Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Uf Arkadaşlar IND'den 27Gundur Cevap Gelmedi

Yorum için giriş yap 14 mesaj · 3.966 görüntülenme
Bugun tam 27 gun oldu halenc evap yok 7 nisandan önce haber vereceğız dedıler bende basvuran arkadaşa cıkdı bız halen beklıyoruz ya planlarımız var gerçekleştiremıyoruz zor olan nedır böyle ındyı arayıp öğrenemıyormuyuz basvuru hollandadan yapıldı neyse rahatladım biraz içimi dokunce herkese ıyforumlar
umarim en kisa zamanda cikicaktir vizeniz arkdsm ama sizde biliyosunuzki ind 1 ile 3 ay arasinda cvp verecegini surenin maksimum 3 ay oldugunu soyluyor,,,cok uzun bekleyen arkdslarimizda var kendinizi bukadar yipratmayin 27 gunde cvp gelmedi diye,,,tamam cok cabuk cikan vizelerde var ama siz ind verdigi sureci goz onune alin ve kendinizi yipratmayin,,,belki boyle konusuyorum diye bana kizabilirsin senin tuzun kuru gittin konusmasi kolay diyebilirsin ama degil bi kisinin bile vizesi ciksa kendi isim hallolmus gibi seviniyorum inaninki ama amac bu stresli sureci en az hasarla(yipranmak manasinda) atlatmak...sizleri cok iyi anlaiyorum cunku bende zamaninda cok ugrastim ben her basvuruya hazirlandigimda bi kanun cikrttilar onume ve bu benim 5 senemi aldi benden ben hollandaya geldigimde 5 senelik evliydim,,,yani demek istedigim turkiyedeki gunlerinizi guzel gecirmeye bakin yarin sabah vizeniz cikarsa bu seferde oralari birakip buraya gelme huznu baslicak,,,( gerci ben seviyorum hollandayi ama bicok arkds bende dahil bu huznu yasadik)oyuzden gunlerinizin kiymetini bilin ...son olarak ins ins ins en kisa zamanda vizeniz cikti haberini duyarsiniz arkdsm,,,
pyschoo28 yazdı:
Bugun tam 27 gun oldu halenc evap yok 7 nisandan önce haber vereceğız dedıler bende basvuran arkadaşa cıkdı bız halen beklıyoruz ya planlarımız var gerçekleştiremıyoruz zor olan nedır böyle ındyı arayıp öğrenemıyormuyuz basvuru hollandadan yapıldı neyse rahatladım biraz içimi dokunce herkese ıyforumlar

Arkadasim sikma canini insallah cikar ciksinda 3 ay bekle 5 ay bekle ne yazar onemli olan cikmasi 5 yil bekleyen insanlar var.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
2run34 yazdı:

Arkadasim sikma canini insallah cikar ciksinda 3 ay bekle 5 ay bekle ne yazar onemli olan cikmasi 5 yil bekleyen insanlar var.Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Allah yardımcınız olsun arkadaşım.

yeri gelmişken söyleyeyim. 2run34 kardeş benim de vizem çıkmıyo diye yakınmalarıma aynı böyle bir cevap yazmıştı hakkını helal et kardeşim ama o zaman kızmıştım çıksın çıkıcakta diye düşünüyodum üç ay sonra red geldi ve anladımki dilden ne kadar hayırlısını istemişsemde yürekten dilememiştim ve ikinci başvuru ve iki aydır bekliyorum ama bu kez gerçekten hayırlısını diliyorum gelsinde üç ayda gelsin vizem. sabır kardeşler Allah yardımcınız olsun.
Allah yardımcınız olsun arkadaşım.

yeri gelmişken söyleyeyim. 2run34 kardeş benim de vizem çıkmıyo diye yakınmalarıma aynı böyle bir cevap yazmıştı hakkını helal et kardeşim ama o zaman kızmıştım çıksın çıkıcakta diye düşünüyodum üç ay sonra red geldi ve anladımki dilden ne kadar hayırlısını istemişsemde yürekten dilememiştim ve ikinci başvuru ve iki aydır bekliyorum ama bu kez gerçekten hayırlısını diliyorum gelsinde üç ayda gelsin vizem. sabır kardeşler Allah yardımcınız olsun.
Valla ben 9 aydır bekliyorum iki haftaya bir arıyoz lanet kadın yakında haber gönderecem diyo oyalayıp duruyo bizi
umarim en kisaa zamanda cikar vizen arkdsm,,,gercekten uzun bi sure hollanda aile birlesimi basvurusu icin,,,rabbim sabir versin yardimciniz olsun,,,guzel haberlerini en kisa zamanda duyari sitede ins ins ins,,,
makalım nisan 7 kadar haber verecekler herhalde o günü geçirmıyorlar sanırsam ınsallah olumlu gelırde beklerız n eypalım
heeeh soyle olumlu dusun arkdsm,,,olumlu sonuc gelsinde 1 ayda gelsin bence onu dusun 27 gundur bekliyorum diodun bukadar cabuk cvp verselerdi red olsaydi uzulucektir hepberaber ama en azindan simdi olumlusunu dileyebilicegimiz bi basvurun var,,,umarim en kisa zamanda cvp OLUMLU gelir...
sağol şansli arkadaşım ınd gün verdı 7 nisana erken haber gelsın istiyoruz ama beklıeyceğız artık ılk once sınav stresi şimdi vize derdi hayırlıs bakalım
7 nisana bisey kalmadi zaten arkdsm nisanin 7 sine kadar olani sayma 1 ay var byle deyince cok gibi gozukuyo sen onu 30 tane 1 gun olarak dusun gercekten ozaman cabuk geciyo soyle dusun olumlu gelsin vizen gelsin martin basinda ortasinda bilemedin en fazla sonunda gelsin ama yeterki vizen gelsin pasaportun tek basina gelmesin degilmi???
evet beklemeye razıyız artık yeterkı olumsuz bir cevap gelmesın herşey tam bakalım
arkadasım bende halen haber bekliyorum.Delirmek üzereyim milletinki 15 gunfr 1 ayda cıkıyor nedir bu böyle ya fıttıracam 332 gun oluyoır benimde halen haber yok :(
herseyimiz tamam diyorsaniz , hollandadan kati bir hollandaca ile konsoloslugu arayin ... 2 gun icinde vizeniz cikacakdir ...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol