Arkadaşlar yine ben ve yine vize problemlerim. Arkadaşlar ben bir hafta sonra memlekete gidicem eşim de gelicek inşaallah ramazanda ewimizde olucaz. Biz 4. başvuruyu yaptık ind'den vizemin karar aşamasında olduğunu söylemişler. Ben geçen yıl 14 eylülde sınava girmiştim şu an tek isteğim vizemin cevabının olumlu gelmesi olumsuzsa eğer sınav sürem dolmadan gelmesi çünkü bir başvuru hakkımızda olur o zaman da Allah korusun tekrar red gelmesi durumunda Türkiye'den başvuru yapıcaz ama benim internete girme imkanım olur mu bilmiyorum. Bu başlığı o nedenle açtım. Sizlerden yardım istiyorum
Türkiye'den başvuru yapmam için tam olarak ne yapmam gerekiyo?
Daha önceki redler buradan da vize almama engel olur mu?
Hangi ewrakları hazırlamam gerekiyo?
Ben Ankarada sınava girmiştim şimdi yine Ankara konsolosluğunu arayarak randevumu almam gerekiyo?
İnşaallah vizem çıkarsa eğer konsolosluğa hangi forumu götürcem forumda baktım ama yeni sistemde o formun değiştiği yazıyodu ama yenisini bulamadım.
Türkiyeden başvuru yapan arkadaşlardan yardım istiyorum. Ve tabii hepinizin duasına çok ihtiyacım var hepinizden Allah razı olsun dualarınızı eksik etmediniz. Benim ailem vizem çıktı diye biliyo hemde nerdeyse iki-üç ay öncesinden o zaman red gelmeden önce gelen mektup bizi yanıltmıştı ve vizemin çıktığını sanmıştık ben de vizem çıktı diyince sonradan kimseyi üzmek istemedim ve sürekli bahaneler uydurmaya başladım. Etrafıma cevap vermekte de artık güçlük çekiyorum. Ve dualarınıza çok ihtiyacım var. Ve eşimi artık uğurlamak istemiyorum elinden tutup onla aynı yolda yürümek istiyorum.
Sizce şansım var mı Türkiye den başvurursam eğer. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok bunaldık artık.
Türkiye'den başvurmam gerekirse..
Allah yardimcin olsun kardesim insallah bu sefr alicaksin denk ik,hic ankarayi aramana sinava girmene gerek kalmayacak insallah ben hollandadan yapmistim basvuruyu o yuzden o konuda birsey diyemeyecegim maar ailene vizenin ciktigini soylemen ve simdi belli etmemek icin kirk takla atman gercekten zor bir durum umarim bu sefer cikar vizeniz,hem birbirinize hemde huzura kavusursunuz....
Ve eşimi artık uğurlamak istemiyorum elinden tutup onla aynı yolda yürümek istiyorum.
insalllhhh en kisa zamanda tezzz vakittee olurr....
hatta gelince goreceksin kimler nerelerden gelmis hangi ulkelerden gelmis bir beni bulmuslar diyeceksin...
Ve eşimi artık uğurlamak istemiyorum elinden tutup onla aynı yolda yürümek istiyorum.
insalllhhh en kisa zamanda tezzz vakittee olurr....
hatta gelince goreceksin kimler nerelerden gelmis hangi ulkelerden gelmis bir beni bulmuslar diyeceksin...
İnşaallah umuder kardeş ben bu sefer çok dualar ediyorum ve aslına bakarsanız içimde huzurlu inşaallah olur dediğiniz gibi tabii hayırlısıyla.
Biz senin vizeni alacağından eminiz kardeş
dualarımız sizinle ve tüm vize bekleyenlerle,
Allah şu mübarek aylarda sevenlerin seslerine cevap verir,
sizede verecektir inşallah..
dualarımız sizinle ve tüm vize bekleyenlerle,
Allah şu mübarek aylarda sevenlerin seslerine cevap verir,
sizede verecektir inşallah..
İnşaallah kardeşim Rabbim razı olsun sizlerden
Kardes ben Hollanda islerini hic bilmiyorum . Onun icin bir bilgimde yok ,Sorularin hakkinda bir cevap yazamiyorum. Seni hic tanimiyorum , kimsin nesin ,erkek misin bayan misin onu dahi bilmiyorum fakat sana surekli dua ediyorum .
Allah yuzunu guldursun , mutlu etsin insallah .
Allah yuzunu guldursun , mutlu etsin insallah .
Rabbim binlerce kez razı olsun nevilen kardeş senden de bütün kardeşlerimden de. Allah hepimizin yüzünü güldürsün sizi de evinize ocağınıza bağışlasın..
kardesim insallah cikar vizen.sen her turlu sonuca gore hazirlikli ol. sonucun :geek: iyi olmasi icin dua :ugeek: :ugeek: ediyorum.ediyoruz butun sitedeki arkadaslarda beraber.
sormak istedigim sana ind neden sorun yapiyor.sebeb ne de red veriyor.digerlerinde ki sebeb ne idi de 3 defa red verdi.
daha onceden senin yazdigina gore red verme sebebleri ind nin eksik evrak diye size yazi gondermesi ve de sizin de surekli eksik evraklari eksik olarak hazirlamaniz.sorun bu idi.
sonradan avukat ile basvuru yaptiniz sanirim.eger konunun uzmani bir arkadas ise avukat olan kisi gercekten diyorum ki bu vizenin cikmamasi icin bir problem yok.sorun edemezler benim dusuncem bu yonde.
yinede rabbim yardimci olsun.dualarim seninle arkadasim. :geek: :geek: :geek:
bol sanslar
sormak istedigim sana ind neden sorun yapiyor.sebeb ne de red veriyor.digerlerinde ki sebeb ne idi de 3 defa red verdi.
daha onceden senin yazdigina gore red verme sebebleri ind nin eksik evrak diye size yazi gondermesi ve de sizin de surekli eksik evraklari eksik olarak hazirlamaniz.sorun bu idi.
sonradan avukat ile basvuru yaptiniz sanirim.eger konunun uzmani bir arkadas ise avukat olan kisi gercekten diyorum ki bu vizenin cikmamasi icin bir problem yok.sorun edemezler benim dusuncem bu yonde.
yinede rabbim yardimci olsun.dualarim seninle arkadasim. :geek: :geek: :geek:
bol sanslar
Yavuz kardeş ilk red sebebi; İşyeri maliye vergilerini ödememiş sonra eşim işyerine bildirdi onlarda incelediler muhasebeci ben bütün vergileri ödedim demiş hatta maliyeden vergileri ödediğine dair kağıtta vermişti. O kağıtla yeniden başvurduk ve nasıl işse tekrar aynı sebepten ikinci red geldi bu redden sonra işveren araştırmış ve hiç ödemenin yapılmadığını görmüş daha doğrusu patron Türkiyeden abisini getircekmiş aynı sebeten red alınca muhasebeciyi işten çıkardılar ama bizim 5 ayımızı ordan yediler.
Üçüncü red ise tam bir fiyasko red sebebi olarak başvuru formu göndermediniz dediler oysaki eşim başvuru formunuda doldurup göndermişti!
İnşaallah bu sefer bir bahane uydurupta sınava tekrar sokmazlar.
Bu arada Allah razı olsun Yavuz kardeş hepinizden bizler bu forumda kader arkadaşıyız sizlerin destekleriyle bu süreç daha kolaylaşıyo Allah hepinizden razı olsun.
Üçüncü red ise tam bir fiyasko red sebebi olarak başvuru formu göndermediniz dediler oysaki eşim başvuru formunuda doldurup göndermişti!
İnşaallah bu sefer bir bahane uydurupta sınava tekrar sokmazlar.
Bu arada Allah razı olsun Yavuz kardeş hepinizden bizler bu forumda kader arkadaşıyız sizlerin destekleriyle bu süreç daha kolaylaşıyo Allah hepinizden razı olsun.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol