Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

turistlik vize başvurusu

Yorum için giriş yap 3 mesaj · 1.507 görüntülenme
merhaba arkadaşlar nişanlım hollanda da henüz resmi nikahımız yok samenwonen olarak gitmeyi düşündüm uyum sınavını kazandım , eşim uygun iş bulamadığından başvuru yapamadık.,

ama şimdi başka turist olarak vize almak istıyorum hollandada istek üzerine ne yapmam gerekiyo istek geldikten sonra uyum sınavını kazandım artısı eksisi olurmu

şuan sigortalı olrak calısıyorum 9 aydır üzerime olan bişeyim yok bankada param olması gerekiyomu

yol gösteren olursa sevinirim.
Murat , Turist vizesiyle basvuru yapabilirsin tabi,bu bilgiler www.iks.com.tr adresinde evrak bolumunde

yaziyor.Burdada yaziyor,ama burda parca parca yazdigindan,yada kisilerin durumlarina gore yazildigindan bazen yaniltici olabilir.Yinede FORUM-HOLLANDA bolumunde hersey var.

O site resmi bir site,ordan ogrenebilirsin.Arayabilirsinde.

Turist vizesi icin,geri donusunu ispat etmen gerektigini biliyorsun..

Evli olmadigin icin olumlu olabilir.Ama sartlarin uygun olmasi gerekir.

Surekli bir isin varsa izin verebilirler,bankada biraz paran olmasida gerekiyor ki masraflarini karsilayabilecegini ispat etmelisin.

Sen forumu arastir,guzelce incele,sorun oldugunda burdan sorarsin.Hollanda hakkinda tecrubeli arkadaslarimiz var,yardimci olacaklardir.
Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Hollanda konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.

Şirketin imza sirküleri

Vergi levhasının fotokopisi

Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi

Oda sicil kayıt sureti

Ticari sicil gazetesi fotokopisi

Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)

4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi

Son üç aylık bordro fotokopisi

Şirketin hesap cüzdan fotokopisi

Gayrimenkul tapu fotokopisi

Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,

Ticari Seyahatleriniz İçin Hollanda daki Firmadan Davetiye

( Hollanda dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Hollanda konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )

2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )

Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Seyahat Sağlık Sigortası

...... kardesim bukadar ecrak yormasın senı yanı kafan karısmasın zor deyıl ben 3 senedır her kıs gıdıyorum ve her sezon sonu bu ıslerle ugrastım kardesım eger calıstıgın yerde suan sıgortan varsa ve hesabında bıraz para gosterırseb cok sorun utmıyorlar esınde sana kefıl olursa senı senı fazla arstırmıyorlar en onemlı olan ıs yerınden ve ısyerı sahıbının yazacagı ızın belgesı yanı bu (....... tarıhınden buyana ....... arkadasımız bızımle calısmaktadır ıznını yurtdısında gecırmek ıstemektedır sırketımızce hıcbır engel yoktur)artık nekadar lık vızeye basvuracaksan ona gore ızın yazdırırsın ama mutlaka patronun yazarsa tekrar gelınce ısıne başlayacaktır dıye bır yazıda yazdır ama unutma ucak rezervasyonların ve tatıl sıgortan ve ısyerınden aldıgın 3 sey hepsı bırbıryle aynı olcude olsun yanı cok farklı tarıhler olmasın umarım yardımcı olabılmısımdır en kolay ıs ınan bana sınavdan ve hollandaya oturuma basvurmaktan daha kolay hadı bakalım kolaygelsınnnnnnn

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol