sayın bodamyalı ben niğde üniversitesi işletme fakültesi mezunuyum.ben bi şekilde belçikaya gelmek istiyorum.fakat turist vizesiyle diğil.geçici oturma yada çalışma izniyle veye emigration yoluyla.yani oraya yerleşmek istiyorum orta düzey ingilizcem var.iş kurmak adına oraya gelebilirmiyim.orda yiğenlerim var kızkardeşimin kızları onlarla prosüdürde evvlilik yaparak olur mu?nihat beyde yardımcı olursa sevinirim.teşekkür ederim
turkiyeden işletme fakültesi mezunu bi arkadaş
Ingilizcen burda pek bi isine yaramaz. Fransizca yada Flamankce ogrenmen gerekiyor oda kolay 6 aylik kurslar var ucretsiz ordan ogrenebilirsin. Evlilik konusuna gelince burda isleri baya ciddiye alip arastiriyolar senin oyle sahte evlilik yaptigini %90 arastitip ogrenirler. Bir yol bulup buraya gelebilirsen is yaparsan muhakkk iyi paralar kazanirsin ama benim burda arastirmalari, var is konusunda buyuk bosluklar var yatirm yapilacak. Saygilarimla
arkadasim hayal gorup durma senin bu sekilde buraya gelmen cok zorrrrrrrrrrr ya adam gibi evlenceksin yaa cok paran olup buraya gelip yatirim yapacaksin yoksa senin isletme okuman burda bi ise yaramaz ok eger gelirsen buraya ozmaan bi sekilde okudugun okula gore biseyler yapabilirsin
bilmiyorum nickinin arkasındaki 68 aksarayı mı ifade ediyo?zira öyleyse bende aksaraylıyım.ben öncelikle şunu söyliyim benim meselem oraya turist olarak falan gelmak diğil.ben 2002 yılında zaten belçikada turist vizesiyle,genk şehrinde 7 ay yaşadım o zamanlarda eğitimime devam ettiğim için dönmek zorunda kaldım benim sorunum oaraya turist olarak girmek diğil.orda oturma ve çalışma izniyle yaşamak istiyorum.çünkü burda yeterli derecede ingilizcem olmadığı için iş bulamadım.bulduklarımda asgari ücretten fazla vermiyolar.yani çok zor durumdayım.bana yardımcı olmanızı istirham ediyorum sizden belçikada emigrasyon yoluyla gelebilirmiyim.yada oraya turist vizesi aldıktan sonra orda kalabilmek adına mücadele etsem nasıl olur biyorumki iki ülke arasında ankara anlaşması mevcut ticaret hayatı için sermayesi çok az yada sermayesi bilgi olan benim gibi insanlar yatırım amaçlı oraya gelebilirmiyiz.yada bu konu benim için çok önemli orda kızkardeşim ve ailesi yaşamakta.yiğenlerim yada kızkardeşimle evlenebilirmiyim.bu şekilde evlenebilmem için ne yapmam lazım bütün yardımlarınız için teşekkür ederim
ben öncelikle şunu söyliyim benim meselem oraya turist olarak falan gelmak diğil.ben 2002 yılında zaten belçikada turist vizesiyle,genk şehrinde 7 ay yaşadım o zamanlarda eğitimime devam ettiğim için dönmek zorunda kaldım benim sorunum oaraya turist olarak girmek diğil.orda oturma ve çalışma izniyle yaşamak istiyorum.çünkü burda yeterli derecede ingilizcem olmadığı için iş bulamadım.bulduklarımda asgari ücretten fazla vermiyolar.yani çok zor durumdayım.bana yardımcı olmanızı istirham ediyorum sizden belçikada emigrasyon yoluyla gelebilirmiyim.yada oraya turist vizesi aldıktan sonra orda kalabilmek adına mücadele etsem nasıl olur biyorumki iki ülke arasında ankara anlaşması mevcut ticaret hayatı için sermayesi çok az yada sermayesi bilgi olan benim gibi insanlar yatırım amaçlı oraya gelebilirmiyiz.yada bu konu benim için çok önemli orda kızkardeşim ve ailesi yaşamakta.yiğenlerim yada kızkardeşimle evlenebilirmiyim.bide yatırm konusunda orda büyük boşluklar olduğunu yazmışınız.bunu biraz açarsanız sevinirim.yani hangi sektörlerde ne gibi yatırımlar yapabiliriz.bu soruyu özellikle açtım çünkü ben 2002 yılında ordayken tek farkettiğim konu yabancıların,hatta türk vatandaşlarımızın bi çoğu sistem merkezli bi hayat tarzı içinde hayatlarını iştigal ettiğiydi.haliyle böyle olunca yaratıcı ve üretici olmalarının yada o kapasiteyi yakalamalarının imkansız olduğunu farkettim.kolay olmayacağını bilmekle beraber eğer orda çalışma ve oturma iznine sahip olursam düşündüklerimi gerçeğe dönüştürebileceğimi biliyorum. bu yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var.teşekkür ederim
arkadasim oncelikle bu nasil bi zihniyet onu anlmadim kizkardesinle yigeninle nasil evleniyosun sen bunun olmasi ihtimali bile yok bide boyle biseyi nasil dusunursun sen kizkardesinle evlenmek ne demek kagit uzerinde bile olsa buna bence mantikli bi insan boyle bisey dusunmez eger o kadar cok buraya gelmek istiyosan bul birini evlen yada parali evlilik yap baska yolu yok ve ayrica herkes tutturmus bi yol gidiyo kimi kend isini yapiyo kimi sabit bi hayat yasiyo bu normal sen gelince yapabiliyosan en iyisini yaparsin hayirlisi artik ama sen kizkardesinle evlenemezssin cunku toplu aile dokumu istiyolar orda senin kizkardesinle evli oldugun cikar hatta sen tr de nasil evleneceksin resmi olarak mumkun degil anne adi baba adi tutuyo bunlar acikca gorulecek bu isi dusunmedinmi hicc bu sekilde buryay gelmen cok zorr gercek evlilik yaparsin gelirsin baska yolu yokkk
ben annem ve babamı dava ederek velayetlerinden düşüp o şekilde sahte bi evlilikten bahsediyorum.ben manyak diğilim ablam yada yiğenlerimle gerçek bi evlilik düşünecek kadar sizin bunu düşünmenüiz bile hata ama sanırın ben kendimi iyi anlatamadım.sadece kağıt üzerinde bi evlilik olmasını istiyorum.bütün sorun bu.bu şekilde babamların veleyetinden düşüp başka bi soyad alırsam bu iş olur mu?teşekkür ederim
elbette senin gercek bi evlilik yapicagina inanmiyoruz ama yinede kagit uzerinde de olsa uygun degil boyle bisey
sen bu mantıkla bi yere gidemezsin kardeş yanlış anlamada kız kardeşle evlenmek fln alper kardeşimizin dediği gibi kağıt üzerinde bile hoş değil
sen bu fikri nerden aldin bilmiyorum ama yanlis cunku boyle bisey olmaz senden toplu dokum kagidi istiyolar eger soyadi degisikligi varsa o mahkemenin verdigi karari apostil ettiriyosun tercume ettiriyosun bunlari adamlar gormeyecekmii ozaman ret vermeyi birak rezil olursunnn
oncelile selam arkadasim,
1- caresizligini anliyorum ama buralara gelmek sandigin kadar guzel ve kolay degil,davulun sesi uzaktan hos gelir diye bir ata sozu var bilirsin sanirim.
2- Sahte evlilik,kiminle yaparsan yap cok derinlemesine bir arastirma yapiliyor bunu unutma cunku zamaninda bunu o kadar cok insan yapmis ki adamlar artik uyanmis,hadi sahte evlilikle geldin diyelim,bir hayat kurdun is buldun sonra sana bir kagit gelirde yapmis oldugumuz arastirmalardan evliliginizin sahte oldugu anlasilmis ve en kisa surede ulkeyi terketmen istenirse ne yapacaksin?Butu hayallerin yiklimaz mi?illegal yasayamazsin kusura bakma.
3- sadece 2008 yilinda 16.000 belcikalinin ulkeyi terkettigi bunlardan 8.000 nin nerede oldugu bile bilinmemektedir,ayni zamanda 2.000 kisi de sinir disi edilmistir cesitli nedenlerden dolayi bu bir devlet istatistigidir.
buralarda hayat zor arkadasim hemde cooookk.
caresizligin seni yanlis bir yola suruklemesin,kimsenin sana gelme deme hakki yok ama sana dogrulari soyleme hakki var.
Met vriendelijke groet,
blue
1- caresizligini anliyorum ama buralara gelmek sandigin kadar guzel ve kolay degil,davulun sesi uzaktan hos gelir diye bir ata sozu var bilirsin sanirim.
2- Sahte evlilik,kiminle yaparsan yap cok derinlemesine bir arastirma yapiliyor bunu unutma cunku zamaninda bunu o kadar cok insan yapmis ki adamlar artik uyanmis,hadi sahte evlilikle geldin diyelim,bir hayat kurdun is buldun sonra sana bir kagit gelirde yapmis oldugumuz arastirmalardan evliliginizin sahte oldugu anlasilmis ve en kisa surede ulkeyi terketmen istenirse ne yapacaksin?Butu hayallerin yiklimaz mi?illegal yasayamazsin kusura bakma.
3- sadece 2008 yilinda 16.000 belcikalinin ulkeyi terkettigi bunlardan 8.000 nin nerede oldugu bile bilinmemektedir,ayni zamanda 2.000 kisi de sinir disi edilmistir cesitli nedenlerden dolayi bu bir devlet istatistigidir.
buralarda hayat zor arkadasim hemde cooookk.
caresizligin seni yanlis bir yola suruklemesin,kimsenin sana gelme deme hakki yok ama sana dogrulari soyleme hakki var.
Met vriendelijke groet,
blue
bu nasıl bir hollanda yada belçikaymışki, millet kağıt üstünde de olsa kız kardeşiyle evlenmekten bahsediyor. tüylerim diken diken oldu. o dereceye kadar düştük mü yaa. allah akıl fikir versin.
alpere katiliyorum adamlar en ince ayrintisina kadar arastiriyo kaldiki nufustan isteyecekleri belgede hersey ortaya cikacak...
oxidize arkadaşım belçikadaki akrabaların sana bir kişi bulsunlar ve normal olarak evlen gelmeyi öyle dene. öbür türlü hiç şansın olmaz çünkü yapılan hertürlü nüfus kaydı, isim soy isim değişikliğ karşılarına çıkacaktır. gizli tanık yada itirafcı olman lazımki nüfus kaydı değişikliklerin gizli olabilsin öbür türlü hiçbir şansın yok. resmi yollardan yasal olmayan bir işe kalkışmadan bu işe girişmen en güzel sonuç olacaktır...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol