Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Turkiye'den vize basvurusu için istenen belgeler....

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 1.706 görüntülenme
1. Müracaat şahsen yapılmalı.

2.Başvuru formu

3. 2 adet orijinal vesikalık fotoğraf.

4. Pasaportun birinci, ikinci ve son sayfasının fotokopisi.

5. Var ise, eski pasaportlar sunulmalı.

6. Geçerli pasaport

7. 6aydan eski olmayan Toplu Nüfus Kayıt Örneği aslı ve fotokopisi.

8. 6 aydan eski olmayan, Uluslararası Evlenme Kayıt Örneği aslı ve fotokopisi.

9. Evlilik cüzdanı aslı ve fotokopisi

10. AB vatandaşı eşin pasaport fotokopisi VE AB Oturum kartı fotokopisi VEYA vize fotokopisi

11. Hollandadaki eş - partneri veya ebeveynin, pasaportunun Tüm yazılı ve damgalı sayfaların fotokopisi.

12. Eşler için Evlilik cüzdanı fotokopisi, Çocuklar için Doğum Kayıt Örneği aslı

13. Hollandadaki Eş / Ebeveynin Oturum Kartı kartı fotokopisi.

14. AB vatandaşı kişi ile akrabalığı kanıtlayacak, Aile Nüfus Kayıt örneğini aslı

15. 6 aydan eski olmayan, Uluslararası Doğum Kayıt Örneği aslı ve fotokopisi.

16. Eğer başvuru sahibi evli ise; 6 aydan eski olmayan,Ulusl.Evlenme Kayıt Örneği aslı ve fotokopisi

17. Yerleşim Temel Bilgi Sınavını kazanmış olduğunuza dair sonuç belgesinin fotokopisi.

Uyarı :Lütfen randevu saatinizden 10 dk önce İstanbul Başkonsolosluğuna geliniz.Randevusuna saatinde gelmeyenler kesinlikle geri çevrilecek ve bu kişilerden yeniden randevu almaları istenecektir.Başvuru için Konsolosluğa geldiğinizde yanınızda cep telefonu ,büyük çanta, laptop gibi eşyalar getirmeyiniz, bunları emanet edebileceğiniz bir yer bulunmamaktadır. Randevunuza gelirken size belirtmiş olduğumuz tüm başvuru evraklarını yanınızda getiriniz.Randevunuza geldiğinizde tüm başvuru formlarının doldurulmuş ve evrakların hazır olması gerekmektedir.Eksik evrak ile yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmemektedir. Elçilik görevlisi bazı durumlarda ek evrak talebinde bulunabilir.Pasaportun ve başvuru formunun mutlaka başvuru sahibi tarafından imzalanmış olması gerekmektedir. Bu belgeleri 3. şahısların imzalaması durumunda konsolosluk dosyayı işleme almayacaktır. Posta ile yapılan müracaatlar geçersizdir. Başvuruda tüm evrakların eksiksiz olarak sunulmasının size otomatik olarak vize verileceği anlamına gelmediğini hatırlatmak isteriz. Konsolosluk kendisi dışındaki kaynaklardan alınan vize bilgisi ve vize ile ilgili hizmetlerden sorumlu değildir.Büyükelçilik ve Başkonsolosluk bir başvuruyu onaylama, bağımsız olarak reddetme ya da onay almak için Hollanda'daki yetkili mercilere iletme hakkına sahiptir. Not: Yukarıdaki bilgileri www.iks.com adresinden teyit edebilirsiniz. Saygılarımızla,Hollanda Büyükelçiliği/Başkonsolosluğu Vize Bilgi ve Randevu Servisi
arkadşım verdiğin bilgiler için sağol.ancak birkaç sorum olucak.eşim hollandadan istek edicek ve evlilik cüzdanı ordanda isteniyor aslı yani.istek esnasında bu ind demi kalıyor eğer öyleyse ben nasıl vize için evlilk cüzdanını alıcam.10. satırla 11. satır ve 8 satırla 16. satır aynı fotokopiler değilmi.bunlara açıklık getirirsen sevinirim.çünkü ona göre vizeye istek etmeden önce kargoyla yollatmam gerekicek.

ALLAH (cc) YAR VE YARDIMICIMIZ OLSUN
pasakurt yazdı:
arkadşım verdiğin bilgiler için sağol.ancak birkaç sorum olucak.eşim hollandadan istek edicek ve evlilik cüzdanı ordanda isteniyor aslı yani.istek esnasında bu ind demi kalıyor eğer öyleyse ben nasıl vize için evlilk cüzdanını alıcam.10. satırla 11. satır ve 8 satırla 16. satır aynı fotokopiler değilmi.bunlara açıklık getirirsen sevinirim.çünkü ona göre vizeye istek etmeden önce kargoyla yollatmam gerekicek.

ALLAH (cc) YAR VE YARDIMICIMIZ OLSUN

Hollanda dan istek yapılacaksa evlilik cüzdanının aslını belediye ister bakar hemen geri verir ind ye fotokopisi lazım aslında lazım degilde is olsun yani zaten onlar belediye ye bakacak kayıtlımı diye belediyede görecek ve evli oldugunuz anlıyacak ben hala anlamadım neden ind ister evlilik cüzdanını cıkaramadım zaten görüyorlar belediyeye kayıtlısın..
bu vize başivuru formunun fotokopisi bide doldurulmuş örneği varmı acaba sitede.eşim ordan başvuru yaptı çift vatandaş ben evlilik cüzdanlarının ikisinide alırım önceden ama ab oturum kartı yada vize diyor bu neyin nesi.burda verilen bilgilerin 16. ile 8. si aynımı
pasakurt yazdı:
bu vize başivuru formunun fotokopisi bide doldurulmuş örneği varmı acaba sitede.eşim ordan başvuru yaptı çift vatandaş ben evlilik cüzdanlarının ikisinide alırım önceden ama ab oturum kartı yada vize diyor bu neyin nesi.burda verilen bilgilerin 16. ile 8. si aynımı

,,,

Burda örnek fırum var http://www.iks.com.tr/file/bforms/nlornbformutr.pdf

artı esinin hollanda apsaportu varsa oturum kartına gerek yok aynı seyler....

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol