Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Ugurum Seni Seviyorum..!

Yorum için giriş yap 16 mesaj · 5.494 görüntülenme

YANINDA DEGILIM AMA BIL KI

KALBININ EN DERIN YERINDE

BU OZEL GUNU SENINLE BIRLIKTE KUTLUYORUM

DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN UGURUM

YENI YASIN SANA EN GUZEL MUTLULUKLARI

BERABERINDE GETIRSIN

TUM HAYATIMIZ BOYUNCA

YANYANA VE HEP BERAER OLMAK DILEGIYLE

SENI YUREGIM KADAR COK VE DERINDEN SEVIYORUM ELA GOZLUM

IYIKI VARSIN VE IYIKI BENIMLESIN

SEN

içindeki mutluluğu

yüreğindeki sevdayı

tenindeki ıslaklığı

sakın kaybetme

hüzünlerin ve acıların daha fazlası gelse de

kahırların ağıtları sel olup aksa da bedeninden

yaşadıklarına inat

Seni seven birinin olduğunu hatırlayıp

gülümse olmaz mı?

,

ALLAHIMA SUKREDIYORUM SEN GELINCE AKLIMA

SENIN GIBI BIRISINI CIKARDI DIYE KARSIMA

SEN BU DUNYADA TEKSIN

VE OMUR BOYU BENIMSIN, UGURUM, BITANEMSIN

askim canim cicim kalbim herseyim, senin bana verdigin mutluluk karsisinda ne yapsam az. sana dunyanin en guzel hediyesini vermek isterdim ama seni sana veremem ki..!

bu sabah erkenden sana sms atacaktim ama supriz olsun diye atmicam..!

askim bu sene olmadi ama insallah gelcek seneye, yanyana diz dize birlikte kutlariz dogum gununu..!

canimsin, kanimsin,omrum,gelecegim, ugurumsun..!

bana verdigin mutluluk,huzur icin saol bitanem

seni harbi cok seviyorum

-----------------------------------------------------------------------------

Bak simdi cok duygulandimmm...Yanimda olmasanda yanimda olacagini dusunmek bile huzur ve mutluluk veriyor... Bu guzel dogum gunu kutlaman icin cok teskkur ederim....

Bende seni coook seviyorum....

Umarim birdahaki dogum gunum bizim beraberce kutlayacagimiz gun olur.....

Optum seni MELEGIMM !!!

Seni Cok Seven UGUR
dogum günün kutlu olsun ugur. allah nice uzun ve hayırlı ömürler nasip eylesin.
aman aman..bu ne hos bi kutlama burcu :ugeek: dogum gunun kutlu olsun ugur..beraber daha da gusel gunler gecirmeniz dilegiyle..en gusel gunler sizinle olsun..ugur&burcu..mutluluk sizi hic birakmasin ins..
Maşallah Maşallah Maşallah Allah ayırmasın :geek: !

Mutlu Seneler Uğur iyiki doğdun :ugeek:
Dogum gunun kutlu olsun Ugur, sevdıklerınle daha nıce senelere..

En guzel gunlerın sınızle olması dılegıyle..
Doğum günün kutlu olsun.yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım.Umarım bir ömür boyu tüm özel günleri el ele diz dize kutlarsınız.Mutlu yıllar...
Dogum gunun Kutlu olsun UGUR, :D , allah daha nice uzun, saglik, mutluluk, huzur dolu yillari SEVDIGINLE birlikte yasamani nasip etsin insaallah...

TEBRIKLERRRRRRRRR..

Nilufer
Iyi dilekleriniz icin tesekkurler arkadaslar... ( Yazmis ve Yazacakolanlara :D )

Allah herkese uzun saglikli omur versin sevdigiyle beraber.. :geek:
bir yastıkta kocayın :) (ama hep genç ve sevgiyle kalın...)
dun sıteye giremedığim için bu gun kutlıcam ;) doğum gününü kutlu olsun.allah sevginizi daim etsin.allah sizi bu sıtenin başından eksık etmesın :geek:
tebrikler ufoss nice mutlu yillara allah hic ayirmasin bi omur boyu mutlu mesut yasamayi nasip etsin,walla imrenerek bakioruz sevvginize allah nazarlardan saklasin ins ins ins
doğum günün kutlu olsun uğur abi nice yıllara yeni yaşın en güzel mutlulukları getirsimesi temennisiyle :geek:
uğur abi doğum günün kutlu olsun burcun la birlikte nice mutlu huzur dolu yıllara en büyük cezanız mutluluk olsun ikinizin de ne diyiyim 2 gündür açamıyorum geç oldu ama nice yıllara...
Maşallah arkadaşlar ne güzel bi taplo bu böyle ALLAH sizi hiç ayırmadan hayırlı bir ömrü beraber geçirmeyi nasip etsin :geek: İnşallah bütün mutluluk haberlerinize ortak oluruz.Allah kötü gün göstermesin. :ugeek:
Burcu abla cok cok guzel bir kutlama :))))Ugur abi dogum gunun gecikmeli olarak kutlu olsun :)))Sevginizin her daim mutluluk icinde devam etmesini diliyorum sevgiler ....
arkadasım pınar gelıyosun buralara yazıyosun bızım bolume ugramıyosun alıcagın olsunn

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol