Arkadarşlar merhaba formunuzu yeni keşfettim gerçekten çok değerli bilgileriniz varr tüm ilgilenenlere çok teşekkür ederim bilmek istediğim bir şey var amanyaya veya belçikaya 1 aylığına vea daha bi uzun süre gezmeye gitmek istiyorum okumuyorum almanyada halam belçikada amcam var ikisininde durumları iyi beni istek yapsalar vizem hemen çıkarmı bu işler nasıl oluyor açıklandıysa benzer konu görmedim kusura bakmayın saygılar ALLAH herkesi sevdiğine kaavuştursunn..
Turistlik vize hakkında...
merhabalar, dogru duzgun sigortali isiniz varsa ve seni davet edenlerin sana gerekli fotokopileri eksiksiz gondermeleri halinde sorununun olacagini sanmiyorum en fazla 2-3 gun icerisinde verirler.
Belçikada amcam somaca basıyor iki tane evi var orda yengemin de maaşı var almanyada halam ve eniştem emekli ben ise güvenlik görevlisiyim hangisi kolay götürebilir beni saygılar
arkadaşım istek yapılmadan Turistik vize almış biri olarak söylüyorum ki; turistik vize alabilmen avrupadaki akrabalarından çok, senin burdaki yani Türkiyedeki durumuna bağlı. güvenlik görevlisiyim demişssin. devlette yada özeldeysen maaş bordroların, ssk kayıtların sorunsuzsa, üzerine kayıtlı araba ev gibi bişeyler varsa çok rahat alırsın vizeni. Turistik vize almanın püf noktası, geri döneceğine dair konsolokluk görevlilerini ikna etmektir:)
açıkcası dönmicem nişanlım alman vatandaşı
açıkcası dönmicem nişanlım alman vatandaşı
Uluslar arasi Aile birlesimi Basvuru prosudurlunu uygulayiniz Turist Kalmaniz cok zor Risikolari Hic bir ulkede Kalamazsiniz(Isdenilmeyen kisiler lisdesinde)olursunuz(Schengen)
http://www.iks.com izleyiniz(esinizle uygun olacak gunu belirleyiniz(mvv)!!Yurd disina yerlesme evlilik yoluyla!!Sabirli olunuz Almanya sartlari biraz diger ulkelere gore Didizlikle inceler !!Holandaya yerlesen Almanyadan gelip Mvv http://www.ind.nl sartlari icerisinde(Direk burda Kalma tam yerlesim )mumkun.......ind randevu alinip alman pasaportuna yerlesim EEG uygulanmisdir kalma sinirsiz oturum verilmekde (Belediye kayit Sonrasi)Munkun Tabiiki Bir Kadrolu is net maas limit gereklidir mvv icin ok..(Uzun Sureli is Kontrati Olmasi Gerekir Senin icin)!!
sabirli olunuz kolay gelsin!!
burda guvenlikci olarak is ofislerinde calisabilirsiniz (firmalarda) guvenlik sertifikanizla diplomanizla(noter tercumeli apostil tasdikledirseniz yuksek okul(lise diplomaniz dahi) turkiyede!!!
Bilgileriniz İçin Çok Teşekkürler kısaca durumumu söyleyeyim nişanlım çifte vatandaş almanyada tr ye gelicek ve evlenicez burada daha sonra belçikaya yerleşmemiz lazım almanyada dil sınavı filan istiyor çünkü ben de şöyle düşündüm onunla eberaber gitsem ben turist olarak sonra ona oturum hakkı alsak belçikada nasılsa alabilir bi yerde çalışıyor gösteriririz evde tutarız sonra ben turist iken bana oturum verirlermi sonuçta evli olucam onunla kısacası anlatabildiğim kadarı bu biraz karışıksa kusuruma bakmayın saygılar
Bilgileriniz İçin Çok Teşekkürler kısaca durumumu söyleyeyim nişanlım çifte vatandaş almanyada tr ye gelicek ve evlenicez burada daha sonra belçikaya yerleşmemiz lazım almanyada dil sınavı filan istiyor çünkü ben de şöyle düşündüm onunla eberaber gitsem ben turist olarak sonra ona oturum hakkı alsak belçikada nasılsa alabilir bi yerde çalışıyor gösteriririz evde tutarız sonra ben turist iken bana oturum verirlermi sonuçta evli olucam onunla kısacası anlatabildiğim kadarı bu biraz karışıksa kusuruma bakmayın saygılar
hayir
turist iken(kacak durumdasiniz) eger burda iseniz cok dikkat ediniz yakalanirsaniz tehlike buyur!!
Schengen mvv aile birlesimini hazirsaniz,esiniz tum(mvv Sartlari icin ) bilgileri takip edsin
http://www.iks.com bakip ogrenmelisiniz (mvv sartlari) aile birlesimi icin net aylik gelir ve katrolu is de calisiyor )olmali bu islemlere hazir degilseniz erken evlilik(resmi)yapmayiniz belirli yili gecmesi halinde aile birlesiminde zorluklar cekebilirsiniz her ulke icin sartlar ayri olmakdadir once bilgi aliniz ulker icin!!!!!!!! Ulke temel uyum Dil (SERTIFIKA)sinavlarina katilmalisiniz
almanyada en az 3 yillik gibi evli olma gerekir mi?buru erken evliliklerde gecirmelerde red gelme olabilir!!iyi bilgi aliniz hangi ulkeye yerlesebilmek icin vize(aile birlesimi)hakkinda!!!
Uyari bu Topicde (Sorulara cevap )Bilgilendirme Yonlendirme iceriklidir, hukuksak Hakkiniz icin Gecersizdir!!
arkadasim senin turustik vize alman cok zor eger alirsanda oraya gittigindede bi ise yaramaz cunku her neolursa olsun turkiyeye gelip yeniden vizeye basvuru yaptirirlar yani hic ugrasmadan ulke degismeden direk almanyaya basvurrr sinav oyle zor degil eger bundan korkuyosun biraqz calismayla alirsin geriey zaten diger sorunlar kaliyo onlarida heralde halledebilirsin
Belçika için de aynı şartlar geçerli mi ? mesela bi arkadaşım vardı belçikaya kız kardeşinin yanına gitti turist olaraak ve ordan bi kızla evlendi ve orada kaldı bu mümkünmü prosüdür olarak
o dedigin eskidendi simdi nerde olursan ol illaki tr ye gidip basvuracaksinnnnn
kardeş sen gitmesine gidersin nasıl gidersin sana garantör olur amcam veya diğer yankının bu şekilde gidersin ancak garantör olmazlarsa hiç uğraşma bence gidersin başvuruya kapıdan sen çıkar çıkmaz pasaportunu kargoya verirler evine varmadan pasaport eve gelir hatta müjdeli haberi telefonda alırsın yani reddd dediğim gibi kardeş sana garantör olmaları gerekio bu şekülde gidersin ama sen nişanlıymışssın orda sürekli kalamazsın evlenesen dahi senin tekrar türkiyeden aile birleşimine başvurman gerekecek kolay gelsin sana umarım herşey istediğin gibi olur
Vay bee işimiz biraz zor o zaman hayırlısı olsun tabi yardımcı olan herkese teşekkürler
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol