İlk önce bu sitedeki tüm arkadaşlara kucak dolusu saygılar.Yardım çabalarınızı takdirle okuyorum.Banada yardım eder yol gösterirseniz sevinirim.
Sorum şöle
1-ben nişanlıyım henüz nikahım yok nikahım olmadan bu sınava girebilirmiyim.nikah ocakta olucak ben ekim veya kasım gibi bu sınavı atlatmak istiyorum.
2-Sınav başvurusu için ne yapmam gerek.nasıl bir yol izlemeleyim Bu konuda yanlışlık yapmak istemiyorum.
Sınav tecrübelerini okudukça sınav hakkındaki korkularım geçiyo ama işe başlama nerden nasıl onu bilemiyorum,
Yardım ve cevaplarınız için teşekkür ederim
Kalbi uzaklarda atan herkese Yüce Rabbim Yardım Etsin
Saygılarımla
uyum sınavı hakkında lütfen yardımmm
İlk önce bu sitedeki tüm arkadaşlara kucak dolusu saygılar.Yardım çabalarınızı takdirle okuyorum.Banada yardım eder yol gösterirseniz sevinirim.
Sorum şöle
1-ben nişanlıyım henüz nikahım yok nikahım olmadan bu sınava girebilirmiyim.nikah ocakta olucak ben ekim veya kasım gibi bu sınavı atlatmak istiyorum.
2-Sınav başvurusu için ne yapmam gerek.nasıl bir yol izlemeleyim Bu konuda yanlışlık yapmak istemiyorum.
Sınav tecrübelerini okudukça sınav hakkındaki korkularım geçiyo ama işe başlama nerden nasıl onu bilemiyorum,
Yardım ve cevaplarınız için teşekkür ederim
Kalbi uzaklarda atan herkese Yüce Rabbim Yardım Etsin
Saygılarımla
oncelikle hosgeldin arkdsm,,,
nikahin olmadanda sinava girebilirsin,ama sinavin suresi 1 yil gecerli yani oyuzden vize basvurusu yapma tarihinize yakin girersen 1 ay kala 2 ay kala senin icin daha iyi olur yani bu benim nacizane gorusum,,tabi yok ben hemen girip kurtulmak istiyorum bu sinavdan diosan onada hak vermek gerekir,,,sinav basvurusu icin nisanliniz nlden yada siz tr den maille basvurunuzu yapar yollarsiniz onlarda size karsilik olarak hesap numarasi verirler su hesaba 350 euroyu yatirin diye,sizde yatirrisiniz bikac gun sonra tekrar mail gelir ve para hesabimiza gecti,basvururken hangi sehri yazdiysaniz ank yada ist u arayip randevu alablirsiniz derler,ve sizde mailinizde hangi sehri belirttiyseniz o sehri arayip sinav icin randevu alirsiniz,tabi dha oncesinde yani randevudan once isbankasi yada kocbankdan 24 ytl eger pahalilasmadiysa karsiliginda pin kodu alip ertesi gun randevunuzu alabilirsiniz,,,,umarim yardimci olabilmisimdir kolay gelsin arkdsm,,,
merhaba arkadaşlar...şimdi ben dediğiniz gibi pasaportumu aldım.siteyi incelediğim kadarıyla ben bir form dolduracağım internetten ve eşim oradan para yatıracak, belediyeye gidecek evlilik cüzdanını kayıt ettirmeye doğrumu anlamışım.evdirme cüzdanının konsolosluk onayına ihtiyacı varmı?eşime öyle demiş biriside.birde pek hazırlanamadım ama yılbaşından önce mi almaya çalışıyım sınav tarihini ne dersiniz?vakti olan biri bana ayrıntılı yazarsa sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim:)
merhaba arkadaşlar...şimdi ben dediğiniz gibi pasaportumu aldım.siteyi incelediğim kadarıyla ben bir form dolduracağım internetten ve eşim oradan para yatıracak, belediyeye gidecek evlilik cüzdanını kayıt ettirmeye doğrumu anlamışım.evdirme cüzdanının konsolosluk onayına ihtiyacı varmı?eşime öyle demiş biriside.birde pek hazırlanamadım ama yılbaşından önce mi almaya çalışıyım sınav tarihini ne dersiniz?vakti olan biri bana ayrıntılı yazarsa sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim:)
arkdsm form dedigimiz once sen yada esin internetten bi form gibi bisey var onu dolduruyosunuz yani bu adiniz,soyadiniz,yasiniz,pasaport no nuz,hangi sehirde girmek istediginiz,esinizin adi,soyadi,fln fln fln gibi bilgileri doldurdugunuz bi kendinizi tanitma formulu gibi bisey,sonra size tekrar mail gelicek ve su hesaba yatirin parayi dicekler sanirim rabobanka yatirilio eger degismediyse ki zaten maildede belirtilir hangi banka oldugu,evlilik cuzdani hakkinda bi bilgim yok ama biz evlenir evlenmz yani nikah yapilir yapilmaz esim hollandaya belediyeye bildirmisti beni 5 6 sene once fln yani,ben evlendim diye,arkdsm tabiki karar senin ama eger hazirlanamadigini dusunuyosan bence yilbasinida atlat simdi sinav gunu alicaksin stres yapicaksin yaklasti sinav gunu fln diye yilbasinida mahvetme derim,bende 31 ocak yilbasini guzel sakin gecirdim ailemle eglendim oturdum,1 ocakda gittim 2 ocakda girdim sinava,,,hem ozamana kadar biraz daha calisirsin,,,ama yinede karar senin tabiki biz sadece nacizane fikirleriimizi soyleyebiliriz sana,,,soyleyebiliceklerim bu kadar umarim yardimi olur arkdsm kolay gelsin,,,
çok teşekkür ederim :)
çok teşekkür ederim :)
rica ederim arkdsm,,,
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol