Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kazandim loooooooo

Yorum için giriş yap 14 mesaj · 6.687 görüntülenme
arkadaslar kazandim leeeee simdi ankaradayim gece saat 1 de yaziyom bunu adanaya gittimde yine bu baslik icinde yada farkli baslik acarak tecrubemi anlatacam herske teskkur ederim herkesten allah razi olsun sitemizde sinav hakkindaki bilgiler sayinde gectim valla simdi herkese iyi geceler yarin adanayim ve ilk isim tecrubemi yazmak olacak tekrar tekrar herkestehn allah razii olsun arkadaslar cok mutluyum yawwwww angara heyt hety :D::D:D:
Tebrik ederim arkadaşım bu son zamanlarda sitede duyduğumuz en iyi haberlerden birisi.

Allah vize yolundada yardımcın olsun ve biz vize bekleyenlerinde :ugeek: :ugeek:
tebrikler kardeş darısı vizene inşaallah..
tebrikler toprağım :)

bekliyoruz tecrübelerini ve puanlarını :)
Tebrikler.

Artik darisi vizeye :)
arkadasim tebrikler insallah vizenide en kisa surede alirsin.
Hayırlı olsun, umarım vizenizide en kısa sürede alırsınız.
sinav tecrubemi yazdim sayfa kapandi hep bosa gitti sansa bak neyse tekrar yazim uyandigimda sanirim safya belli bir sureden sonar otomatik kapaniyor yokssa bana mi denk geldi ne oldu yatamadin ya sevincden valla saat sabah 7 oldu uyuma zamani :D:D:
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım inşallah vizende çabucak çıkar. darısı sınava girecek tüm arkadaşlara...
saol kardesim herseyin allah hayirlisini versin herkese vizede ins cikar kisa zamanda
ee hani sınavla ilgili tecrüben ve kaç puan aldığın toprak ya ? :)
topragim cok yaziyorum ve sinav tecrubemi bitiyorum sonra gondere tikladigim zaman oturumu acin cikiyor ve yaptigim hersey bosa gidiyor yaa yine iki defa bole oldu yoksa simdiye bitmisti toprak bu sefer yazdiktan sonra kopyalicam ole gonderecem kinaaa insana :D:

:D:;d yazdiklarin kayboldugu zaman simdi yazaman okursun adanalim
bence sen önce word dosyasında bir yaz sonra ordan copy paste et buraya işte :) en sağlamı öyle :)

kaç puan aldın bu arada onu söyle bari :)
yazdim tecrubemi oku tpragim hersey orda iste

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol