Slm arkadaslar.
turkiyedeki lise diplomasinin burda neye denk geldigini bileniniz varmi acaba?
Simdiden tesekkurler...
Turkiyedeki lise diplomasinin burdaki karsiligi nedir?
mbo 1 ( lise 1 ) galiba buyuk ihtiimal ...
Ben yuksek okul mezunu olarak geldim . nt2 yi alinca ( pasaport almak icin yeterli dil bilme uygunlugu )
meslek okutacaklar. buda liseyi bitirmis gibi oluyon galiba ...
Ben yuksek okul mezunu olarak geldim . nt2 yi alinca ( pasaport almak icin yeterli dil bilme uygunlugu )
meslek okutacaklar. buda liseyi bitirmis gibi oluyon galiba ...
tesekkurler
bende inburgering examen i aldim simdide UvA ya gidiyorum NT2 icin
bende inburgering examen i aldim simdide UvA ya gidiyorum NT2 icin
Turkiye' deki lise diploman burda HAVO okuluna denk. yani HBO(yuksek okula) gidebilirsin..!
kolay gele
kolay gele
peki meslek yuksek okulu mezunu neye denk geliyor.iki yillik uni yani.bilgisi olan varmi
:D O Zaman bizde hbo 2 bitirmis sayiliyok :) ne guzel
merhabalar bende ilkokul mezunuyum ama çalışmış olduğum yerde çıraklık meslek okuluna gittim. türkiyede yaşayanlar bilir haftada birgün 3 sene ordan bir diplomama var oda millieğitim onaylı onun bana bir artısı olurmu...
yokmu bilen...
selam arkadasim,
gelirken diploma, sertifikat neyin varsa getir.burda elbette yarari olacaktir sana. burda ceviri yapip neye denk geldigini sana soyluyorlar..!
kolay gele
gelirken diploma, sertifikat neyin varsa getir.burda elbette yarari olacaktir sana. burda ceviri yapip neye denk geldigini sana soyluyorlar..!
kolay gele
Arkadaşlar ben KKTC de 4 yıllık Endüstri Mühendisligi bölümünü bitirdim ve önümüzdeki yıl HOLLANDAYA gitmeyi planlıyorum.Bu diplomanın Hollandada eşdeger bölümü nedir ve hangi işleri yapabilirim.Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol