yurd disi tturizm tur operatoerleri ile cikis de olabilir almanya ok!!Gezme icin Ailem var o konuda konussmayiniz!!

siz otomatik mi cevap veriyorsunuz aynı muhalefet gibisin anlamadım gitti.ben kendimden bahsetmedim ailem gidecek dedim.okumadan cevap vermeyin bir dahakine
:lol: :lol: :lol: :lol: allah iyiliğini versin arkadaşım ne güldüm ama cevabına :) ve hala gülüyorum yanlış anlama beni ama birden kotum cevabını gorünce arar kardeşimize direkt cevap kolay gele :))

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol