Arkadaslar uzun zamandir bu forumda bir cok dertlerimiz paylastik. Buradaki arkadasligimiz asker arkadasligi kadar degerli oldu bizim icin. Bir tanisma toplantisi ve ya bir piknik organizasyonu yapsak bence cok guzel olur. Belcikadaki ve yakin cevredeki arkadaslarda katilsa guzel dostluklar kurulur bence. Umarim degerli yoneticilerimiz bu oneriyi degerlendirirler. Saygilar
UFOSS ailesi olarak Nlde bir tanisma toplantisi yapamazmiyiz
Güzel fikir :ugeek: :ugeek: :ugeek:
süper fikir ben varım arkadaşlar bence çok ii olur böylesine güzel dostluklar yarım kalmasın.gülüm
Hatirlattiginiz iyi oldu.
Bunu dusunuyorduk.. Dugunumuzu Gelukle hollandada yapacaktik ama planlar degisdi...
Simdi Turkiyede yapacagiz. Dugunumuzde bu organizeyide yapmak istiyor idik
Ama yaz bitimi boyle bir organize yapacagiz insallah...
Cunku suan izinde olanlar vardir. Ayrica 1 2 ay icinde hollandaya gelecek bir cok arkadasimiz var. Dolayisi ile kalabalik bir organize olacak
Bunu dusunuyorduk.. Dugunumuzu Gelukle hollandada yapacaktik ama planlar degisdi...
Simdi Turkiyede yapacagiz. Dugunumuzde bu organizeyide yapmak istiyor idik
Ama yaz bitimi boyle bir organize yapacagiz insallah...
Cunku suan izinde olanlar vardir. Ayrica 1 2 ay icinde hollandaya gelecek bir cok arkadasimiz var. Dolayisi ile kalabalik bir organize olacak
gerçekten güzel bi fikir çok iyi olur burda çok şey paylaştık bi aile olduk inş.ordada görüşürüz
arkadasım cok guzel bır fıkır valla,,bak ben sımdıden soylıyım hafta sonu olsun ve bak ben taaa friesland'tan atlar arabaya gelırım..ama sımdıden soylıyım O oyle ılerı gerı konusan ve yazan arkadas var sıteye,,,ama olakı ben gormeyen bulusmada onu yoksa eve gerı donemem,beni hapise gonderırler..
guzel fıkır gercekten arkadaslar,,bunu yapmalıyız bence..
guzel fıkır gercekten arkadaslar,,bunu yapmalıyız bence..
emrah arkadaşım zaten onun gelme gibi ne hakkı var nede yüzü onun gibilere yerimiz yok
aman özom gelmesın aman,,sonra bizim basımızı belaya sokar orada,,yaw arkadas ne serefsız ınsan yahu,,boyle adamlar varya kendı vatanını satar yemın edıyom..valla bak!!
emrah arkadaşım zaten onun gelme gibi ne hakkı var nede yüzü onun gibilere yerimiz yok
yapacak bişey yok şeytanından bulsun merak etme gelirse zaten sadece sen degil hep birlikte linç ederiz
selam emrah ve özom sizlere aynen katılıyorum..ne sinir şey ya bu şahıs hollandanın her karış toprağını satın almış sanki..tutturmuş gelmeyin diye..neyse konuşsun garibim..gelelim görüşme gibi bir fırsatımız olursa tüm kardeşlerimle seve seve görüşmek isterim.. :P aman sizde oralı oldum istemiyorum falan demiyesiniz bize.. :P (şakaydı elbette)
aman ALLAH korusun elif benim vatanım dünyalara deger zaten rabbim kısmet ederse ilk fırsatta eşimle vatana dönmek istiyoruz şu bi gerçek yani herkesin kısmeti nereyse yiyecek ekmegi nerdeyse oraya gider,rabbim şaşırtmasın.
elbette haklısın özom,Allah nerede olursa olsun hayırlı ve düzgün yaşamayı nasip etsin inş..ve rabbim şaşırtmasın dediğin gibi..zaten kısmetten öteye de geçilmiyor..ayrıca ülkemin her yeri cennet güzel havası suyu yeter..
Buluşun bakıym, biz de buralarda tek başımıza... :cry:
Hollanda'da olup da düzenlenen buluşma gününe gitmemek biraz abes olur zaten. Küçücük yer.
Orta bir nokta belirlerseniz, herkes için uygun olur.
Coğrafya hocam şöyle derdi:
''Nederland is lijk een drolletje.'' :mrgreen:
Hollanda'da olup da düzenlenen buluşma gününe gitmemek biraz abes olur zaten. Küçücük yer.
Orta bir nokta belirlerseniz, herkes için uygun olur.
Coğrafya hocam şöyle derdi:
''Nederland is lijk een drolletje.'' :mrgreen:
Umarım bizlerede kısmet olur aranızda olmak.olmasada ne yapalım yüreğimiz sizlerle.bizde türkiye versiyonunu yaparız :D
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol